volf написа:Карамел Му написа:volf написа:Пфуууу, това БФС, как подгъзува на чорбетата.
Как може да насрочат мача в такъв неудобен за Лудогорец ден и час?!
Да се чудят после в Разград ли да се връщат или да остават на лагер в шоплука.
А и ние, феновете на Лудогорец от цялата страна, които искахме да гледаме двубоя на живо, бяхме прецакани за сметка на шепа шопски тарикати в червени потници!
За едни може - за други не! Футболът ни няма да се оправи независимо от светлия лъч (Лудогорец) докато всички управници в футбола обслужват партийното отроче!
По- правилно е да кажеш:
Аз, бившия фен на Левски,га играеха в ШЛ.Още по-бивш на Черноморец,га раздаваха кебапи на Лазур.И настоящ/докога ли:roll: / на Лудогорец и безплатните кренвирши.Ееех,достойнство ли бе, да го опишеш,ееех!
Не се мъчи - ще ти отговоря!
Докато отборът играе красив и стойностен футбол, на който в действителност съм фен. При Лудогорец тенденцията е устойчива.
Защо реши че съм бил фен на Левски в периода на участието му в ШЛ? Тогава бях фен на Литекс или по-скоро на никой.
Фен на Левски бях 80-те години на миналия век (П.Панов, М.Вълчев, Гочев, Курдов, Спасов) и до там. После комунизма си отиде и с него футболът в Левски и ЦСКА!
Странно как някой ми говори за достойнство зад прикритието на виртуалното пространство и защо никой който ме познава не си го е позволил?!
Имаш ли предположение?
Много просто.Човек с достойнство е този който е принципен,лоялен...това са качества от ценностната система ,която си изграждаме.Когато мениш клубната си принадлежност,както сменяш бельото си,така ще сменяш и принципите си,приятелите си...Сменяйки ги предаваш!Това е хамелеонщина.Футболно номадство,не по-малко гнусно от партийното!И няма значение в името на "красивия футбол" ли го правиш или "красивата идея".Ами,утре когато жена ти остарее,не е така привлекателна,т.е. загуби"стойността" си,просто ще я смениш с "по-красива", "по-стойностна" ,за да запазиш "устойчивостта на тенденцията" ли?Това имах предвид.
Иначе не те познавам,да.И не искам