Какво липсва на Лудогорец?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

ronnie
Контакти:

Re: Какво липсва на Лудогорец?

Мнениеот ronnie » 25 сеп 2014 14:53

mozart написа:
ronnie написа:
mozart написа:Ако си такъв патриот трябва да искаш смъртта на Томов например, осъден на 9г. затвор.
Естествено, че няма да мразиш Херо или останалите. Не са ви били толкова пъти поред, нямате серия без гол , да продължавам ли? Много мишоци, много нещо!

[offtopic]Споменатите от мен имена Лупи има да ги гони... Той е просто мошеник, но за разлика от гореспоменатите не е надиплил милионите. Естествено заслужава наказание, но както отбелязах в миналия си коментар наказанието е пропорционално на престъплението. Между другото самият факт, че съда на властта го преследва означава, че той не играе игрички с управляващите за разлика от изброените.[/offtopic]

[offtopic]Виж приятел, няма чисти вече в тази държава, но това защо не кажеш мнението си за мошеника във форум, за право, икономика или какво щеш? Това е спортен форум и е редно да се обсъждат спортните постижения. Това което виждам, че те яд на Домусчиев, че избра нас и заряза вас, с което показа на всички, колко зле е футбола у нас, щом само за 2-3 години направи един никога не играл в А група отбор хегемон. Виждам болка у теб, че твоят отбор не върви и те разбирам, но за това положение не е виновен нито Домусчиев, нито феновете на Лудогорец. Виновни са хората управлявали клуба ви до сега. Съгласен съм с теб, че всички престъпници трябва да са в затвора, но реалността в България е друга за съжаление![/offtopic]

[offtopic]В по-голямата част на коментара си си прав. Но все пак обсъждането на този въпрос го започнах не аз, а мистър трол. А за това, че съжалявам за избора на олигарха - прав му път. По-добре без него, защото това, което сега се говори за платени фенове, кренвирши, платени медии, мутри и т.н. щеше да се говори за ЦСКА (и по всяка вероятност щеше да е истина), а такива неща са прекалено срамни за моя отбор. Предпочитам сегашният организационен хаос, администравният и медиен терор пред това.[/offtopic]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 25 сеп 2014 15:06

ronnie написа:[offtopic]В по-голямата част на коментара си си прав. Но все пак обсъждането на този въпрос го започнах не аз, а мистър трол. А за това, че съжалявам за избора на олигарха - прав му път. По-добре без него, защото това, което сега се говори за платени фенове, кренвирши, платени медии, мутри и т.н. щеше да се говори за ЦСКА (и по всяка вероятност щеше да е истина), а такива неща са прекалено срамни за моя отбор. Предпочитам сегашният организационен хаос, администравният и медиен терор пред това.[/offtopic]

[offtopic]Стига с тези кремвирши. Вярваш ли наистина, че някой раздава кремвирши? А не съм виждал такова нещо. Снимката е от мача в Букурещ и ти гарантирам, че на стадиона с кремвирш с ръка нямаше да влезеш. Едва спасих листи от чантата ми, ровеха, бъркаха, наложи се да му обяснявам, че идвам директно от работа, че да не се чуди защо имам документи в мен, а тук се пише за кремвирши. Човекът явно си е купил хот-дог от кетъринга, бил е гладен, де да знам. Платените фенове знаем къде са и какви пари се плащаха от клубовете на фенклубовете. Платените медии е нещото, с което мога да се съглася до някъде, но това и теб трябва да те притеснява, защото има медии и журналисти болни на тема ЦСКА, дали от фенщина или подплатено? Мутрите са нещо зло, самата дума поражда у мен чувство на отвращение, но не бяха ли там за да респектират червените гамени? Жалко, че жандармерията в Разград не реши проблема и да ги няма тези глупости предизвикани от червените фенове. Аз си харесвам отбора, въпреки недъзите, които имаме да изправяме, но съм сигурен, че и това ще се изправи.[/offtopic]
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 25 сеп 2014 15:10

