Тик-Так1892 написа:Venko123 написа:Тики так, доволен ли си от треньора, играта и обрата? А от първото място и 5те точки пред великата кауза доволен ли си?
Къде си Тик Так?

Доволен съм от обрата,доволен съм,че Стойчо направи правилните смени,но е обидно да хулите всеки,който казва истината,а тя беше очевидна и днес,ЦСКА не играе добре,липсва ни скорост и хладен ум при взимането на решенията за ключовите пасове,играеме футбол,който днес успя,защото Берое си помислиха,че са спечелили мача,но ако играем срещу по-грамотен отбор,определено много трудно ще ни се получи с такава игра.Да,положение имаше,всеки мач има,но те не са следствие на смислени и простички атаки,а на индивидуални качества,случайности или грешки на противника.
Стойчо трябва да разбере,че на подготовката трябва много да се работи върху скоростта и боравенето на футболистите с топката в крака,защото футболисти,които имат качества,страдат от липса на развитие и липса на елементарни други качества.Няма смисъл от толкова много фитнес и физическа издръжливост,ако неможем да играеме приличен футбол.Желая успех на отбора,казвам го със страшно свито сърце,защото знам,че нещата далеч не са розови и не се знае,кога може да изпаднеме в положението от лятната подготовка,когато се разбягаха играчи.Казвам го също със свито сърце,защото ако продължиме със подобен начин на игра,просто няма да имаме късмета,който имахме днес и бленуваната 32-ра трудно ще се достигне.
Тик-Так, имам няколко въпросчета към теб: 1. Колко време е необходимо, за да може сбор от случайни индивиди да заработи бързо с топка? 2. Колко от футболистите, които за Стойчо бяха първи избор, бяха привлечени? 3. Стойчо кога искаше новите футболисти и кога дойдоха в отбора? 4. Колко време имаше по време на подготовката за "много работа върху скоростта и боравенето с топката"? 5. Когато Стойчо казваше, че няма време за "сработване" на отбора ти не плачеше ли, че само се оправдавал?
И не се оплаквай, ако обичаш, че не ти позволяваме да имаш мнение. Имай си, но се научи да се аргументираш. Спорове от типа "Откъде изгрява Слънцето" не са полезни за никого.