Отделно съм останал с впечатлението,че преди всеки мач на Челси повече акцентираш върху слабостите на отбора отколкото върху силните страни и правиш обратното за противника.
Не мога да отрека подобно нещо,но пък и не съм съгласен,че трябва да се класифицира като някаква тенденция!
Колкото до съпоставката между силните и слабите страни,мисля че е редно да отворя една разграничителна скоба,която от гледна точка на ранкинга е най-малкото целесъобразна,по простата причина че в 90% от случаите Челси и изобщо топ отборите са фаворити,което от своя страна поставя нещо като бариера,особено в преценките и очакванията към т.нар аутсайдер.
Та в този ред на мисли,извеждането или акцентирането върху слабите страни на фаворита и респект.силните страни на аутсайдера,образно казано играят ролята на "стабилизатор",който вече от своя страна спомага и за по-внимателното анализиране на ситуацията/очакванията...
Защото нали се сещате,че е най-лесно да кажем:Силните са силни,слабите са слаби...Но какво печелим от всичко това?