Не съм съгласен , но го има в правилника. Въпроса е вече кой е измислил тази алинея и точка. Остава и въпроса дали това е второ официално уведомление ?
(6) При официални уведомления от УЕФА за сериозни
съмнения за участие в срещи от първенствата, турнира за Купа
„България”, Суперкупата или други, с предварително уговорен
резултат, замесеният отбор са наказва с имуществена санкция
както следва:
а) за второ официално уведомление – десет хиляди лева;
б) за всяко следващо уведомление санкцията по буква „а” се
удвоява, утроява и т.н.
http://www.bfunion.bg/media/upload/new3 ... 4-2015.pdf
Сигнал от УЕФА за "черно тото" в "А" група!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сигнал от УЕФА за "черно тото" в "А" група!
Наистина глупаво наказание от страна на БФС .
Ауу, вярно ли, бе
Не мога да повярвам, че се млатка тото в "А" група 

Леевски, оле

- bastuna2003
- Контакти:
За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК наказва ПФК"Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева. За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК наказва ПФК"ЦСКА" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.
- За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК наказва ПФК"Славия"гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.
Аз пък искам някой да ми обясни това! Една и съща точка, едни и същи провинения и двойни глоби. Лекарства да си купят с тези пари!

[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
bastuna2003 написа:За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК наказва ПФК"Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева. За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК наказва ПФК"ЦСКА" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.
- За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК наказва ПФК"Славия"гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.
Аз пък искам някой да ми обясни това! Една и съща точка, едни и същи провинения и двойни глоби. Лекарства да си купят с тези пари!
Това на славистите са били конфети, бе

Леевски, оле

- dreben23
- Контакти:
Пука ми за техните сигнали, аз ви сигнализирам от няколко години, ама никой от УЕФА не поглежда тоя форум.
Аз съм си ги свикнал и да са уредени, важното е да са интересни за гледане.
[offtopic]Според мен Ботев участва в повече уредени мачове, затова и публиката им избухва толкова често.
Марек е дребна риба и БФС си знае, че футбола ни си може и без Марек и затова наказва тях.
[/offtopic]

Аз съм си ги свикнал и да са уредени, важното е да са интересни за гледане.

[offtopic]Според мен Ботев участва в повече уредени мачове, затова и публиката им избухва толкова често.

Последна промяна от dreben23 на 21 окт 2014 16:20, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Captain Stottlemeyer
bastuna2003 написа:За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК наказва ПФК"Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева. За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК наказва ПФК"ЦСКА" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.
Всъщност, по посочения член, алинея и точка наказанието е 3000 лева...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Балкански Орел
- Контакти:
ШИБАНИ ПРОДАЖНИЦИ, МАРЕК ДО ЖИВОТ ВЪВ В ГРУПАТА ! ПОДЛОГИ НА ВЕНЦИ СФИНЯТА.
[center]Levski & Lazio[/center]
- dreben23
- Контакти:
При нас е много яко, щото за плюене по съдия примерно те наказват с глоба или лишаване от състезателни права, а за уреден мач, познайте какво е наказанието- ами пак глоба.
[offtopic]Остава да почнат да наказват отбори с лишаване от домакинство при съмнение за нагласен мач, тогава бих се изненадал вече.
[/offtopic]
Смешна работа, смешна.

Смешна работа, смешна.

***САМО ЦСКА!***
- venci_1913
- Контакти:
boabbb написа:bastuna2003 написа:За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК наказва ПФК"Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева. За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК наказва ПФК"ЦСКА" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.
Това на славистите са били конфети, бе![]()
![]()
Много ги разбираш . Не е ли бенгалски огън?
Славия София
Върни се в “Футбол - България”