Колко много комплексирани индивиди. :lol: Това показва колко на дълбоко в **** им е бръкнал Лудогорец. От няколко месеца с Лудогорец стават, с Лудогорец си лягат. Не се интересуват от собствените си загиващи отбори, но иначе са първи в анализите за Разград. :lol:
Последна промяна от molteni на 25 сеп 2014 15:12, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 25 сеп 2014 15:10

"лудогорец?! ХаХаХа.. Ние сме Левски София!" Радвайте се на неоспоримите чисто спортно-технически успехи, но по-умерено го раздавайте.. много сте малки още. Гледам сравнявате посещаемостта и се пенявите, че видите ли ние сме били малко в последните години по стадионите.. момчета, това което се случва с Левски в момента (от няколко години насам) е катастрофа за нас. Много е дълга тая тема и няма да разводнявам наличната, но ние ясно показахме, че дори сега сме най-големите и, че на публиката и историята на Левски няма отбор в страната, който да стъпи. Няма да ти разправям какво беше по стадионите, когато Левски беше там, където сте вие в момента ( образно казано, защото не сте първи). Коментирате нас и чорбарите, ама взехте да се превземате повече от необходимото. Не знаем какво ще стане в близко, а и в далечно бъдеще. Обичайте отбора си и опитайте да направите така, че един ден да можете да се сравнявате с нас, или цска. Казвам "опитайте", защото силно се съмнявам.
Ще се изправим по - силни от всякога! На лудогорец му липсва всичко, което имаме Ние! Още в събота, както винаги, ще разберете това.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Georgi Georgiev
Контакти:

Re: Какво липсва на Лудогорец!

Мнениеот Georgi Georgiev » 25 сеп 2014 15:11

MagicMoments написа:Posnah sylza bratle izhabil si si megabaitite da stiskash palci na Ludogortessamupobeda11!!111
Относно защо всички мразят и презират кренвиршките и феновете със спонсори на знамената,за мен истината е следната,датата е 25 май,един тъпунгер си вкарва автогол неочакван за цяла България и за 15-те фенове на каузата в Монтана и те почват да скандират Славия в момент в който дават Гари Родригес да ридае,Базил Карвальо изригва с много истини,20 000 стадион реве,реве та сърца се късат,а долу на екрана дават Петричев,15 човека играчи,заедно с толкова агитка и треньорите скандират Славия.Боклуците долни,които до преди 2 години са били фенове на Левски/ЦСКА,очевидно не знаещи как да изразят радостта си правят тази грешка,докато милиони умират,а тези които сега пълнят с безплатни билети и кренвирши и транспорт националния и селския маймунарник в Разград при подобно дежа вю при което ще са от обратната страна на к*ра ще станат пак от Левски/ЦСКА,защото просто тяхната нова любов не е станала първа.

Я ходи си земи лютеница,че в съботните кремвирши да не ти заседнат в гърлото. И не обиждай Палячо!Затова ли ви пускат евтини билети,че да ходите на мач :mrgreen:

Луд Гидия 123
Контакти:

Re: Какво липсва на Лудогорец!

Мнениеот Луд Гидия 123 » 25 сеп 2014 15:27

Georgi Georgiev написа:
MagicMoments написа:Posnah sylza bratle izhabil si si megabaitite da stiskash palci na Ludogortessamupobeda11!!111
Относно защо всички мразят и презират кренвиршките и феновете със спонсори на знамената,за мен истината е следната,датата е 25 май,един тъпунгер си вкарва автогол неочакван за цяла България и за 15-те фенове на каузата в Монтана и те почват да скандират Славия в момент в който дават Гари Родригес да ридае,Базил Карвальо изригва с много истини,20 000 стадион реве,реве та сърца се късат,а долу на екрана дават Петричев,15 човека играчи,заедно с толкова агитка и треньорите скандират Славия.Боклуците долни,които до преди 2 години са били фенове на Левски/ЦСКА,очевидно не знаещи как да изразят радостта си правят тази грешка,докато милиони умират,а тези които сега пълнят с безплатни билети и кренвирши и транспорт националния и селския маймунарник в Разград при подобно дежа вю при което ще са от обратната страна на к*ра ще станат пак от Левски/ЦСКА,защото просто тяхната нова любов не е станала първа.

