Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Лудогорец Арена" - Разград

Мнениеот BRF » 26 сеп 2014 11:40

snakebite написа:
BRF написа:
mozart написа:[
Това за ескорта е много добра добавка, сещам как хвърчахме в Букурещ в час пик. Мислех, че ще катастрофираме сериозно, много от местите се ужасяваха като видеха летящите автобуси преминаващи на червено.

Чак понякога ти се кефя на детската радост от преживените неща :lol: !Личи си,че не си ходил по стадиони(нищо лошо не казвам с това).

айде сега не сме ходили, да не ядем доматите с колците, а..
Пак на един мач ей така от интерес (бях на гости в Пловдив) даже бях около агитката на Локо Пловдив , 1998 г май беше на мача Локо Пловдив - Левски 1:2...Ходил съм и на Спартак варна (като студент и после жител ) на десетки мачове, включително на онова 0:0 в шампионския ви сезон 2003, на онова 0;2 пак в шампионския ви сезон - 2005...Разбира се Спартак ми бяха симпатични и си бях против ЦСКА то е ясно ,както бях и за Локо срещу Левски. Не ме кефите нещо шопските грандове...
На Лудогорец естествено съм бил на стотици мачове в Б група, ама откъде да знаеш. Бил съм дори като малко дете на мача Шумен - ЦСКА 0:0..трябва да е било 1984г...не те знам дали си бил роден тогава, така че не давай оценки на хора които не знаеш. А колегата mozart го знам чe е израстнал около стадиона в Разград..така че и него не го познаваш...

за Букурещ - просто наистина беше странно дори и за мен, защо хвърчахме така, така че не виждам каква детска радост има тука..

Първо-не пиша на тебе,освен ако ти не си моцарт :? !
Второ-бил съм роден 1984 ,а съм ходил на мач Шумен ЦСКА през 1997 или 1998 г.2:5 или нещо такова!
Трето-едно е да си ходил на няколко мача на Спартак Варна и на домакинства в Разград друго си е другите преживявания.В различни времеви периоди са били различни начините на ходене на мачовете!
Четвърто-самият моцарт веднъж каза,че се опитва да ходи на домакинствата в ЕКТ или по-скоро,че е изтървал само едно!От там си вадя извода,че не ходи много на мачове.Както и ти казваш,че ти е било странно в Букурещ,да ти кажа че в неделя в Стара Загора ще е същото :lol: !Полицията ще направи колона от автомобили и ще ни ескортира до стадиона като ще спират движението :? !Това е практика на много места,но да не ти ги изреждам тук!Затова МУ написах,че му се кефя на първите подобни изживявания,както съм им се кефил аз преди много години,но за добро или за лошо вече са ми рутина!Когато аз ходих в Букурущ 2007(мисля,че беше)ескорта започна още от границата!Мога да напиша един метър разкази само от преживяното в този ден :) !
Та,обобщено!Не виждам защо след като видиш кой е писал коментара без да го мислиш просто пишеш някакви заядливи неща?Не те съдя и не ми пречиш,ама няма нужда да ми изреждаш мачовете на които си ходил!Няма как да си ги мерим ;) !Ще загубиш!
п.п.Моцарт,надявам се си разбрал(не като снейкбайт),че не съм имал нищо лошо в предвид с предния си коментар!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 26 сеп 2014 14:56

@BRF виждам, че си коректен и не мога да ти се обидя, но да внеса малко уточнение. Букурещ е 15 пъти по-голям от 120 000 Стара Загора и трябва да да натъртя, че движението не беше спряно. Казвам, че бях притеснен от евентоална катастрофа защото съм дългогодишен активен шофьор и съм виждал какво ли не по улиците. Ескорт добре, но на моменти минавахме с над 80км/ч на червено. Ако това, че знаеш какво е опастност е детско ОК. Иначе си прав че не ходя на много мачове. Все пак семейството ми е по-важно от постоянното обикаляне по стадионите. Домакинства на 130км отнема половин ден, а и е скъпо удоволствие и не си струва за повечето мачове. ЕКТ са друго нещо, но както сам си забелязъл пропуснах само домакинството с Партизан този сезон, но нямаше как!
Поздрави!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 сеп 2014 15:07

mozart написа:@BRF виждам, че си коректен и не мога да ти се обидя, но да внеса малко уточнение. Букурещ е 15 пъти по-голям от 120 000 Стара Загора и трябва да да натъртя, че движението не беше спряно. Казвам, че бях притеснен от евентоална катастрофа защото съм дългогодишен активен шофьор и съм виждал какво ли не по улиците. Ескорт добре, но на моменти минавахме с над 80км/ч на червено. Ако това, че знаеш какво е опастност е детско ОК. Иначе си прав че не ходя на много мачове. Все пак семейството ми е по-важно от постоянното обикаляне по стадионите. Домакинства на 130км отнема половин ден, а и е скъпо удоволствие и не си струва за повечето мачове. ЕКТ са друго нещо, но както сам си забелязъл пропуснах само домакинството с Партизан този сезон, но нямаше как!
Поздрави!

