Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
шивача написа:Ми нека си църкаДай Боже повече църкачи
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
RedeviL написа:При последния ни слаб мач срещу ЧМ някои хора казаха, че към този момент нямам право да искам добра игра, защото този отбор не разполага с класа и потенциал да се бори за титлата. Определено съм объркан и не знам какво да мисля, четейки мненията ви и тези на ръководствто, че разполагаме с доста качествени за българските стандарти футболисти.
GOLEADOR написа:RedeviL написа:При последния ни слаб мач срещу ЧМ някои хора казаха, че към този момент нямам право да искам добра игра, защото този отбор не разполага с класа и потенциал да се бори за титлата. Определено съм объркан и не знам какво да мисля, четейки мненията ви и тези на ръководствто, че разполагаме с доста качествени за българските стандарти футболисти.
Защо да е слаб мача ни с ЧМ?Наистина там терена е отврат и футбол не може да се играе,но една нелепа грешка ни лиши от трите точки във Варна.Контролирахме мача,тактиката бе перфектна,но никой не е застрахован от нелепи грешки на даден състезател.Наистина,в А група има по-добри селекции от нашата,но Стойчо може да се справи с тях.
шивача написа:Ники.Габрово написа:GOLEADOR написа:Не всичко е пари и е време ЦСКА да предаде този урок на "кренвиршите".Време е за 32-та!
32-та може да я спечелите през 2015-2016 като шампиони на В група !
Геврек, ти от кой отбор си?
petko.h.markov написа:Акцента на неговото мнение е друг,а не мача с ЧМ.Ръководството в лицето на лупи говори едно,Стойчо друго.Според
него първо клуба трябва да укрепне финансово и после да търси успехи и шампионски титли.С пускането на тази тема
вкарвате феновете в един филм от който няма излизане.Каква шампионска титла бленувате,като имаме проблем да
плащаме заплати,дължим заплати на треньори и служители за около 6-8 месеца.Никаква база за тренировки,възстановяване на футболисти.Ще станем шампиони И? Ще изпратим Д.Пенев,като кадемлия да не ни се падне Мура или Зимбру.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта