Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот BRF » 09 окт 2014 11:44

honda написа:Не искам думите ми да бъдат приемани като заяждане,но лично моето мнение е че ако в близко време не настъпи промяна в собствеността на ЦСКА,то любимия ви клуб го чакат доста тежки времена. Обвързването на клуба ви с хора като Манджукови и Гергов трудно би донесъл някакви дивиденти за клуба ви при очертаващото дясно управление. Такова обвързване с определени кръгове много тясно свързани БСП и бившата ДС ,крие своите рискове. Лично моето мнение ,че включването на ЦСКА в бутафорния според мен проект за "български Лас Вегас" може да се окаже пагубно за клуба.Има ли някой представа как в държава като България се избиват 1,5 млрд евро от хазарт и развлечения? Най-вероятно става дума за преследване на интереси доста различни от нормалните за подобна дейност,просто в държава като България за съжаление няма много потенциални клиенти за подобен проект. Иначе съм с двете ръце за този проект-всеки инвеститор е добре дошъл. Но да не се забравя предишния път комбинацията Ал.Томов и азиатски милиардер доведе до огромни загуби за държавата(над 2 млрд лева).
Пиша не със злоба,понеже едни евентуални проблеми на ЦСКА по никакъв начин няма да направят любимия ми Левски по-силен. Аз бих предпочел в този форум да спорим кой е спечелил повече ,а не кой има повече дългове и на кой ще отнемат лиценза.

Наскоро в пресата излезе,че единия(мисля Гергов) е продал голф игрището си на тоя Ло,което е било ипотекирано при Манджуков!Та,на мене ми прилича на следното:Гергов затъва с парите от това игрище и не може да ги върне,пък на Манджуков не му трябва!Лупи им обяснява как чрез Ло и въпросния му проект ще реши проблемите и на двамата,но трябва да изчакат известно време,като междувременно помогнат на ЦСКА :lol: !За тоя Ло е ясно,че инвестиция от 1.5 милиарда,може да задели 20 милиона за стадион на ЦСКА :? !Така Лупи чрез схеми се опитва да реши нещата в ЦСКА!Ако беше станало и това с акциите,трябваше да влязат наведнъж 4-5 милиона в Клуба!
Колкото до Кремиковци-към момента това предприятие не само не функционира и до колкото знам 7-8 хиляди души са без работа,а и на всичкото отгоре една фирма го реже за скрап!Това не стана при Лупи,а след като му скроиха шапка и за съжаление освен въпросните 7-8 хиляди души и държавата,пострада и ЦСКА!

gumarson
Контакти:

Мнениеот gumarson » 09 окт 2014 12:09

Тоя Ло на мен неми вдъхва доверие, пак ще е някаква измама!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 окт 2014 12:19

BRF написа:
TristaNNN написа:
1982 написа:Левскарче, много ми е смешно как, при положение, че Левски е затънал в дългове към фирми, бивши играчи и треньори, клубове и мениджъри, ти си дошъл тук да говориш за задълженията на ЦСКА. То бива наглост, но това вашето - подуенщината, няма граници. :oops: :oops:

Смей се щом ти е смешно, не ми пречиш. :) Ще говоря където и за каквото желая. Новините са такива каквито са, като най-вероятно не ти допадат, но това е положението. И друго, понеже гледам, че някои от себеподобните ти са литнали в облаците, е хубаво да им се напомни все пак какви са червените реалности, ей така-да им се свият крилцата лекичко ;)

Цитиране на 7 дни кетъринг ли е реалността?Дори и ти не си вярваш на това!

Защо реши, че не вярвам на информация гласяща, че треньорите в школата ви не са взимали заплати за последните 7 месеца, за да може финансовият ресурс на подсъдимия да обслужва първия отбор с приоритет. Хитро и в типичен за подсъдимия комунистически престъпник стил, защото така няма да бягат играчи, а наличните няма как да завеждат нови дела за неизплатени заплати. УЕФА е кротка, феновете са спокойни, Лупи замазва ... всички без клетите треньори са щастливи, комбайнът си жъне. Такава ситуация не е парадокс при вас, постоянно някой реве за неизплатени заплати, премии и т.н.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 окт 2014 12:29

Ако инфото на парцала бе вярно,то треньорите щяха да напуснат ЦСКА.Без пари повече от половин година няма как да се живее.
П.П.
Как е в школата на Левски?Децата препикават ли още треньорите там? :o
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 окт 2014 12:36

GOLEADOR написа:Ако инфото на парцала бе вярно,то треньорите щяха да напуснат ЦСКА.Без пари повече от половин година няма как да се живее.
П.П.
Как е в школата на Левски?Децата препикават ли още треньорите там? :o

Това не е съвсем сигурно, защото доколкото знам, те са едни големи червени сърца, туптящи в такта на червения организъм, като парите за тях са просто едни хартийки. ;) Освен това, пари винаги се намират-я черно тото с юношките, я нещо друго ... ;) Харизмата е важна, не парите 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 окт 2014 12:41

TristaNNN написа:
BRF написа:
TristaNNN написа:
1982 написа:Левскарче, много ми е смешно как, при положение, че Левски е затънал в дългове към фирми, бивши играчи и треньори, клубове и мениджъри, ти си дошъл тук да говориш за задълженията на ЦСКА. То бива наглост, но това вашето - подуенщината, няма граници. :oops: :oops:

Смей се щом ти е смешно, не ми пречиш. :) Ще говоря където и за каквото желая. Новините са такива каквито са, като най-вероятно не ти допадат, но това е положението. И друго, понеже гледам, че някои от себеподобните ти са литнали в облаците, е хубаво да им се напомни все пак какви са червените реалности, ей така-да им се свият крилцата лекичко ;)

Цитиране на 7 дни кетъринг ли е реалността?Дори и ти не си вярваш на това!

