Лудогорец - Базел - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: Лудогорец - Базел

Мнениеот ***cska*** » 23 окт 2014 17:11

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 23 окт 2014 17:25

Хамза ако не се разтича и не докаже, че заслужава място в отбора ще е 4-тият пример (Т.Колев, Кабаселе, Платини), че в Лудогорец типични тарини не се вписват. Ако и с него не се получи, може би ще е време да се преустановят опитите. Миналата година Кишада изненесе страхотни мачове, с много движение, комбинативност и не чак до там добър завршващ удар. Вярно не мога да кажа, че е чудесен нападател, но на този етап мисля че ще е по-полезен от Хамза.

За формата на Безяк, не е само тя виновна. Обърнете внимание в движението му. Докато миналата година очакваше пасове на ръба на засадата в коридор и често излизаше сам срещу вратаря, сега чака топката на крак с гръб към вратата. Ако трябва да съм чествен в момента помага повече на халфовете, но от това страда резултатността. Към момента Безяк е най-добрият избор за първи нападател.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

kolev_70
Контакти:

Мнениеот kolev_70 » 23 окт 2014 18:20

Велик Лудогорец! Но само аз ли съм на мнение,че още в началото на второто полувреме трябваше да влезе и Хамза.И тогава двамата с Безяк щяха да ги сгазят като....!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 23 окт 2014 18:28

Минавам само да кажа - Как сте, хейтъри ?

Иначе е очевидно, че Стоев е по-добър треньор от Дерменджиев !
Айде чао че много се застоях в тоя форум ..:)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 окт 2014 18:54

Съдбата си го върна.
След Ливърпул и Реал,Съдбата пак целуна Зализания.
Честита победа. Заслужавате радостта си.
Дано е за последно. ;)
Лудогорец нямаше да спечели при равни футболисти на терена,но това не омаловажава победата им.
Друг е въпроса дали за подобно влизане ще дадат картон на Лудогорец в България.
Още повече червен.
Другото,което се питам е колко удара към вратата има Минев за националния отбор и защо футболистите на Каузата играят по разлчиен начин в Европа и в националния отбор ??
И третия въпрос е Кога ще спрете с това "Българи-юнаци"? Не стига,че рядко се чувахте,ами да бяхте подкрепяли обора си.
И ще завърша с това с което започнах,честита победа.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 23 окт 2014 19:36

subzero написа:Съдбата си го върна.
Дано е за последно. ;)
Лудогорец нямаше да спечели при равни футболисти на терена,но това не омаловажава победата им.
Още повече червен.
Другото,което се питам е колко удара към вратата има Минев за националния отбор и защо футболистите на Каузата играят по разлчиен начин в Европа и в националния отбор ??
И третия въпрос е Кога ще спрете с това "Българи-юнаци"? Не стига,че рядко се чувахте,ами да бяхте подкрепяли обора си.

В България на никого няма да дадат този картон, то точно заради това има някакви съмнения за него. Абсолютно съм сигурен, че дори играч на Хасково да беше влязал така в крака на Моци в А група, червен картон нямаше да има.

На Минев не му е това работата, не знам защо има толкова изненадани, на Данчо му помня поне 4-5 по-силни и по-точно удари (единят дори беше срещу Стяула ако не се лъжа) във вратата за тези 3 години. За национала, най-пресният пример е в контролата срещу Холандия, когато насочи топката в горния десен ъгъл на вратаря, но той спаси.

Благодаря ти за изключително "искрените" поздравления и без тях ще минем.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

revo3
Контакти:

Мнениеот revo3 » 23 окт 2014 19:39

нямали футболни песни че това Българи юнаци е доста тъпо наистина

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 окт 2014 19:41

D.Georgiev написа:
Дано е за последно. ;)
Още повече червен.

В България на никого няма да дадат този картон, то точно заради това има някакви съмнения за него. Абсолютно съм сигурен, че дори играч на Хасково да беше влязал така в крака на Моци в А група, червен картон нямаше да има.

На Минев не му е това работата, не знам защо има толкова изненадани, на Данчо му помня поне 4-5 по-силни и по-точно удари (единят дори беше срещу Стяула ако не се лъжа) във вратата за тези 3 години. За национала, най-пресният пример е в контролата срещу Холандия, когато насочи топката в горния десен ъгъл на вратаря, но той спаси.

Благодаря ти за изключително "искрените" поздравления и без тях ще минем.

Всъщност поздравленията ми наистина бяха искрени.
Не съм толкова малък човек.
А всичко останало,което си написал са глупости. ;)

На линия
Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 23 окт 2014 19:47

Дано е за последно. ;)
Още повече червен.

Не можеш да знаеш кой ще спечели 11:11. Просто мача е друг. Така както можеше да не спечели Лудогорец, така можеше и да спечели по- убедително.
Такива картони се дават. Не казвам че е кристален, не казвам че не е леко пресилен, но такова нещо се вижда нерядко например в Англия.
Няма значение колко гола има Минев в нац. отбор. Важното е че вчера вкара. ... От Лудогорец играят двама или трима в нац. отбор. Едва ли точно те са най- не намясто. Там проблемите са други и мисля че всички знаят къде са.
И накрая... зарадвайте се на победата на бългаския отбор бе, мамка му. Няма да станете по- малко левскари, цесекари или каквито и да е.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 окт 2014 19:53

boabbb написа:Георгиев, не се прави на умен, бе :!: Човекът просто се хлъзна на топката :lol: Съдията беше с едно на ум да не ви ощети, щото оревахте света след мача с Реал. Иначе, браво за победата ...

Какво са няколко хиляди евро за съдия,при положение,че при победа взимаш поне два пъти повече. ;)
Киро обича да си сбъдва мечтите. По всякакъв начин.
За мен картона беше безумен.
Ама щом Антон Генов каза...... :mrgreen:
Интересно що Генов не се обади на Крум да му каже,че няма дузпа срещу Роналдо. :roll:
Или,че Моци ,Минев и Дяков всеки мач са за картон.
Тийба смешниците от БТВ.
Начело с Алекси. :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”