Защо се срамуваш да кажеш отбора на който си юношка и този в който искаш да се състезаваш, че чак на лично им го пращаш? Не бива да ти пука от идиотите по форумите и мненията им, напротив, човек трябва да се гордее и рекламира дори отбора си, от който е стартирал, за да може един ден да се рекламирате взаимно.

Падаш, ставаш, риташ, ритат те- тежко си е наистина, но спортът те прави човек и е много по-приятно отколкото неприятно!
Моят съвет е да опиташ да се вмъкнеш в някой университет в Англия, а после и в отбора им-така хем ще учиш, хем ще играеш футбол и после ще прославяш България и тва е.
Ако имаш възможности и талант, няма какво да ти попречи!
Казвай ся отборите кои са, че аз скрито покрито не обичам, може даже да са ми симпатични.
Аз съм юношка на Родопа и се гордея с този отбор, независимо, че на мачовете играеха тези, които носеха чувалчета с картофи или телета на тренера, а аз нямах такива луксозни неща. Но за сметка на това ся праскам по седем точни в Лига Европа.

Той от мен дори не е и искал, защото знае, че нямах.

Иначе и тримата ми тренери бяха много различни и свестни, но като начин на работа, характер, желание и всичко се различаваха коренно. С единия играем и тренираме в преспите да станем мъже, а другия като завалеше сняг ни вкарваше в салоните на някви успоредки или гредички, все едно ще ходим на кастинг за Сървайвър.
Но въпреки че има и гаднички неща и в детско-юношеския футбол, ако имам възможност да избирам родния или някой английски, въобще няма да се чудя и ще си избера отбора в който съм отраснал, а не някакви самозванци.
Ей тва наричам аз патриотизъм - жертваш собственото благо и избираш да вървиш по трудния път!
Ама то и лесния е много труден, така че всеки да си прави сметка какво иска сърцето и какво има в портмонето.
При всички положения ще ти трябва някой мениджър да те "препоръчва" за проби, малки, големи- всичките са с мениджъри. Поне така предполагам и съм чел.
Успех младеж! Пожелавам ти сбъднеш мечтите и твоите, и нашите - примерно втори българин в Юнайтед или първи в Арсенал ще ни дойде добре, а и на лигльовците по форумите!

На какъв пост играеш?