Защо реши, че не вярвам на информация гласяща, че треньорите в школата ви не са взимали заплати за последните 7 месеца, за да може финансовият ресурс на подсъдимия да обслужва първия отбор с приоритет. Хитро и в типичен за подсъдимия комунистически престъпник стил, защото така няма да бягат играчи, а наличните няма как да завеждат нови дела за неизплатени заплати. УЕФА е кротка, феновете са спокойни, Лупи замазва ... всички без клетите треньори са щастливи, комбайнът си жъне. Такава ситуация не е парадокс при вас, постоянно някой реве за неизплатени заплати, премии и т.н.

Вчера случайно по Дарик чух изявлението на вашия Баща!"Човекът" каза,че са страшно много футболистите и треньорите,които си чакат парите от твоето отборче!Странно,че никъде не се пише за това,още по-малко в 7 дни кетъринг!Вземи направи една тема във вашият раздел и си коментирайте,остави ни ти нас заблудените!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 окт 2014 12:54

BRF написа:Вчера случайно по Дарик чух изявлението на вашия Баща!"Човекът" каза,че са страшно много футболистите и треньорите,които си чакат парите от твоето отборче!Странно,че никъде не се пише за това,още по-малко в 7 дни кетъринг!Вземи направи една тема във вашият раздел и си коментирайте,остави ни ти нас заблудените!

Глей ся, ще си коментирам каквото и където пожелая, стига разбира се, да не се принизя неволно до нивото на някои ваши себеподобни и да почна да раздавам обиди наляво-надясно. Има медийна информация, приложил съм източник, така че не виждам нищо нередно. Ама не ви кефела, била от еди коя си медия, там лъжели и т.н. са си ежедневните червени оправдания, че видиш ли, всъщност всичко е наред и някой едва ли не ви подкопава устоите.

[offtopic]Колкото до изказванията на адвоката-патриот, не ти ли се струва леко странно нито една медия дума да не обели за тези "задължения" и успоредно с това да няма заведени дела срещу Левски? Да не се окаже така, че такива всъщност няма, или ако има, те са разсрочени по законоустановен ред, а един мустакат симпатяга просто си реве и играе своята игра?
Защото в противен случай по твоята логика излиза, че Бащицата е медиен монопол-регулатор в България :shock:[/offtopic]
[offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 окт 2014 13:05

Вече и на левскарите им стана ясно,че харизмата на ЦСКА прави чудеса.Щом треньорите работят на Армията без пари повече от 6-месеца (и с техните неплатени заплати се издържа клуба),значи магията да работиш за ЦСКА е голяма.Докато в треньорите в Подуяне взимат редовно заплати,но ходят насрани и опикани!Какво да се прави - съдба! :lol: :lol: :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 09 окт 2014 13:10

TristaNNN написа:
BRF написа:Вчера случайно по Дарик чух изявлението на вашия Баща!"Човекът" каза,че са страшно много футболистите и треньорите,които си чакат парите от твоето отборче!Странно,че никъде не се пише за това,още по-малко в 7 дни кетъринг!Вземи направи една тема във вашият раздел и си коментирайте,остави ни ти нас заблудените!

Глей ся, ще си коментирам каквото и където пожелая, стига разбира се, да не се принизя неволно до нивото на някои ваши себеподобни и да почна да раздавам обиди наляво-надясно. Има медийна информация, приложил съм източник, така че не виждам нищо нередно. Ама не ви кефела, била от еди коя си медия, там лъжели и т.н. са си ежедневните червени оправдания, че видиш ли, всъщност всичко е наред и някой едва ли не ви подкопава устоите.

[offtopic]Колкото до изказванията на адвоката-патриот, не ти ли се струва леко странно нито една медия дума да не обели за тези "задължения" и успоредно с това да няма заведени дела срещу Левски? Да не се окаже така, че такива всъщност няма, или ако има, те са разсрочени по законоустановен ред, а един мустакат симпатяга просто си реве и играе своята игра?
Защото в противен случай по твоята логика излиза, че Бащицата е медиен монопол-регулатор в България :shock:[/offtopic]

Спорът,кой от двата клуба е по-зле финансово,не ви ли изглежда срамен,смешен и глупав?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 окт 2014 13:17

petko.h.markov написа:Спорът,кой от двата клуба е по-зле финансово,не ви ли изглежда срамен,смешен и глупав?

Така е!Но подуянеца поде този спор.За него е чудно как в Левски могат да плащат на феновете заплата,а в ЦСКА няма пари даже за треньорите.Безмислен спор,две мнения за това няма!

Върни се в “Архив”