Sunway написа:Гласувах за Ботев Пловдив, защото това е отборът на сърцето ми и носещ името на един от най-големите българи Христо Ботев.Без да се заяждам, само да кажа на неутралните фенове, че отборът на Ботев има, винаги е имал и ще има повече привърженици в Пловдив от Локомотив (поради ред причини)..проста справка са зрителите на мачовете на двата отбора.
П.С. Тук няма неутрални фенове, поради една или друга причина всеки фен държи за някой отбор да победи..прост пример са изборите Независим кандидат а подкрепен от партия за изборите....е да ти "е.ем" и независимият депутат да ме извинявате за израза, но е точно така

На аватара имаш умен поглед, а тук... Обяснено беше, че анкетата е за хора, които не са от двата отбора, Локомотив и Ботев. Но ти гласуваш???? Аз намример НЕ съм гласувал... щото е интересна реакцията на хора, фенове на други отбори... Както и да е, ти поне си казваш, че си гласувал. Докато някои от твоите дружки, само се логваха с многобройните си профили и гласуваха, като видяха, че около 90 % от феноовете, на другите отбори, гласуват за Локо!
Гласувал си, ок, ама що ти трябваше да ги пишеш, тия лъжи за публиката? Та вие имате по-ниска посещаемост от Локомотив и през последния ви шампионки сезон, 1967 г.??? Да не говорим, че през тези години идва Бонев, а вие след бастисването на Спартак, 12 години нямате медал????
И друг път съм го казвал, ще го кажа пак. Сезон 85/86 когато Шпатов ви буташе за шампиони. Тракия - Берое 8-1, на Хр. Ботев 16 000 зрители. Локо-Берое 1-0, на 9-ти септември поне 35-40000. Бях и на двата мача. Но ти си задай въпроса, що Локо са играли на 9-ти септември, а не на собтвения си стадион като вас. С Много ЛЪЖИ ви облачвате и няма да завършите добре! Всичко е изкуствено при вас!!!!