snakebite написа:BRF написа:mozart написа:[
Това за ескорта е много добра добавка, сещам как хвърчахме в Букурещ в час пик. Мислех, че ще катастрофираме сериозно, много от местите се ужасяваха като видеха летящите автобуси преминаващи на червено.
Чак понякога ти се кефя на детската радост от преживените неща!Личи си,че не си ходил по стадиони(нищо лошо не казвам с това).
айде сега не сме ходили, да не ядем доматите с колците, а..
Пак на един мач ей така от интерес (бях на гости в Пловдив) даже бях около агитката на Локо Пловдив , 1998 г май беше на мача Локо Пловдив - Левски 1:2...Ходил съм и на Спартак варна (като студент и после жител ) на десетки мачове, включително на онова 0:0 в шампионския ви сезон 2003, на онова 0;2 пак в шампионския ви сезон - 2005...Разбира се Спартак ми бяха симпатични и си бях против ЦСКА то е ясно ,както бях и за Локо срещу Левски. Не ме кефите нещо шопските грандове...
На Лудогорец естествено съм бил на стотици мачове в Б група, ама откъде да знаеш. Бил съм дори като малко дете на мача Шумен - ЦСКА 0:0..трябва да е било 1984г...не те знам дали си бил роден тогава, така че не давай оценки на хора които не знаеш. А колегата mozart го знам чe е израстнал около стадиона в Разград..така че и него не го познаваш...
за Букурещ - просто наистина беше странно дори и за мен, защо хвърчахме така, така че не виждам каква детска радост има тука..
Първо-не пиша на тебе,освен ако ти не си моцарт

Второ-бил съм роден 1984 ,а съм ходил на мач Шумен ЦСКА през 1997 или 1998 г.2:5 или нещо такова!
Трето-едно е да си ходил на няколко мача на Спартак Варна и на домакинства в Разград друго си е другите преживявания.В различни времеви периоди са били различни начините на ходене на мачовете!
Четвърто-самият моцарт веднъж каза,че се опитва да ходи на домакинствата в ЕКТ или по-скоро,че е изтървал само едно!От там си вадя извода,че не ходи много на мачове.Както и ти казваш,че ти е било странно в Букурещ,да ти кажа че в неделя в Стара Загора ще е същото

Та,обобщено!Не виждам защо след като видиш кой е писал коментара без да го мислиш просто пишеш някакви заядливи неща?Не те съдя и не ми пречиш,ама няма нужда да ми изреждаш мачовете на които си ходил!Няма как да си ги мерим

п.п.Моцарт,надявам се си разбрал(не като снейкбайт),че не съм имал нищо лошо в предвид с предния си коментар!