Край на мачовете при закрити врати

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Край на мачовете при закрити врати

Мнениеот Kris_men2000 » 08 окт 2014 12:17

Това решение е пълна простотия.Става така ,че от тоя джоб да си го преместя в другия.НАЙ-ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ДА СЕ НАКАЖЕ ДОМАКИНСКАТА АГИТКА.Например мача ЛЕВСКИ-Ботев.НАКАЗВАШ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ДА НЕ ВЛИЗАТ НА МАЧА И ДОПУСКАШ САМО ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ НА СТАДИОНА.А БИЛЕТИТЕ НА ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ САМО В ФЕН КЛУБА НА БОТЕВ.Така хем Левски ще се чувства гост на собственият си стадион хем и агитката на ЛЕВСКИ ще ги стегна под лъжичката.Много е гадно да слушаш как противниковата агитка да пее да твоят стадион а ти да стоиш отвън като глухоням и да гледаш как отбора ти страда заради твоята простотия и малоумщина.ТОВА Е САМО ПРИМЕР.ЛЕВСКАР СЪМ ЗАТОВА ДАВАМ ПРИМЕР С ЛЮБИМИЯТ МИ ЛЕВСКИ.САМО ЛЕВСКИ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 08 окт 2014 12:18

Демба_Ба написа:
matador написа:Пълна простотия :evil:
С това решения е предпоставка за повече безредици но нали трябва да се угоди на тия.

http://vbox7.com/play:88a505d4

ЦСКАрски провокации от едно време. Нищо ново.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 08 окт 2014 13:11

Демба_Ба написа:
matador написа:Пълна простотия :evil:
С това решения е предпоставка за повече безредици но нали трябва да се угоди на тия.

http://vbox7.com/play:88a505d4

Какво общо има това бе :lol:
Ако фенове на ЦСКА направят и те простотия трябва на следващия домакински мач да е без публика поне за мен това е по-справедливо.Преди няколко години Левски отново беше наказан зареди феновете си с лишаване от домакинство срещу Миньор Перник мача се игра на стадиона на Славия :lol:

Потребителски аватар
Red_Teror
Контакти:

Мнениеот Red_Teror » 08 окт 2014 14:55

Пф да бяха избрали и Бургас .... :cry: :| :!:
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 08 окт 2014 17:49

Kris_men2000 написа:Това решение е пълна простотия.Става така ,че от тоя джоб да си го преместя в другия.НАЙ-ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ДА СЕ НАКАЖЕ ДОМАКИНСКАТА АГИТКА.Например мача ЛЕВСКИ-Ботев.НАКАЗВАШ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ДА НЕ ВЛИЗАТ НА МАЧА И ДОПУСКАШ САМО ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ НА СТАДИОНА.А БИЛЕТИТЕ НА ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ САМО В ФЕН КЛУБА НА БОТЕВ.Така хем Левски ще се чувства гост на собственият си стадион хем и агитката на ЛЕВСКИ ще ги стегна под лъжичката.Много е гадно да слушаш как противниковата агитка да пее да твоят стадион а ти да стоиш отвън като глухоням и да гледаш как отбора ти страда заради твоята простотия и малоумщина.ТОВА Е САМО ПРИМЕР.ЛЕВСКАР СЪМ ЗАТОВА ДАВАМ ПРИМЕР С ЛЮБИМИЯТ МИ ЛЕВСКИ.САМО ЛЕВСКИ.

И аз нещо такова предлагам.

Потребителски аватар
Red_Teror
Контакти:

Мнениеот Red_Teror » 08 окт 2014 18:35

rebel написа:
Kris_men2000 написа:Това решение е пълна простотия.Става така ,че от тоя джоб да си го преместя в другия.НАЙ-ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ДА СЕ НАКАЖЕ ДОМАКИНСКАТА АГИТКА.Например мача ЛЕВСКИ-Ботев.НАКАЗВАШ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ДА НЕ ВЛИЗАТ НА МАЧА И ДОПУСКАШ САМО ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ НА СТАДИОНА.А БИЛЕТИТЕ НА ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ САМО В ФЕН КЛУБА НА БОТЕВ.Така хем Левски ще се чувства гост на собственият си стадион хем и агитката на ЛЕВСКИ ще ги стегна под лъжичката.Много е гадно да слушаш как противниковата агитка да пее да твоят стадион а ти да стоиш отвън като глухоням и да гледаш как отбора ти страда заради твоята простотия и малоумщина.ТОВА Е САМО ПРИМЕР.ЛЕВСКАР СЪМ ЗАТОВА ДАВАМ ПРИМЕР С ЛЮБИМИЯТ МИ ЛЕВСКИ.САМО ЛЕВСКИ.

И аз нещо такова предлагам.

Да това е добро предложение хубаво си го измислил ама кой ще не послуша нас той прукан иска да му е кеф ...... :lol:
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
kiririki1
Контакти:

Мнениеот kiririki1 » 08 окт 2014 19:08

Перукан си прави сметки без кръчмар . Стадионите са общинска собственост и нали се сещате ,че на кмета му е през тоягата за решенията на БФС !

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 08 окт 2014 19:09

+1 :) Има резон в това мнение. :)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 08 окт 2014 19:15

kiririki1 написа:Перукан си прави сметки без кръчмар . Стадионите са общинска собственост и нали се сещате ,че на кмета му е през тоягата за решенията на БФС !

Първо, не всички стадиони в България са общинска собственост. Второ, стадионите които са общинска собственост, се стопанисват от клубовете (ако знаеш значението на думичката "стопанисвам"). Трето, дори стадионът в Благоевград (примерно) да се стопанисва лично от кмета, на него не му е все едно, дали той ще стои празен през по-голямата част от годината и ще се руши, или ще вземе допълнително някой лев от входни билети за футболен мач (защото Лейди Гага със сигурност няма да дойде да пее в Благоевград) за неговата поддръжка... 8-)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 08 окт 2014 19:38

Adrian Monk написа:
kiririki1 написа:Перукан си прави сметки без кръчмар . Стадионите са общинска собственост и нали се сещате ,че на кмета му е през тоягата за решенията на БФС !

Първо, не всички стадиони в България са общинска собственост. Второ, стадионите които са общинска собственост, се стопанисват от клубовете (ако знаеш значението на думичката "стопанисвам"). Трето, дори стадионът в Благоевград (примерно) да се стопанисва лично от кмета, на него не му е все едно, дали той ще стои празен през по-голямата част от годината и ще се руши, или ще вземе допълнително някой лев от входни билети за футболен мач (защото Лейди Гага със сигурност няма да дойде да пее в Благоевград) за неговата поддръжка... 8-)

Не знам дали ще вземе допълнително някой лев,но със сигурност рискува да му подпалят стадиона...
фен на еднодневката

Върни се в “Футбол - България”