Край на мачовете при закрити врати
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Kris_men2000
Re: Край на мачовете при закрити врати
Това решение е пълна простотия.Става така ,че от тоя джоб да си го преместя в другия.НАЙ-ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ДА СЕ НАКАЖЕ ДОМАКИНСКАТА АГИТКА.Например мача ЛЕВСКИ-Ботев.НАКАЗВАШ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ДА НЕ ВЛИЗАТ НА МАЧА И ДОПУСКАШ САМО ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ НА СТАДИОНА.А БИЛЕТИТЕ НА ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ САМО В ФЕН КЛУБА НА БОТЕВ.Така хем Левски ще се чувства гост на собственият си стадион хем и агитката на ЛЕВСКИ ще ги стегна под лъжичката.Много е гадно да слушаш как противниковата агитка да пее да твоят стадион а ти да стоиш отвън като глухоням и да гледаш как отбора ти страда заради твоята простотия и малоумщина.ТОВА Е САМО ПРИМЕР.ЛЕВСКАР СЪМ ЗАТОВА ДАВАМ ПРИМЕР С ЛЮБИМИЯТ МИ ЛЕВСКИ.САМО ЛЕВСКИ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Демба_Ба написа:matador написа:Пълна простотия![]()
С това решения е предпоставка за повече безредици но нали трябва да се угоди на тия.
http://vbox7.com/play:88a505d4
ЦСКАрски провокации от едно време. Нищо ново.
Демба_Ба написа:matador написа:Пълна простотия![]()
С това решения е предпоставка за повече безредици но нали трябва да се угоди на тия.
http://vbox7.com/play:88a505d4
Какво общо има това бе

Ако фенове на ЦСКА направят и те простотия трябва на следващия домакински мач да е без публика поне за мен това е по-справедливо.Преди няколко години Левски отново беше наказан зареди феновете си с лишаване от домакинство срещу Миньор Перник мача се игра на стадиона на Славия

Пф да бяха избрали и Бургас ....

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
Kris_men2000 написа:Това решение е пълна простотия.Става така ,че от тоя джоб да си го преместя в другия.НАЙ-ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ДА СЕ НАКАЖЕ ДОМАКИНСКАТА АГИТКА.Например мача ЛЕВСКИ-Ботев.НАКАЗВАШ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ДА НЕ ВЛИЗАТ НА МАЧА И ДОПУСКАШ САМО ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ НА СТАДИОНА.А БИЛЕТИТЕ НА ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ САМО В ФЕН КЛУБА НА БОТЕВ.Така хем Левски ще се чувства гост на собственият си стадион хем и агитката на ЛЕВСКИ ще ги стегна под лъжичката.Много е гадно да слушаш как противниковата агитка да пее да твоят стадион а ти да стоиш отвън като глухоням и да гледаш как отбора ти страда заради твоята простотия и малоумщина.ТОВА Е САМО ПРИМЕР.ЛЕВСКАР СЪМ ЗАТОВА ДАВАМ ПРИМЕР С ЛЮБИМИЯТ МИ ЛЕВСКИ.САМО ЛЕВСКИ.
И аз нещо такова предлагам.
rebel написа:Kris_men2000 написа:Това решение е пълна простотия.Става така ,че от тоя джоб да си го преместя в другия.НАЙ-ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ДА СЕ НАКАЖЕ ДОМАКИНСКАТА АГИТКА.Например мача ЛЕВСКИ-Ботев.НАКАЗВАШ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ДА НЕ ВЛИЗАТ НА МАЧА И ДОПУСКАШ САМО ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ НА СТАДИОНА.А БИЛЕТИТЕ НА ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ САМО В ФЕН КЛУБА НА БОТЕВ.Така хем Левски ще се чувства гост на собственият си стадион хем и агитката на ЛЕВСКИ ще ги стегна под лъжичката.Много е гадно да слушаш как противниковата агитка да пее да твоят стадион а ти да стоиш отвън като глухоням и да гледаш как отбора ти страда заради твоята простотия и малоумщина.ТОВА Е САМО ПРИМЕР.ЛЕВСКАР СЪМ ЗАТОВА ДАВАМ ПРИМЕР С ЛЮБИМИЯТ МИ ЛЕВСКИ.САМО ЛЕВСКИ.
И аз нещо такова предлагам.
Да това е добро предложение хубаво си го измислил ама кой ще не послуша нас той прукан иска да му е кеф ......

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
Перукан си прави сметки без кръчмар . Стадионите са общинска собственост и нали се сещате ,че на кмета му е през тоягата за решенията на БФС !
- Adrian Monk
- Контакти:
Kris_men2000 написа:Това решение е пълна простотия.Става така ,че от тоя джоб да си го преместя в другия.НАЙ-ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ДА СЕ НАКАЖЕ ДОМАКИНСКАТА АГИТКА.Например мача ЛЕВСКИ-Ботев.НАКАЗВАШ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ДА НЕ ВЛИЗАТ НА МАЧА И ДОПУСКАШ САМО ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ НА СТАДИОНА.А БИЛЕТИТЕ НА ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ САМО В ФЕН КЛУБА НА БОТЕВ.Така хем Левски ще се чувства гост на собственият си стадион хем и агитката на ЛЕВСКИ ще ги стегна под лъжичката.Много е гадно да слушаш как противниковата агитка да пее да твоят стадион а ти да стоиш отвън като глухоням и да гледаш как отбора ти страда заради твоята простотия и малоумщина.ТОВА Е САМО ПРИМЕР.ЛЕВСКАР СЪМ ЗАТОВА ДАВАМ ПРИМЕР С ЛЮБИМИЯТ МИ ЛЕВСКИ.САМО ЛЕВСКИ.
+1

"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров
- Adrian Monk
- Контакти:
kiririki1 написа:Перукан си прави сметки без кръчмар . Стадионите са общинска собственост и нали се сещате ,че на кмета му е през тоягата за решенията на БФС !
Първо, не всички стадиони в България са общинска собственост. Второ, стадионите които са общинска собственост, се стопанисват от клубовете (ако знаеш значението на думичката "стопанисвам"). Трето, дори стадионът в Благоевград (примерно) да се стопанисва лично от кмета, на него не му е все едно, дали той ще стои празен през по-голямата част от годината и ще се руши, или ще вземе допълнително някой лев от входни билети за футболен мач (защото Лейди Гага със сигурност няма да дойде да пее в Благоевград) за неговата поддръжка...

"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров
Adrian Monk написа:kiririki1 написа:Перукан си прави сметки без кръчмар . Стадионите са общинска собственост и нали се сещате ,че на кмета му е през тоягата за решенията на БФС !
Първо, не всички стадиони в България са общинска собственост. Второ, стадионите които са общинска собственост, се стопанисват от клубовете (ако знаеш значението на думичката "стопанисвам"). Трето, дори стадионът в Благоевград (примерно) да се стопанисва лично от кмета, на него не му е все едно, дали той ще стои празен през по-голямата част от годината и ще се руши, или ще вземе допълнително някой лев от входни билети за футболен мач (защото Лейди Гага със сигурност няма да дойде да пее в Благоевград) за неговата поддръжка...
Не знам дали ще вземе допълнително някой лев,но със сигурност рискува да му подпалят стадиона...
фен на еднодневката
Върни се в “Футбол - България”