Alonso_Massa написа:За съжаление в момента Сако е все още контузен. Не че и той впечатлява с нещо повече от Ловрен и Шкъртел, но поне играе перфектно за Франция и все ще може да пренесе тази си игра и в Ливърпул ако му се даде достатъчно време. Джан за мен е задължителен! Това момче трябва да играе ключова роля!!! Има физика, има и качества. Аз лично бих заложил на следния състав. Джоунс - Морено - Ловрен - Шкъртел - Джонсън - Джерард - Джан - Алън - Коутиньо - Стърлинг - Борини. На Хендерсън и Балотели им лъснаха голите задници срещу Реал. Джерард пък може да е "дърт", може да е "бавен", може да не е "същия играч", но той е изключително интилигентен и съобразителен. Срещу Реал той бе единствения, който знаеше къде да застане при ъглов удар. Също беше единствения ни халф, който подаваше топката така, че да не създава напрежение в играта. Хендеръсн беше на другия полюс. Даваше спорни пасове. Когато топката му идваше напред просто не знаеше какво да прави с нея, а за отиграванията му не ми се говори просто. Брендо може да е тактик и мотиватор, но пък е много твърдоглав за съжаление. Не спира да налага слаби играчи и сега чета че е казал, че няма нужда от треньор за защитата? Е не мога да го разбера това. От къде е това самочувствие бе мама му стара? Разбирам да е доказан треньор да е печелил почти всичко, което може да се спечели, но не. Той още се учи и докато не се осъзнае, че не винаги е прав отбора ще страда. Качествата ги има, но трябва да започне да се учи от грешките си и по-важното да е гъвкав. Не се излиза всеки мач с една и съща тактика. Ако успее да изчисти тези няколко грешки в методите си то това ще е човека, който ще ни донесе успехите, ако ли не ще продължим да се мъчим и тавана ще ни е 2-3 място и обикновенно ще свършваме на 4-5-6 място. Демек ще сме с една идея пред Тотнъм и в същото време една идея зад Арсенал, а едва ли някой иска това.
първо-не сме училище за треньори и второ-не ме карай да се смея,че лебеда бил ''тактик'' и ''мотиватор''...