БФС не желаят да има фенове на мача ЦСКА-Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Карамел Му
Контакти:

Re: БФС не желаят да има фенове на мача ЦСКА-Лудогорец

Мнениеот Карамел Му » 22 окт 2014 10:46

volf написа:
Карамел Му написа:
volf написа:Пфуууу, това БФС, как подгъзува на чорбетата.
Как може да насрочат мача в такъв неудобен за Лудогорец ден и час?!
Да се чудят после в Разград ли да се връщат или да остават на лагер в шоплука.
А и ние, феновете на Лудогорец от цялата страна, които искахме да гледаме двубоя на живо, бяхме прецакани за сметка на шепа шопски тарикати в червени потници!
За едни може - за други не! Футболът ни няма да се оправи независимо от светлия лъч (Лудогорец) докато всички управници в футбола обслужват партийното отроче!

По- правилно е да кажеш:
Аз, бившия фен на Левски,га играеха в ШЛ.Още по-бивш на Черноморец,га раздаваха кебапи на Лазур.И настоящ/докога ли:roll: / на Лудогорец и безплатните кренвирши.Ееех,достойнство ли бе, да го опишеш,ееех! :oops:

Не се мъчи - ще ти отговоря!
Докато отборът играе красив и стойностен футбол, на който в действителност съм фен. При Лудогорец тенденцията е устойчива.
Защо реши че съм бил фен на Левски в периода на участието му в ШЛ? Тогава бях фен на Литекс или по-скоро на никой.
Фен на Левски бях 80-те години на миналия век (П.Панов, М.Вълчев, Гочев, Курдов, Спасов) и до там. После комунизма си отиде и с него футболът в Левски и ЦСКА!
Странно как някой ми говори за достойнство зад прикритието на виртуалното пространство и защо никой който ме познава не си го е позволил?!
Имаш ли предположение?

Много просто.Човек с достойнство е този който е принципен,лоялен...това са качества от ценностната система ,която си изграждаме.Когато мениш клубната си принадлежност,както сменяш бельото си,така ще сменяш и принципите си,приятелите си...Сменяйки ги предаваш!Това е хамелеонщина.Футболно номадство,не по-малко гнусно от партийното!И няма значение в името на "красивия футбол" ли го правиш или "красивата идея".Ами,утре когато жена ти остарее,не е така привлекателна,т.е. загуби"стойността" си,просто ще я смениш с "по-красива", "по-стойностна" ,за да запазиш "устойчивостта на тенденцията" ли?Това имах предвид.
Иначе не те познавам,да.И не искам :!:
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 22 окт 2014 16:34

В БФС са идиоти. Това е. Значи Черно Море могат да ги питат дали искат да си изтеглят/отложат мача с каузата ЦСКА не може?!?
Айде у лево! Фалшива коса - фалшив футбол! :evil:

tabuto
Контакти:

Мнениеот tabuto » 22 окт 2014 23:59

те "умниците",които ходят на мач на Цска и без това нищо не работят,а нормалните хора си гледат вкъщи

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 23 окт 2014 07:18

tabuto написа:те "умниците",които ходят на мач на Цска и без това нищо не работят,а нормалните хора си гледат вкъщи

Нещо си ни объркал с ония от Подуяне, смешко.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 23 окт 2014 10:44

Не разбирам, защо най-важния мач във България за момента ще се играе в работен ден? Публиката и без това е малко, а БФС сякаш искат съвсем да я няма. Футболът е за хората и който го е забравил няма място в ръководството му. Аз лично съм на работа до 5.30 и все още не мога да летя. Ще пробвам да се измъкна по-рано, но останалите ни фенове може и да не успеят. Да не говорим за тези от провинцията. Имам чувството, че за пореден път БФС кляка пред силния на деня. Хубаво е, че Лудогорец играят в Шампионската лига, но това не значи, че целия ни футбол трябва да се съобразява с един отбор. Играта не започва нито ще свърши с тях.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 окт 2014 22:50

angelofdeath написа:Не разбирам, защо най-важния мач във България за момента ще се играе в работен ден? Публиката и без това е малко, а БФС сякаш искат съвсем да я няма. Футболът е за хората и който го е забравил няма място в ръководството му. Аз лично съм на работа до 5.30 и все още не мога да летя. Ще пробвам да се измъкна по-рано, но останалите ни фенове може и да не успеят. Да не говорим за тези от провинцията. Имам чувството, че за пореден път БФС кляка пред силния на деня. Хубаво е, че Лудогорец играят в Шампионската лига, но това не значи, че целия ни футбол трябва да се съобразява с един отбор. Играта не започва нито ще свърши с тях.

