Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот pafkata » 29 сеп 2014 10:17

CSKA69 написа:
daniel875 написа:
petko.h.markov написа:
GOLEADOR написа:@Тик-Так1914
Кажи само едно нещо което да те кара да мислиш,че ЦСКА може да стане шампион този сезон!Само едно (1)!
П.П.
Хубаво е всеки сам да си отговори на въпроса и ако отговора е Стойчо Младенов , да се замисли как да подкрепи Екзекутора в борбата му за титлата.

А теб какво те кара да мислиш,че може да станем шампион тази година? Не това,че си оптимист,а реални факти.

Нямате конкуренция. Това малко ли е? Вероятно ще победим "Марек" и "Локомотив", но в сериозните мачове сме жив зян. Дори и да ви победим, играта ни не е последователна.

Даниеле, отново не си си пил хапчетата.. Вие НЕ СТЕ ни конкуренция през този сезон! Лудогорец от друга страна е не само конкурент, но си е и фаворита за титлата.. Мачът на Армията с Разград ще изясни много въпросителни..

Трябва да бием "Лудогорец" два пъти на "Армията" и сме шампиони. Ако загубим и тези два мача, положението няма да е розово.

caracol
Контакти:

Мнениеот caracol » 29 сеп 2014 10:43

Тик-Так1892 написа:
Venko123 написа:Тики так, доволен ли си от треньора, играта и обрата? А от първото място и 5те точки пред великата кауза доволен ли си?
Къде си Тик Так? :oops:

Доволен съм от обрата,доволен съм,че Стойчо направи правилните смени,но е обидно да хулите всеки,който казва истината,а тя беше очевидна и днес,ЦСКА не играе добре,липсва ни скорост и хладен ум при взимането на решенията за ключовите пасове,играеме футбол,който днес успя,защото Берое си помислиха,че са спечелили мача,но ако играем срещу по-грамотен отбор,определено много трудно ще ни се получи с такава игра.Да,положение имаше,всеки мач има,но те не са следствие на смислени и простички атаки,а на индивидуални качества,случайности или грешки на противника.Стойчо трябва да разбере,че на подготовката трябва много да се работи върху скоростта и боравенето на футболистите с топката в крака,защото футболисти,които имат качества,страдат от липса на развитие и липса на елементарни други качества.Няма смисъл от толкова много фитнес и физическа издръжливост,ако неможем да играеме приличен футбол.Желая успех на отбора,казвам го със страшно свито сърце,защото знам,че нещата далеч не са розови и не се знае,кога може да изпаднеме в положението от лятната подготовка,когато се разбягаха играчи.Казвам го също със свито сърце,защото ако продължиме със подобен начин на игра,просто няма да имаме късмета,който имахме днес и бленуваната 32-ра трудно ще се достигне.

Тик-Так, имам няколко въпросчета към теб: 1. Колко време е необходимо, за да може сбор от случайни индивиди да заработи бързо с топка? 2. Колко от футболистите, които за Стойчо бяха първи избор, бяха привлечени? 3. Стойчо кога искаше новите футболисти и кога дойдоха в отбора? 4. Колко време имаше по време на подготовката за "много работа върху скоростта и боравенето с топката"? 5. Когато Стойчо казваше, че няма време за "сработване" на отбора ти не плачеше ли, че само се оправдавал?
И не се оплаквай, ако обичаш, че не ти позволяваме да имаш мнение. Имай си, но се научи да се аргументираш. Спорове от типа "Откъде изгрява Слънцето" не са полезни за никого.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 29 сеп 2014 13:35

Тик-Так1892 написа:
Venko123 написа:Тики так, доволен ли си от треньора, играта и обрата? А от първото място и 5те точки пред великата кауза доволен ли си?
Къде си Тик Так? :oops:

Доволен съм от обрата,доволен съм,че Стойчо направи правилните смени,но е обидно да хулите всеки,който казва истината,а тя беше очевидна и днес,ЦСКА не играе добре,липсва ни скорост и хладен ум при взимането на решенията за ключовите пасове,играеме футбол,който днес успя,защото Берое си помислиха,че са спечелили мача,но ако играем срещу по-грамотен отбор,определено много трудно ще ни се получи с такава игра.Да,положение имаше,всеки мач има,но те не са следствие на смислени и простички атаки,а на индивидуални качества,случайности или грешки на противника.Стойчо трябва да разбере,че на подготовката трябва много да се работи върху скоростта и боравенето на футболистите с топката в крака,защото футболисти,които имат качества,страдат от липса на развитие и липса на елементарни други качества.Няма смисъл от толкова много фитнес и физическа издръжливост,ако неможем да играеме приличен футбол.Желая успех на отбора,казвам го със страшно свито сърце,защото знам,че нещата далеч не са розови и не се знае,кога може да изпаднеме в положението от лятната подготовка,когато се разбягаха играчи.Казвам го също със свито сърце,защото ако продължиме със подобен начин на игра,просто няма да имаме късмета,който имахме днес и бленуваната 32-ра трудно ще се достигне.

Ти нали преди месец каза,че спираш с публикациите,що така не си държиш на думата :( :!: :?:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 сеп 2014 17:59

Кировец написа:Стойчо Младенов - Шампион! :geek:

Вчера Стойчо със смените направи така, че да може да спечелим 3-те точки :idea:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 29 сеп 2014 21:39

Teo написа:

Аз ще добавя и друго! Решението да отпаднем от турнира за тенекиената купа също ще окаже положителен ефект в кървавата битка за титлата!

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 29 сеп 2014 23:38

Кировец написа:
Teo написа:

Аз ще добавя и друго! Решението да отпаднем от турнира за тенекиената купа също ще окаже положителен ефект в кървавата битка за титлата!

СТойчо събра много футболисти, за да играе в трите турнира, а сега тенекии
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 29 сеп 2014 23:59

Още не е свършил шампионата и не са много, а колкото трябва. Виж, вие май приключихте със селекцията и без Чиба Бау Бау . Трябваше да знаете , че кучета не могат да се картотекират :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 сеп 2014 00:51

Стойчо събра много футболисти, защото много и напуснаха - Гъргоров, Менди, Косоко, Мартин Петров, Т. Янчев, Чочев, М`Боли, Фо-Поре, Маркович дълготрайно контузен и т.н. ..... едни бяха продадени, други сами напуснаха, трети избягаха, четвърти приключиха с кариерите си ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 30 сеп 2014 10:54

искам пак някой да каже, че Йоаким не бил добър футболист.
и някой пак да ми обяснява, че Стойчо не правел добри трансфери.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 30 сеп 2014 11:09

captain_drifuss написа:искам пак някой да каже, че Йоаким не бил добър футболист.
и някой пак да ми обяснява, че Стойчо не правел добри трансфери.

Символите няма да ми стигнат да му изброя недоразуменията.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”