XII кръг: ЦСКА - Литекс - 18.10, 19:30ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Re: XII кръг: ЦСКА - Литекс - 18.10, 19:30ч.

Мнениеот Megatron_69 » 18 окт 2014 21:34

Megatron_69 написа:2-0

КОЙТО СИ МОЖЕ-СИ МОЖЕ...
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

bub
Контакти:

Мнениеот bub » 18 окт 2014 21:37

Същото може да се каже и за мачовете срещу вас, не мислиш ли?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 18 окт 2014 21:41

sin4ec написа:Честно казано, макар винаги да съм отричал някои неща, видяното днес ми идва вповече. Толкова беззъб Литекс, и то за пореден път срещу ЦСКА нещо не е нормално. Някой ще каже-ама те и в Разград и Пловдив бяха такива, и ще е прав. Но с ЦСКА твърде много станаха тези мачове- и все безидейни, без положение, без желание...нула агресия, нула борба за топка и то в мач, в който червените не си даваха някакъв зор и дори не правеха традиционната си преса. Съжалявам, но за мен това не е нормално. Да, има го варианта да не могат да играят с/у Стойчо, да не им връзва и прочее... но те даже не се и опитаха! Това си е техен проблем, ЦСКА си игра тяхното и си взе точките. Доста хора тук са свидетели как червените са обвинявани в протоколни мачове, и аз съм бил против и съм оборвал подобни полюции. Днес за пръв път ще изкажа съмнение за мач, и то не в червените, а в противника им! Така го виждам-така го казвам, ако някой се сърди-да прощава...

Взимаха всяка първа, че и доста втори топки и обезличиха Буш със стабилна защита и адекватни намеси на Менди. На Армията се играе трудно. Последно Лудогорец ни вкараха 1 гол след разбъркване в наказателното, доколко си спомням и това е.
Имаха и шанс за гол след пробив на нападателя им Джордан и удар в аут, а също и изпълнението на Деспотов с шут от воле при центриране от фаул към края на мача.
Оставяме настрана уменията на Краси Балъков като треньор и мотиватор.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 окт 2014 21:44

bub написа:Същото може да се каже и за мачовете срещу вас, не мислиш ли?

Не. Имаше битка, чк, разправии, имаше и късмет и антикъсмет-дербита... тук такова нещо няма. И се съмнявам, че някой от вас може да сложи ръка на сърцето и да каже: Литекс играха днес! Това е ненормално, няма какво да се лъжем. Няма такава безобидност и смиреност. Повтарям-за пръв път тук от толкова години си позволявам да изкажа подобно мнение!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 18 окт 2014 21:49

sin4ec написа:
bub написа:Същото може да се каже и за мачовете срещу вас, не мислиш ли?

Не. Имаше битка, чк, разправии, имаше и късмет и антикъсмет-дербита... тук такова нещо няма. И се съмнявам, че някой от вас може да сложи ръка на сърцето и да каже: Литекс играха днес! Това е ненормално, няма какво да се лъжем. Няма такава безобидност и смиреност. Повтарям-за пръв път тук от толкова години си позволявам да изкажа подобно мнение!

Че кога последно си спомняш Литекс да са водили последователна агресивна и борбена игра в няколко мача подред? Те не са и скоро няма да бъдат това, което бяха преди години. Сега са една сергия. Играчите знаят, че максимумът, който могат да постигнат в този клуб не е купа или титла, а трансфер след няколко силни мача.
Те нямат публика, нямат очевидно и високи цели.
Превърнаха се в това, което всички очаквахме, след първите им силни и бележити години - посредствено клубче. А оттегли ли се Гриша и от това няма да има помен.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 окт 2014 21:50

Взимаха, за да я загубят веднага с малоумен пас или изритване... Сори. Гледам бг футбол от 35 години и поведението на Литекс е смешно! Нито налагам мнение, нито го смятам за абсолютно и меродаввно. Но сложи ръка на сърце и кажи дали съм прав...
пп предпочитам вие да сте шампиони, отколкото каузта с кренвиршите! Но не това е начинът!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 окт 2014 21:53

sin4ec написа:Честно казано, макар винаги да съм отричал някои неща, видяното днес ми идва вповече. Толкова беззъб Литекс, и то за пореден път срещу ЦСКА нещо не е нормално. Някой ще каже-ама те и в Разград и Пловдив бяха такива, и ще е прав. Но с ЦСКА твърде много станаха тези мачове- и все безидейни, без положение, без желание...нула агресия, нула борба за топка и то в мач, в който червените не си даваха някакъв зор и дори не правеха традиционната си преса. Съжалявам, но за мен това не е нормално. Да, има го варианта да не могат да играят с/у Стойчо, да не им връзва и прочее... но те даже не се и опитаха! Това си е техен проблем, ЦСКА си игра тяхното и си взе точките. Доста хора тук са свидетели как червените са обвинявани в протоколни мачове, и аз съм бил против и съм оборвал подобни полюции. Днес за пръв път ще изкажа съмнение за мач, и то не в червените, а в противника им! Така го виждам-така го казвам, ако някой се сърди-да прощава...

Гледам си споменал за лошите резултати на Литекс в последните мачове. Не знам, защо се очудваш толкова много от поредния им напълно очаквано слаб мач. Апатията и лошите резултатите се дължат на две неща - Балъков и ниската възраст на състава им. Отделно отборът им е адски неубедителен като гост, а като прибавим към това контузаията на Косоко и отсъствието на Ваюши, то ситуацията около тях изглежда логична. Тактиката им за днешния мач също ми се струва, че не беше много подходяща, а смените- закъснели.. Абе, като цяло Балъков носи огромна вина за състоянието на Литекс.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 18 окт 2014 21:59

sin4ec написа:Взимаха, за да я загубят веднага с малоумен пас или изритване... Сори. Гледам бг футбол от 35 години и поведението на Литекс е смешно! Нито налагам мнение, нито го смятам за абсолютно и меродаввно. Но сложи ръка на сърце и кажи дали съм прав...
пп предпочитам вие да сте шампиони, отколкото каузта с кренвиршите! Но не това е начинът!

Аз не мога да те разбера - виновни сме, че Литекс са посредствени и трябва да върнем 3-те точки ли?
Те се борят за място в първата шестица ти очакваш чудеса от тях на Армията срещу вдъхновен ЦСКА от първото място.
Последна промяна от Кировец на 18 окт 2014 22:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 окт 2014 22:01

RedeviL написа:Гледам си споменал за лошите резултати на Литекс в последните мачове. Не знам, защо се очудваш толкова много от поредния им напълно очаквано слаб мач. Апатията и лошите резултатите се дължат на две неща - Балъков и ниската възраст на състава им. Отделно отборът им е адски неубедителен като гост, а като прибавим към това контузаията на Косоко и отсъствието на Ваюши, то ситуацията около тях изглежда логична. Тактиката им за днешния мач също ми се струва, че не беше много подходяща, а смените- закъснели.. Абе, като цяло Балъков носи огромна вина за състоянието на Литекс.

Не се учудвам на това, а на липсата на желание за борба, тичане и игра... но стига с това, просто лично виждане на нещата! ;)

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 18 окт 2014 22:03

Балъков изглеждаше много ******. Този човек има прекалено деликатен маниер за да бъде треньор в България, а може би и навсякъде. Когато треньора е толкова ******, не може да се очаква нищо от футболистите.

@sin4ec, от доста време сме в конфликт с Литекс. Отмъкнаха ни футболисти, медиите, които слугуват на Ганчев ни заливаха с помия, не виждам причина да ни лягат.

Върни се в “ЦСКА”