Megatron_69 написа:2-0
КОЙТО СИ МОЖЕ-СИ МОЖЕ...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Megatron_69 написа:2-0
sin4ec написа:Честно казано, макар винаги да съм отричал някои неща, видяното днес ми идва вповече. Толкова беззъб Литекс, и то за пореден път срещу ЦСКА нещо не е нормално. Някой ще каже-ама те и в Разград и Пловдив бяха такива, и ще е прав. Но с ЦСКА твърде много станаха тези мачове- и все безидейни, без положение, без желание...нула агресия, нула борба за топка и то в мач, в който червените не си даваха някакъв зор и дори не правеха традиционната си преса. Съжалявам, но за мен това не е нормално. Да, има го варианта да не могат да играят с/у Стойчо, да не им връзва и прочее... но те даже не се и опитаха! Това си е техен проблем, ЦСКА си игра тяхното и си взе точките. Доста хора тук са свидетели как червените са обвинявани в протоколни мачове, и аз съм бил против и съм оборвал подобни полюции. Днес за пръв път ще изкажа съмнение за мач, и то не в червените, а в противника им! Така го виждам-така го казвам, ако някой се сърди-да прощава...
bub написа:Същото може да се каже и за мачовете срещу вас, не мислиш ли?
sin4ec написа:bub написа:Същото може да се каже и за мачовете срещу вас, не мислиш ли?
Не. Имаше битка, чк, разправии, имаше и късмет и антикъсмет-дербита... тук такова нещо няма. И се съмнявам, че някой от вас може да сложи ръка на сърцето и да каже: Литекс играха днес! Това е ненормално, няма какво да се лъжем. Няма такава безобидност и смиреност. Повтарям-за пръв път тук от толкова години си позволявам да изкажа подобно мнение!
sin4ec написа:Честно казано, макар винаги да съм отричал някои неща, видяното днес ми идва вповече. Толкова беззъб Литекс, и то за пореден път срещу ЦСКА нещо не е нормално. Някой ще каже-ама те и в Разград и Пловдив бяха такива, и ще е прав. Но с ЦСКА твърде много станаха тези мачове- и все безидейни, без положение, без желание...нула агресия, нула борба за топка и то в мач, в който червените не си даваха някакъв зор и дори не правеха традиционната си преса. Съжалявам, но за мен това не е нормално. Да, има го варианта да не могат да играят с/у Стойчо, да не им връзва и прочее... но те даже не се и опитаха! Това си е техен проблем, ЦСКА си игра тяхното и си взе точките. Доста хора тук са свидетели как червените са обвинявани в протоколни мачове, и аз съм бил против и съм оборвал подобни полюции. Днес за пръв път ще изкажа съмнение за мач, и то не в червените, а в противника им! Така го виждам-така го казвам, ако някой се сърди-да прощава...
sin4ec написа:Взимаха, за да я загубят веднага с малоумен пас или изритване... Сори. Гледам бг футбол от 35 години и поведението на Литекс е смешно! Нито налагам мнение, нито го смятам за абсолютно и меродаввно. Но сложи ръка на сърце и кажи дали съм прав...
пп предпочитам вие да сте шампиони, отколкото каузта с кренвиршите! Но не това е начинът!
RedeviL написа:Гледам си споменал за лошите резултати на Литекс в последните мачове. Не знам, защо се очудваш толкова много от поредния им напълно очаквано слаб мач. Апатията и лошите резултатите се дължат на две неща - Балъков и ниската възраст на състава им. Отделно отборът им е адски неубедителен като гост, а като прибавим към това контузаията на Косоко и отсъствието на Ваюши, то ситуацията около тях изглежда логична. Тактиката им за днешния мач също ми се струва, че не беше много подходяща, а смените- закъснели.. Абе, като цяло Балъков носи огромна вина за състоянието на Литекс.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта