mozart написа:ronnie написа:mozart написа:Ако си такъв патриот трябва да искаш смъртта на Томов например, осъден на 9г. затвор.
Естествено, че няма да мразиш Херо или останалите. Не са ви били толкова пъти поред, нямате серия без гол , да продължавам ли? Много мишоци, много нещо!
[offtopic]Споменатите от мен имена Лупи има да ги гони... Той е просто мошеник, но за разлика от гореспоменатите не е надиплил милионите. Естествено заслужава наказание, но както отбелязах в миналия си коментар наказанието е пропорционално на престъплението. Между другото самият факт, че съда на властта го преследва означава, че той не играе игрички с управляващите за разлика от изброените.[/offtopic]
[offtopic]Виж приятел, няма чисти вече в тази държава, но това защо не кажеш мнението си за мошеника във форум, за право, икономика или какво щеш? Това е спортен форум и е редно да се обсъждат спортните постижения. Това което виждам, че те яд на Домусчиев, че избра нас и заряза вас, с което показа на всички, колко зле е футбола у нас, щом само за 2-3 години направи един никога не играл в А група отбор хегемон. Виждам болка у теб, че твоят отбор не върви и те разбирам, но за това положение не е виновен нито Домусчиев, нито феновете на Лудогорец. Виновни са хората управлявали клуба ви до сега. Съгласен съм с теб, че всички престъпници трябва да са в затвора, но реалността в България е друга за съжаление![/offtopic]
[offtopic]В по-голямата част на коментара си си прав. Но все пак обсъждането на този въпрос го започнах не аз, а мистър трол. А за това, че съжалявам за избора на олигарха - прав му път. По-добре без него, защото това, което сега се говори за платени фенове, кренвирши, платени медии, мутри и т.н. щеше да се говори за ЦСКА (и по всяка вероятност щеше да е истина), а такива неща са прекалено срамни за моя отбор. Предпочитам сегашният организационен хаос, администравният и медиен терор пред това.[/offtopic]