Я ходи си земи лютеница,че в съботните кремвирши да не ти заседнат в гърлото. И не обиждай Палячо!Затова ли ви пускат евтини билети,че да ходите на мач :mrgreen:

И говежди пържоли........
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 сеп 2014 15:56

Важна информация за зелените делиорманци :!: :!: :!: Пише се креНвирши :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 25 сеп 2014 16:01

Бреееееееее колко много фенове на Лудогорец имало в БГ!?!
Браво!Похвално...!!!Да ви се ненарадва човек бре ей сладурковци!!!

Да се чуди човек къде бяхте на награждаването ви миналата ,по-миналата година (изключат ония 16 човека на стадиона) .Да се чуди човек де бяхте като играе националния отбор в София щото не си спомням вас ...фенклуб/ знаме/ привърженик с фанелка там!!!
Да се чуди човек къде бяхте и на гостуванията на националния отбор щото все ходим три автобуса с фенове от три-четири добре познати агитки "хулигани" дет не чоплят семки и нямат в репертоара си " уууууууууу" като песен може и за туй да е.... Вие сте по-класа ,само ако са Реал или Ливърпул се ходи на мач щот нали сте патриоти.

Та като цяло туй ви липсва ... Футболна култура се нарича.Тя не се гради за година, пет,десет.
Глорихънтъри им викат в по-развитите страни.... И ние дето ходим да гледаме мачове по стадионите от хиляда години,дори ако падаш от Чирпан,Монтана,Мездра или Верея... Сме се нагледали на такива истории.И стадиона на Ловеч беше пълен , оркестри свиреха, Лазур се пръскаше, билети в мола без пари.....

Евала на 18те ви фена дето ходиха на мачове и преди 10 г.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 сеп 2014 16:02

boabbb написа:Важна информация за зелените делиорманци :!: :!: :!: Пише се креНвирши :mrgreen: :mrgreen:

Бравос, Боаббчо! Научил си и ти нещо.
Я кажи, как прекара монтанските вечери, с цесекарски надежди? Това ли ти беше най-важното-как се пише кренвирш, или те вълнува какви по-точно са кренвиршите, които кетъринга в Букурещ предлага? Не се притеснявай, догодина, като се паднете със Стяуа в плейофите за влизане в групите на ШЛ, ще можеш да ги опиташ.
Другият месец ще пътувам до Букурещ и, ако дадеш адрес, мога да ти изпратя една опаковка румънски кренвирши. Ще имаш да замезваш на БА, когато Лудогорец пак ви прави на суши.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 сеп 2014 16:04

Кашчей написа:
boabbb написа:Важна информация за зелените делиорманци :!: :!: :!: Пише се креНвирши :mrgreen: :mrgreen:

Бравос, Боаббчо! Научил си и ти нещо.
Я кажи, как прекара монтанските вечери, с цесекарски надежди? Това ли ти беше най-важното-как се пише кренвирш, или те вълнува какви по-точно са кренвиршите, които кетъринга в Букурещ предлага? Не се притеснявай, догодина, като се паднете със Стяуа в плейофите за влизане в групите на ШЛ, ще можеш да ги опиташ.
Другият месец ще пътувам до Букурещ и, ако дадеш адрес, мога да ти изпратя една опаковка румънски кренвирши. Ще имаш да замезваш на БА, когато Лудогорец пак ви прави на суши.

Искам мамалига :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Лудогорец”