Сигнал от УЕФА за "черно тото" в "А" група!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: Сигнал от УЕФА за "черно тото" в "А" група!

Мнениеот veni__85 » 21 окт 2014 15:42

Не съм съгласен , но го има в правилника. Въпроса е вече кой е измислил тази алинея и точка. Остава и въпроса дали това е второ официално уведомление ?

(6) При официални уведомления от УЕФА за сериозни
съмнения за участие в срещи от първенствата, турнира за Купа
„България”, Суперкупата или други, с предварително уговорен
резултат, замесеният отбор са наказва с имуществена санкция
както следва:
а) за второ официално уведомление – десет хиляди лева;
б) за всяко следващо уведомление санкцията по буква „а” се
удвоява, утроява и т.н.

http://www.bfunion.bg/media/upload/new3 ... 4-2015.pdf

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 окт 2014 15:44

Наистина глупаво наказание от страна на БФС .

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 окт 2014 16:02

Ауу, вярно ли, бе :lol: :lol: Не мога да повярвам, че се млатка тото в "А" група :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 21 окт 2014 16:03

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК наказва ПФК"Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева. За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК наказва ПФК"ЦСКА" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.
- За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК наказва ПФК"Славия"гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

Аз пък искам някой да ми обясни това! Една и съща точка, едни и същи провинения и двойни глоби. Лекарства да си купят с тези пари! :idea:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 окт 2014 16:07

bastuna2003 написа:
За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК наказва ПФК"Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева. За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК наказва ПФК"ЦСКА" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.
- За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК наказва ПФК"Славия"гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

Аз пък искам някой да ми обясни това! Една и съща точка, едни и същи провинения и двойни глоби. Лекарства да си купят с тези пари! :idea:

Това на славистите са били конфети, бе :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 окт 2014 16:18

Пука ми за техните сигнали, аз ви сигнализирам от няколко години, ама никой от УЕФА не поглежда тоя форум. :lol: :mrgreen: :lol:

Аз съм си ги свикнал и да са уредени, важното е да са интересни за гледане. :)

[offtopic]Според мен Ботев участва в повече уредени мачове, затова и публиката им избухва толкова често. ;) Марек е дребна риба и БФС си знае, че футбола ни си може и без Марек и затова наказва тях. :( :mrgreen:[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 21 окт 2014 16:20, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 окт 2014 16:18

bastuna2003 написа:

Всъщност, по посочения член, алинея и точка наказанието е 3000 лева... 8-) Може би тук от ДК са взели предвид разпоредбата на чл. 39 от същия правилник за размера на глобите "...съобразно обстоятелствата, значимостта и общественото отражение на всеки отделен случай"... :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 21 окт 2014 16:23

ШИБАНИ ПРОДАЖНИЦИ, МАРЕК ДО ЖИВОТ ВЪВ В ГРУПАТА ! ПОДЛОГИ НА ВЕНЦИ СФИНЯТА.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 окт 2014 16:25

При нас е много яко, щото за плюене по съдия примерно те наказват с глоба или лишаване от състезателни права, а за уреден мач, познайте какво е наказанието- ами пак глоба. :)[offtopic]Остава да почнат да наказват отбори с лишаване от домакинство при съмнение за нагласен мач, тогава бих се изненадал вече. :mrgreen:[/offtopic]

Смешна работа, смешна. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 21 окт 2014 16:31

boabbb написа:
bastuna2003 написа:

Това на славистите са били конфети, бе :lol: :lol: :lol:

Много ги разбираш . Не е ли бенгалски огън?
Славия София

Върни се в “Футбол - България”