Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

radewski
Контакти:

Re: Пълен ЦИРК!!!

Мнениеот radewski » 07 окт 2014 17:25

На следващите избори тези места които отговарят на номера на бюлетината ще са най-скъпи! Един вид VIP ще са!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Иначе по въпроса: Неграмотна работа!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот RedeviL » 07 окт 2014 17:26

v.r.s. написа:
RedeviL написа:В момента РБ се изявява като ДПС при придишното управление, поставяйки условия кой да бъде Премиер, кой да не бъде министър и т.н., нещо което според мен е ненормално.

Аз вчера казах, че Бойко за едно е прав- някои партии взеха по 6-7% и се помислиха за велики! Едните казват кой ще е премиер, други пък пратиха БСП да почива и т.н.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 07 окт 2014 17:29

Цирка е само във вашите глави, които не могат да го асимилират. И не наричай онези 35% българи малоумници, които са гласували за ГЕРБ, защото това са голяма част от обществото!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

пълководец

Мнениеот пълководец » 07 окт 2014 17:33

fen-fen написа:Цирка е само във вашите глави, които не могат да го асимилират. И не наричай онези 35% българи малоумници, които са гласували за ГЕРБ, защото това са голяма част от обществото!

32.6% от 48-49% от населението колко е, немалоумнико? Ако се затрудняваш със сметките, ще ти помогна, не се притеснявай. 8-)

пълководец

Мнениеот пълководец » 07 окт 2014 17:34

RedeviL написа:
v.r.s. написа:
RedeviL написа:В момента РБ се изявява като ДПС при придишното управление, поставяйки условия кой да бъде Премиер, кой да не бъде министър и т.н., нещо което според мен е ненормално.

Аз вчера казах, че Бойко за едно е прав- някои партии взеха по 6-7% и се помислиха за велики! Едните казват кой ще е премиер, други пък пратиха БСП да почива и т.н.

След като Борисов се провали като премиер, напълно нормално е тази отговорност да се даде на друг.

Потребителски аватар
Blue Warriors
Контакти:

Мнениеот Blue Warriors » 07 окт 2014 17:39

fen-fen написа:Цирка е само във вашите глави, които не могат да го асимилират. И не наричай онези 35% българи малоумници, които са гласували за ГЕРБ, защото това са голяма част от обществото!

Рязанград да си мълчи и да си слуша султаните !!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 07 окт 2014 17:40

Опростачването на българския народ е факт.
А, тези, които гласуват явно са толкова зомбирани от партиите, за които гласуват, че биха задраскали номера на бюлетината 100 пъти навсякъде, където я видят.... :lol:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 07 окт 2014 17:42

пълководец написа:

32.6% от 48-49% от населението колко е, немалоумнико? Ако се затрудняваш със сметките, ще ти помогна, не се притеснявай. 8-)

А къде бяха другите 50 % от населението? Някой да не ги е лишил случайно от правото на глас?
Малко, много, това са над 1 милион българи. Дали всички са малоумници? Какви са тогава гласувалите за ДПС, Бареков и Атака, например. БСП не ги споменавам, защото електоратът им е ясен.
И аз гласувах с отвращение, но гласувах против гореизброените три партии.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 окт 2014 17:43

пълководец написа:
RedeviL написа:
v.r.s. написа:

След като Борисов се провали като премиер, напълно нормално е тази отговорност да се даде на друг.

Виж сега, твърдението ми е базирано изцяло на аритметиката. На практика резултатите са такива, че ГЕРБ имат картбланша да са с водещата роля в реализирането на управлението.

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 07 окт 2014 17:46

JohnnieWalker написа:А сега си представете, че накарат хората да изписват имената на партиите :lol:

Уф, недей, че като ми видят почерка и ще сметнат бюлетината за недействителна...

Върни се в “Свободна зона”