Ливърпул - Хъл Сити - 0:0

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Ливърпул - Хъл Сити 25.10.2014

Мнениеот john barnes » 25 окт 2014 09:51

Alonso_Massa написа:За съжаление в момента Сако е все още контузен. Не че и той впечатлява с нещо повече от Ловрен и Шкъртел, но поне играе перфектно за Франция и все ще може да пренесе тази си игра и в Ливърпул ако му се даде достатъчно време. Джан за мен е задължителен! Това момче трябва да играе ключова роля!!! Има физика, има и качества. Аз лично бих заложил на следния състав. Джоунс - Морено - Ловрен - Шкъртел - Джонсън - Джерард - Джан - Алън - Коутиньо - Стърлинг - Борини. На Хендерсън и Балотели им лъснаха голите задници срещу Реал. Джерард пък може да е "дърт", може да е "бавен", може да не е "същия играч", но той е изключително интилигентен и съобразителен. Срещу Реал той бе единствения, който знаеше къде да застане при ъглов удар. Също беше единствения ни халф, който подаваше топката така, че да не създава напрежение в играта. Хендеръсн беше на другия полюс. Даваше спорни пасове. Когато топката му идваше напред просто не знаеше какво да прави с нея, а за отиграванията му не ми се говори просто. Брендо може да е тактик и мотиватор, но пък е много твърдоглав за съжаление. Не спира да налага слаби играчи и сега чета че е казал, че няма нужда от треньор за защитата? Е не мога да го разбера това. От къде е това самочувствие бе мама му стара? Разбирам да е доказан треньор да е печелил почти всичко, което може да се спечели, но не. Той още се учи и докато не се осъзнае, че не винаги е прав отбора ще страда. Качествата ги има, но трябва да започне да се учи от грешките си и по-важното да е гъвкав. Не се излиза всеки мач с една и съща тактика. Ако успее да изчисти тези няколко грешки в методите си то това ще е човека, който ще ни донесе успехите, ако ли не ще продължим да се мъчим и тавана ще ни е 2-3 място и обикновенно ще свършваме на 4-5-6 място. Демек ще сме с една идея пред Тотнъм и в същото време една идея зад Арсенал, а едва ли някой иска това.

първо-не сме училище за треньори и второ-не ме карай да се смея,че лебеда бил ''тактик'' и ''мотиватор''...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 25 окт 2014 12:48

Дано има качествен линк за мача днес :) Последните няколко мача не можех да ги гледам, но днес мога !!!
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 25 окт 2014 12:52

От колко е мача?

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 25 окт 2014 13:07

17:00 почва мача.
When you walk through a storm, hold your head up high...

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 25 окт 2014 14:03

В тоя мач ,ще продължавам да си чакам моето. Борини до Балотели ,отзад един излекуван Сако плюс Туре . Креативния класен халф Коутиньо задължително на терена,както и Рахим Стърлинг разбира се . Забивам Данчо стреса трайно на пейката за сметка на Емре Джан .Бих сменил и Моньоле ,но няма с кой .Джонсън също няма с кой .Всъщност има ,но и той не ме кефи . И с един такъв състав ,малко от малко ,ще заприличаме на нещо и можем да се надяваме на победа ,срещу добрия отбор на Хъл . А зимата задължително трябва да се реагира адекватно с поне трима нови и продажба на мишки .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 25 окт 2014 14:45

suareshampion написа:В тоя мач ,ще продължавам да си чакам моето. Борини до Балотели ,отзад един излекуван Сако плюс Туре . Креативния класен халф Коутиньо задължително на терена,както и Рахим Стърлинг разбира се . Забивам Данчо стреса трайно на пейката за сметка на Емре Джан .Бих сменил и Моньоле ,но няма с кой .Джонсън също няма с кой .Всъщност има ,но и той не ме кефи . И с един такъв състав ,малко от малко ,ще заприличаме на нещо и можем да се надяваме на победа ,срещу добрия отбор на Хъл . А зимата задължително трябва да се реагира адекватно с поне трима нови и продажба на мишки .

Охооо, тренер, ще си останеш с чакането. Мислиш ли, че Роджърс ще смени почти целия състав? И мислиш ли още, че Роджърс е добър мениджър?

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 25 окт 2014 15:50

Изображение
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 25 окт 2014 16:02

Изображение

ЕТО ХЕНДЕРЪН Е РЕЗЕРВА ЗА ВСИЧКИ КОЙТО ИСКАХА ДА ВИДЯТ !!!!
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 25 окт 2014 16:07

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ БРАВО БЕ РОДЖЪРС !!!!! :) :) :) :)
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ ДАНЧО СТРЕСА Е РЕЗЕРВА :) :) :) ТОВА Е НЕЩО НЕЧУВАНО И НЕВИЖДАНО :) :) :)
Ще влезе в час моя човек ама трябваше да дойде мача с Реал . Пак казвам ,искам всяка седмица да играем срещу отбори ,като Реал,Барса и Байерн за да лъскат голите задници на некадърници ,като Данчо стреса .
Лошото е ,че Коутиньо е резерва ,но и Лалана не е е лош за мачовете в Англия .Нека ги редува ,няма лошо .
Без некадърника Данчо стреса ,ще гледам мача с огромен интерес !!!
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 25 окт 2014 16:30

Супер, че Хендерсън е резерва, ама какво става с Борини? Дори не е сред резервите... :?
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”