Какво ми е нужно за картотека в Англия

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

СТАМАТ

Re: Какво ми е нужно за картотека в Англия

Мнениеот СТАМАТ » 24 окт 2014 23:24

mortengamst написа:Здравейте. От няколко дни съм в Лондон и вчера започнах тренировки с един непритенциозен отбор. Добра тренировка беше, харесаха ме и искат да ме картотекират, казаха ми , че аз (или те) трябва да се свържат с бфс(не разбрах) за някакви документи, също ми поискаха бележка от отбора в който съм играл в България. Но отборът на когото съм юноша и в който играех впоследствие ,беше закрит и вече не съществува. Знаете ли в такъв случей трябва ли ми бележка и някой като цяло знаели цялата ситуация с картотеките на вън каква е? Ще съм благодарен ако някой ме просветли

От теб не се иска нищо!!!! Те си пишат до БФС и получават отговор, че нямаш професионален договор! Това е. Просто няма да те пускат да играеш докато не дойде отговора, а той се бави не повече от 20 дена!!! Успех!!!:)
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 25 окт 2014 00:45

Я кажи и на мен отборчето ;)
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 25 окт 2014 02:35

Успех човече! Здраве и късмет! :)
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

slivivorvur

Мнениеот slivivorvur » 25 окт 2014 09:13

браво, само така, напред юнак!
българи, юнаци!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 окт 2014 12:54

Защо се срамуваш да кажеш отбора на който си юношка и този в който искаш да се състезаваш, че чак на лично им го пращаш? Не бива да ти пука от идиотите по форумите и мненията им, напротив, човек трябва да се гордее и рекламира дори отбора си, от който е стартирал, за да може един ден да се рекламирате взаимно. :) Падаш, ставаш, риташ, ритат те- тежко си е наистина, но спортът те прави човек и е много по-приятно отколкото неприятно! :)

Моят съвет е да опиташ да се вмъкнеш в някой университет в Англия, а после и в отбора им-така хем ще учиш, хем ще играеш футбол и после ще прославяш България и тва е. :mrgreen:

Ако имаш възможности и талант, няма какво да ти попречи!

Казвай ся отборите кои са, че аз скрито покрито не обичам, може даже да са ми симпатични. :P

Аз съм юношка на Родопа и се гордея с този отбор, независимо, че на мачовете играеха тези, които носеха чувалчета с картофи или телета на тренера, а аз нямах такива луксозни неща. Но за сметка на това ся праскам по седем точни в Лига Европа. :lol: Той от мен дори не е и искал, защото знае, че нямах. :mrgreen: Иначе и тримата ми тренери бяха много различни и свестни, но като начин на работа, характер, желание и всичко се различаваха коренно. С единия играем и тренираме в преспите да станем мъже, а другия като завалеше сняг ни вкарваше в салоните на някви успоредки или гредички, все едно ще ходим на кастинг за Сървайвър.
Но въпреки че има и гаднички неща и в детско-юношеския футбол, ако имам възможност да избирам родния или някой английски, въобще няма да се чудя и ще си избера отбора в който съм отраснал, а не някакви самозванци. :mrgreen:

Ей тва наричам аз патриотизъм - жертваш собственото благо и избираш да вървиш по трудния път! :)

Ама то и лесния е много труден, така че всеки да си прави сметка какво иска сърцето и какво има в портмонето. ;)

При всички положения ще ти трябва някой мениджър да те "препоръчва" за проби, малки, големи- всичките са с мениджъри. Поне така предполагам и съм чел.

Успех младеж! Пожелавам ти сбъднеш мечтите и твоите, и нашите - примерно втори българин в Юнайтед или първи в Арсенал ще ни дойде добре, а и на лигльовците по форумите! :P

На какъв пост играеш?
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - България”