Поздрави!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 26 сеп 2014 23:50

BRF написа:[
Та,обобщено!Не виждам защо след като видиш кой е писал коментара без да го мислиш просто пишеш някакви заядливи неща?Не те съдя и не ми пречиш,ама няма нужда да ми изреждаш мачовете на които си ходил!Няма как да си ги мерим ;) !Ще загубиш!
п.п.Моцарт,надявам се си разбрал(не като снейкбайт),че не съм имал нищо лошо в предвид с предния си коментар!

Не се заяждам с нишо, понеже бях на съшия мач, даже бях близо до колегата и затова...
Крайно време е да се спре с мита че Лудогорец имал фенове от 3-4 години ...и казвам че няма как да знаеш фенския бекграунд на мен или някои други фенове. вероятно си посетил по значими мачове, но за мен и мачове с Белослав и Спортист Генерал Тошево в Б група са били тръпка...
Фена и на най-малкия отбор трябва да се уважава, помня че в Разград бяха посрещнати с адплодименти и респект 3-4 фена от Монтана когато ни гостуваха . Няма как да не си респектиран от фенове пропътували маса километри , знаещи че на 99 % падат и да са там...
Разбира се с големите агитки няма как да се случи - след "турци', "селяни" и т.н. следва прозаичното "бий чорбата по главата"
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 сеп 2014 08:59

snakebite написа:

Не се заяждам с нишо, понеже бях на съшия мач, даже бях близо до колегата и затова...
Крайно време е да се спре с мита че Лудогорец имал фенове от 3-4 години ...и казвам че няма как да знаеш фенския бекграунд на мен или някои други фенове. вероятно си посетил по значими мачове, но за мен и мачове с Белослав и Спортист Генерал Тошево в Б група са били тръпка...
Фена и на най-малкия отбор трябва да се уважава, помня че в Разград бяха посрещнати с адплодименти и респект 3-4 фена от Монтана когато ни гостуваха . Няма как да не си респектиран от фенове пропътували маса километри , знаещи че на 99 % падат и да са там...
Разбира се с големите агитки няма как да се случи - след "турци', "селяни" и т.н. следва прозаичното "бий чорбата по главата"

Добре,вие сте страхотни фенове!Много сте и ходите по хиляди от десетилетия!Културни сте,никога не ви наказват-примерно за расизъм,подкрепяте си отбора и си давате последния петак за него!Така добре ли е?

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 27 сеп 2014 12:21

BRF написа:
snakebite написа:

Добре,вие сте страхотни фенове!Много сте и ходите по хиляди от десетилетия!Културни сте,никога не ви наказват-примерно за расизъм,подкрепяте си отбора и си давате последния петак за него!Така добре ли е?

простаци има навсякъде - във всяка агитка - точка.

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 27 сеп 2014 12:45

Ставаш смешен с това повтаряне на расизма...Първо че на мача със Стяуа от целия национален феновете на Лудогорец да са били да кажем 2000 души от Разград разпръснати из всички сектори, а целия стадион им вика "цигани". Да не говоирм и, че почти всяка българска агитка го е пяла на някой друг бг отбор, така че да ни упрекваш за расизъм в случая е лицемерно най-малкото.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 сеп 2014 09:27

hijack1 написа:Ставаш смешен с това повтаряне на расизма...Първо че на мача със Стяуа от целия национален феновете на Лудогорец да са били да кажем 2000 души от Разград разпръснати из всички сектори, а целия стадион им вика "цигани". Да не говоирм и, че почти всяка българска агитка го е пяла на някой друг бг отбор, така че да ни упрекваш за расизъм в случая е лицемерно най-малкото.

Какъв съм в твоите очи ама въобще не ми пука!Аз не ви упреквам в нищо,уефа го направи!Правите се на нещо повече,пък си видяхте капитана какво леке е!

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 02 окт 2014 13:37

Качете снимки да видя как върви строителството.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 03 окт 2014 00:18

Себастиан Фетел написа:Качете снимки да видя как върви строителството.

Ето тук има малко снимки: http://forum.ludogorec.com/viewtopic.ph ... 403#p11403
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “Лудогорец”