honda написа:Не искам думите ми да бъдат приемани като заяждане,но лично моето мнение е че ако в близко време не настъпи промяна в собствеността на ЦСКА,то любимия ви клуб го чакат доста тежки времена. Обвързването на клуба ви с хора като Манджукови и Гергов трудно би донесъл някакви дивиденти за клуба ви при очертаващото дясно управление. Такова обвързване с определени кръгове много тясно свързани БСП и бившата ДС ,крие своите рискове. Лично моето мнение ,че включването на ЦСКА в бутафорния според мен проект за "български Лас Вегас" може да се окаже пагубно за клуба.Има ли някой представа как в държава като България се избиват 1,5 млрд евро от хазарт и развлечения? Най-вероятно става дума за преследване на интереси доста различни от нормалните за подобна дейност,просто в държава като България за съжаление няма много потенциални клиенти за подобен проект. Иначе съм с двете ръце за този проект-всеки инвеститор е добре дошъл. Но да не се забравя предишния път комбинацията Ал.Томов и азиатски милиардер доведе до огромни загуби за държавата(над 2 млрд лева).
Пиша не със злоба,понеже едни евентуални проблеми на ЦСКА по никакъв начин няма да направят любимия ми Левски по-силен. Аз бих предпочел в този форум да спорим кой е спечелил повече ,а не кой има повече дългове и на кой ще отнемат лиценза.
Наскоро в пресата излезе,че единия(мисля Гергов) е продал голф игрището си на тоя Ло,което е било ипотекирано при Манджуков!Та,на мене ми прилича на следното:Гергов затъва с парите от това игрище и не може да ги върне,пък на Манджуков не му трябва!Лупи им обяснява как чрез Ло и въпросния му проект ще реши проблемите и на двамата,но трябва да изчакат известно време,като междувременно помогнат на ЦСКА

Колкото до Кремиковци-към момента това предприятие не само не функционира и до колкото знам 7-8 хиляди души са без работа,а и на всичкото отгоре една фирма го реже за скрап!Това не стана при Лупи,а след като му скроиха шапка и за съжаление освен въпросните 7-8 хиляди души и държавата,пострада и ЦСКА!