НЕУТРАЛНИ ФЕНОВЕ, за кой ще държите на пловдивското дерби?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

НЕУТРАЛНИ ФЕНОВЕ, за кой ще държите на пловдивското дерби?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Re: НЕУТРАЛНИ ФЕНОВЕ, за кой ще държите на пловдивското дерби?

Мнениеот soccerav » 26 сеп 2014 16:54

ilian12 написа:Гледам чувствата между ботевисти от една страна и локомотивци и левскари от другата са напълно взаимни. :twisted:

Локото като изпаднат за да не загубят връзката с "А" група явно ще ходят на гостуванията на Левски на Ботев в Пловдив.

Не се настройвай предварително, няма да изпаднем за ваше съжаление! :mrgreen:

Brabam

Мнениеот Brabam » 26 сеп 2014 19:01

Споко, никой не иска да изпадате. Без вас ще ни е скучно.
Ч-Б П Д В Е М

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 26 сеп 2014 19:11

Сега очаквам троловете на барека да се включат с своите 20-30 профила на "човек" и да обърнат резултата :mrgreen:
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

sandi74

Мнениеот sandi74 » 26 сеп 2014 19:20

Естествено че за отборът на град Пловдив-Ботев Пловдив.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 26 сеп 2014 21:16

smurfcho написа:хахаха и като прочетеш коментарите и видиш колко са за Ботев и колко за Локо ти става ясно колко компрексирана е жълтата душа! :) С тази тема ви цъфнаха дребните душички!

Ти да не мислиш, че изгаряме от желание да бъдем харесвани и обичани?
Аз, като неутрален фен когато играят Барса и Еспаньол съм за втория, при Реал и Атлетико - също, при Байерн и М1860 - също.
Отнася се за огромна част от пишещите и гласуващите в темата.
Извода си го направи сам.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 26 сеп 2014 21:34

botevforever написа:
smurfcho написа:хахаха и като прочетеш коментарите и видиш колко са за Ботев и колко за Локо ти става ясно колко компрексирана е жълтата душа! :) С тази тема ви цъфнаха дребните душички!

Ти да не мислиш, че изгаряме от желание да бъдем харесвани и обичани?
Аз, като неутрален фен когато играят Барса и Еспаньол съм за втория, при Реал и Атлетико - също, при Байерн и М1860 - също.
Отнася се за огромна част от пишещите и гласуващите в темата.
Извода си го направи сам.

Айде сега ни сподели кои са толкова големите ви успехи, че да не ви харесват пишещите тук във форума ... 99,9% от пишещите тук са виждали шампионска титла на Локомотив Пловдив и суперкупа на България, 3 пъти голмайстор на България от Локомотив и един загубен финал за купата на България. Участие в квалификациите на ШЛ и на крачка от влизане в групите на Лига Европа /нещастен автогол на Тунчев/ айде сега да прочетем кои успехи на Ботев са видяли форумците за да се сравнявате с Барса, Реал и Байерн? Давай ти си!

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 26 сеп 2014 23:12

Гласувах за Ботев Пловдив, защото това е отборът на сърцето ми и носещ името на един от най-големите българи Христо Ботев.Без да се заяждам, само да кажа на неутралните фенове, че отборът на Ботев има, винаги е имал и ще има повече привърженици в Пловдив от Локомотив (поради ред причини)..проста справка са зрителите на мачовете на двата отбора.

П.С. Тук няма неутрални фенове, поради една или друга причина всеки фен държи за някой отбор да победи..прост пример са изборите Независим кандидат а подкрепен от партия за изборите....е да ти "е.ем" и независимият депутат да ме извинявате за израза, но е точно така :)
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 27 сеп 2014 04:26

Винаги съм за този по-назад в класирането - в случая Локо. А и не искам да изпадат.
Изображение

Потребителски аватар
Хамър
Контакти:

Мнениеот Хамър » 27 сеп 2014 07:06

Sunway написа:Гласувах за Ботев Пловдив, защото това е отборът на сърцето ми и носещ името на един от най-големите българи Христо Ботев.Без да се заяждам, само да кажа на неутралните фенове, че отборът на Ботев има, винаги е имал и ще има повече привърженици в Пловдив от Локомотив (поради ред причини)..проста справка са зрителите на мачовете на двата отбора.

П.С. Тук няма неутрални фенове, поради една или друга причина всеки фен държи за някой отбор да победи..прост пример са изборите Независим кандидат а подкрепен от партия за изборите....е да ти "е.ем" и независимият депутат да ме извинявате за израза, но е точно така :)

Коматевци пак се правят на... Анкетата е за неутралните фенове, а той ми гласувал, разбираш ли.
Раето свещено на гърдите блести носете го с гордост и страст, когато загубите нас ни боли, но пеем ВИНАГИ С ВАС !!!

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 27 сеп 2014 09:51

Sunway написа:Гласувах за Ботев Пловдив, защото това е отборът на сърцето ми и носещ името на един от най-големите българи Христо Ботев.Без да се заяждам, само да кажа на неутралните фенове, че отборът на Ботев има, винаги е имал и ще има повече привърженици в Пловдив от Локомотив (поради ред причини)..проста справка са зрителите на мачовете на двата отбора.

На аватара имаш умен поглед, а тук... Обяснено беше, че анкетата е за хора, които не са от двата отбора, Локомотив и Ботев. Но ти гласуваш???? Аз намример НЕ съм гласувал... щото е интересна реакцията на хора, фенове на други отбори... Както и да е, ти поне си казваш, че си гласувал. Докато някои от твоите дружки, само се логваха с многобройните си профили и гласуваха, като видяха, че около 90 % от феноовете, на другите отбори, гласуват за Локо!

Гласувал си, ок, ама що ти трябваше да ги пишеш, тия лъжи за публиката? Та вие имате по-ниска посещаемост от Локомотив и през последния ви шампионки сезон, 1967 г.??? Да не говорим, че през тези години идва Бонев, а вие след бастисването на Спартак, 12 години нямате медал????

И друг път съм го казвал, ще го кажа пак. Сезон 85/86 когато Шпатов ви буташе за шампиони. Тракия - Берое 8-1, на Хр. Ботев 16 000 зрители. Локо-Берое 1-0, на 9-ти септември поне 35-40000. Бях и на двата мача. Но ти си задай въпроса, що Локо са играли на 9-ти септември, а не на собтвения си стадион като вас. С Много ЛЪЖИ ви облачвате и няма да завършите добре! Всичко е изкуствено при вас!!!!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Върни се в “Локо Пловдив”