Иначе по въпроса: Неграмотна работа!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
v.r.s. написа:RedeviL написа:В момента РБ се изявява като ДПС при придишното управление, поставяйки условия кой да бъде Премиер, кой да не бъде министър и т.н., нещо което според мен е ненормално.
fen-fen написа:Цирка е само във вашите глави, които не могат да го асимилират. И не наричай онези 35% българи малоумници, които са гласували за ГЕРБ, защото това са голяма част от обществото!
RedeviL написа:v.r.s. написа:RedeviL написа:В момента РБ се изявява като ДПС при придишното управление, поставяйки условия кой да бъде Премиер, кой да не бъде министър и т.н., нещо което според мен е ненормално.
Аз вчера казах, че Бойко за едно е прав- някои партии взеха по 6-7% и се помислиха за велики! Едните казват кой ще е премиер, други пък пратиха БСП да почива и т.н.
fen-fen написа:Цирка е само във вашите глави, които не могат да го асимилират. И не наричай онези 35% българи малоумници, които са гласували за ГЕРБ, защото това са голяма част от обществото!
пълководец написа:fen-fen написа:Цирка е само във вашите глави, които не могат да го асимилират. И не наричай онези 35% българи малоумници, които са гласували за ГЕРБ, защото това са голяма част от обществото!
32.6% от 48-49% от населението колко е, немалоумнико? Ако се затрудняваш със сметките, ще ти помогна, не се притеснявай.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
пълководец написа:RedeviL написа:v.r.s. написа:RedeviL написа:В момента РБ се изявява като ДПС при придишното управление, поставяйки условия кой да бъде Премиер, кой да не бъде министър и т.н., нещо което според мен е ненормално.
Аз вчера казах, че Бойко за едно е прав- някои партии взеха по 6-7% и се помислиха за велики! Едните казват кой ще е премиер, други пък пратиха БСП да почива и т.н.
След като Борисов се провали като премиер, напълно нормално е тази отговорност да се даде на друг.
JohnnieWalker написа:А сега си представете, че накарат хората да изписват имената на партиите
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 4 госта