Хамза ако не се разтича и не докаже, че заслужава място в отбора ще е 4-тият пример (Т.Колев, Кабаселе, Платини), че в Лудогорец типични тарини не се вписват. Ако и с него не се получи, може би ще е време да се преустановят опитите. Миналата година Кишада изненесе страхотни мачове, с много движение, комбинативност и не чак до там добър завршващ удар. Вярно не мога да кажа, че е чудесен нападател, но на този етап мисля че ще е по-полезен от Хамза.
За формата на Безяк, не е само тя виновна. Обърнете внимание в движението му. Докато миналата година очакваше пасове на ръба на засадата в коридор и често излизаше сам срещу вратаря, сега чака топката на крак с гръб към вратата. Ако трябва да съм чествен в момента помага повече на халфовете, но от това страда резултатността. Към момента Безяк е най-добрият избор за първи нападател.
Лудогорец - Базел - 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- ***cska***
- Контакти:
Re: Лудогорец - Базел
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
- D.Georgiev
- Контакти:
Велик Лудогорец! Но само аз ли съм на мнение,че още в началото на второто полувреме трябваше да влезе и Хамза.И тогава двамата с Безяк щяха да ги сгазят като....!
Минавам само да кажа - Как сте, хейтъри ?
Иначе е очевидно, че Стоев е по-добър треньор от Дерменджиев !
Айде чао че много се застоях в тоя форум ..
Иначе е очевидно, че Стоев е по-добър треньор от Дерменджиев !
Айде чао че много се застоях в тоя форум ..

Съдбата си го върна.
След Ливърпул и Реал,Съдбата пак целуна Зализания.
Честита победа. Заслужавате радостта си.
Дано е за последно.
Лудогорец нямаше да спечели при равни футболисти на терена,но това не омаловажава победата им.
Друг е въпроса дали за подобно влизане ще дадат картон на Лудогорец в България.
Още повече червен.
Другото,което се питам е колко удара към вратата има Минев за националния отбор и защо футболистите на Каузата играят по разлчиен начин в Европа и в националния отбор ??
И третия въпрос е Кога ще спрете с това "Българи-юнаци"? Не стига,че рядко се чувахте,ами да бяхте подкрепяли обора си.
И ще завърша с това с което започнах,честита победа.
Дано е за последно.

Лудогорец нямаше да спечели при равни футболисти на терена,но това не омаловажава победата им.
Още повече червен.
Другото,което се питам е колко удара към вратата има Минев за националния отбор и защо футболистите на Каузата играят по разлчиен начин в Европа и в националния отбор ??
И третия въпрос е Кога ще спрете с това "Българи-юнаци"? Не стига,че рядко се чувахте,ами да бяхте подкрепяли обора си.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
subzero написа:Съдбата си го върна.
Дано е за последно.![]()
Още повече червен.
В България на никого няма да дадат този картон, то точно заради това има някакви съмнения за него. Абсолютно съм сигурен, че дори играч на Хасково да беше влязал така в крака на Моци в А група, червен картон нямаше да има.
На Минев не му е това работата, не знам защо има толкова изненадани, на Данчо му помня поне 4-5 по-силни и по-точно удари (единят дори беше срещу Стяула ако не се лъжа) във вратата за тези 3 години. За национала, най-пресният пример е в контролата срещу Холандия, когато насочи топката в горния десен ъгъл на вратаря, но той спаси.
Благодаря ти за изключително "искрените" поздравления и без тях ще минем.

нямали футболни песни че това Българи юнаци е доста тъпо наистина
D.Georgiev написа:subzero написа:Съдбата си го върна.
Дано е за последно.![]()
Още повече червен.
В България на никого няма да дадат този картон, то точно заради това има някакви съмнения за него. Абсолютно съм сигурен, че дори играч на Хасково да беше влязал така в крака на Моци в А група, червен картон нямаше да има.
На Минев не му е това работата, не знам защо има толкова изненадани, на Данчо му помня поне 4-5 по-силни и по-точно удари (единят дори беше срещу Стяула ако не се лъжа) във вратата за тези 3 години. За национала, най-пресният пример е в контролата срещу Холандия, когато насочи топката в горния десен ъгъл на вратаря, но той спаси.
Благодаря ти за изключително "искрените" поздравления и без тях ще минем.
Всъщност поздравленията ми наистина бяха искрени.
Не съм толкова малък човек.
А всичко останало,което си написал са глупости.

[center]
[/center]

subzero написа:Съдбата си го върна.
Дано е за последно.![]()
Още повече червен.
Не можеш да знаеш кой ще спечели 11:11. Просто мача е друг. Така както можеше да не спечели Лудогорец, така можеше и да спечели по- убедително.
Такива картони се дават. Не казвам че е кристален, не казвам че не е леко пресилен, но такова нещо се вижда нерядко например в Англия.
Няма значение колко гола има Минев в нац. отбор. Важното е че вчера вкара. ... От Лудогорец играят двама или трима в нац. отбор. Едва ли точно те са най- не намясто. Там проблемите са други и мисля че всички знаят къде са.
И накрая... зарадвайте се на победата на бългаския отбор бе, мамка му. Няма да станете по- малко левскари, цесекари или каквито и да е.
boabbb написа:Георгиев, не се прави на умен, беЧовекът просто се хлъзна на топката
Съдията беше с едно на ум да не ви ощети, щото оревахте света след мача с Реал. Иначе, браво за победата ...
Какво са няколко хиляди евро за съдия,при положение,че при победа взимаш поне два пъти повече.

Киро обича да си сбъдва мечтите. По всякакъв начин.
За мен картона беше безумен.
Ама щом Антон Генов каза......

Интересно що Генов не се обади на Крум да му каже,че няма дузпа срещу Роналдо.

Или,че Моци ,Минев и Дяков всеки мач са за картон.
Тийба смешниците от БТВ.
Начело с Алекси.

[center]
[/center]