Играта не започва и не свършва и с вас, но това не ви пречи да се държите постоянно, като момиченца от детската градина и вечно да се оплаквате от нещо. Ту БФС ще е виновен нещо, ту съдията, ту теренът, ту Лудогорец, ту съперника ви, който бил играл еди си как срещу едни, пък срещу вас бил друг....егаси и ревлите!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 24 окт 2014 10:47

Кашчей написа:
angelofdeath написа:Не разбирам, защо най-важния мач във България за момента ще се играе в работен ден? Публиката и без това е малко, а БФС сякаш искат съвсем да я няма. Футболът е за хората и който го е забравил няма място в ръководството му. Аз лично съм на работа до 5.30 и все още не мога да летя. Ще пробвам да се измъкна по-рано, но останалите ни фенове може и да не успеят. Да не говорим за тези от провинцията. Имам чувството, че за пореден път БФС кляка пред силния на деня. Хубаво е, че Лудогорец играят в Шампионската лига, но това не значи, че целия ни футбол трябва да се съобразява с един отбор. Играта не започва нито ще свърши с тях.

Играта не започва и не свършва и с вас, но това не ви пречи да се държите постоянно, като момиченца от детската градина и вечно да се оплаквате от нещо. Ту БФС ще е виновен нещо, ту съдията, ту теренът, ту Лудогорец, ту съперника ви, който бил играл еди си как срещу едни, пък срещу вас бил друг....егаси и ревлите!

Не знам откога гледаш български футбол, но мога да ти кажа, че досега никога мачове не са отлагани или премествани заради ЦСКА последните 15-20 години. Мен не ме подразни, че двубоя ще е в петък, а глупавия час. Оправданията със студеното време отпадат, защото, който иска ще дойде дори да има сняг. 5.30 е рано за всички фенове. Как ще дойдат хора от Разград? Петък, работен ден и накрая ранен час. Моите шефове са разбрани и уважават влечението ми към футбола, но колко са такива? Софианци могат да не успеят да дойдат на стадиона навреме, какво да говориме за хората от провинцията, а те хич не са малко. Не съм искал да обиждам Лудогорец, но последните години шефа им е човека, който ръководи футбола в сянка. Или казано по-точно, БФС му огаждат за всичко! Така беше преди години с Левски, после с Ботев Пловдив, а сега с Домусчиев. Който ми каже, че парите не ръководят всичко ще го сметна за слепец!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 окт 2014 18:14

angelofdeath написа:
Кашчей написа:

Не знам откога гледаш български футбол, но мога да ти кажа, че досега никога мачове не са отлагани или премествани заради ЦСКА последните 15-20 години. Мен не ме подразни, че двубоя ще е в петък, а глупавия час. Оправданията със студеното време отпадат, защото, който иска ще дойде дори да има сняг. 5.30 е рано за всички фенове. Как ще дойдат хора от Разград? Петък, работен ден и накрая ранен час. Моите шефове са разбрани и уважават влечението ми към футбола, но колко са такива? Софианци могат да не успеят да дойдат на стадиона навреме, какво да говориме за хората от провинцията, а те хич не са малко. Не съм искал да обиждам Лудогорец, но последните години шефа им е човека, който ръководи футбола в сянка. Или казано по-точно, БФС му огаждат за всичко! Така беше преди години с Левски, после с Ботев Пловдив, а сега с Домусчиев. Който ми каже, че парите не ръководят всичко ще го сметна за слепец!

Български футбол гледам някъде от петгодишен, когато баща ми ме заведе за първи път на стадиона...значи преди 50 години. Дори знам кой е бил първият мач и резултатът от него :mrgreen: Честно казано, в последно време по здравословни причини избягвам някои мачове, дори и по телевизията, което не ме прави много щастлив.
Сега за преместването.. Първоначалната програма, обявена от БФС, беше до 11 или 12 кръг. Останалата я обявиха преди десетина дена. Имаш ли информация дали мачът ЦСКА- Лудогорец, при обявяването на програмата да е бил насрочен за друг ден, освен петък? Ако не се лъжа, миналата година повечето от мачовете на Локо Сф. бяха в доста непривично време за футбол, но те нямат фенове, нали, и с тях може всякак, защото няма кой да пуска декларации.
Ако ми намериш информация, в която пише, че СТК е взела решение за промяна на датата и началния час на мача ЦСКА- Лудогорец, ще се съглася безусловно, че има промяна. А ако не намериш такава.. тогава?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 24 окт 2014 18:29

В ГФС са отрепки и това е нормално за тях да се вслушват в едни а друите кучетата ги яли. ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 окт 2014 18:47

memnto написа:В ГФС са отрепки и това е нормално за тях да се вслушват в едни а друите кучетата ги яли. ;)

Наричаш ГФС тези, които ви дават лиценз всяка година, без да сте го заслужили?!?

Ако ангелът на смъртта не може, ти поне дай инфо, че СТК е променила датата на мача ви.. ревльовци безподобни!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”