Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Пътят към титлата !

Мнениеот шивача » 21 сеп 2014 20:50

Ми нека си църка :mrgreen: Дай Боже повече църкачи :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 21 сеп 2014 21:19

Е то по-църкач от вашия има ли? :lol:
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 сеп 2014 21:51

шивача написа:Ми нека си църка :mrgreen: Дай Боже повече църкачи :)

Подуянеца те чу и изкочи от дупката си за да църка против ЦСКА!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот 1982 » 22 сеп 2014 01:41

На Лудогорец доста картони им пестят, докато нас не ни жалят. В това е проблемът. Различният аршин. Засега не е фатално, понеже сме още 9-и кръг, но скоро ще почне да натежава.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот Червени Воини » 22 сеп 2014 10:18

Два кръга преди да "се затвори" първият полусезон от първенството, ЦСКА е абсолютен лидер по всички показатели. Освен първото място, което "червените" отдавна не са изпуснали, отборът е №1 по най-много вкарани и най-малко допуснати голове. След 3:0 с "Локомотив" (Сф) ЦСКА е нанизал 21 гола - средно по 2,63 на мач. Единственият двубой без попадение е с "Лудогорец" (0:2), пише вестник "Труд".

До събота "Локо" (Сф) се гордееше с най-добра защита - 5 допуснати гола, колкото и "червените". Но с попаденията на Жоан Фелипе (трето поред), на Сержиу Буш (общо 6) и Ауериен Жоаким отбраната на "железничарите" дръпна назад. Така ЦСКА и тук е лидер с допуснати средно 0,63 гола (общо 5) на мач. Преследвачите са "Берое" и "Лудогорец" (до снощния мач с "Литекс"), в чиито врати са паднали по 6 попадения.

След триумфа над "Локомотив" обаче отново тема №1 бяха картоните. ЦСКА е лидер и в тази ранглиста, заради което пусна декларация в понеделник. Но това не трогна рефера Цветан Кръстев, който санкционира шестима от отбора на Стойчо Младенов. За следващия мач с "Монтана" изгоря Стивън Сънди. А всеки следващ картон ще донесе наказание на Маркиньос и Тони Силва. За 9 мача от началото на сезона ЦСКА има 33 жълти картона (средно по 4,13), а игралите снощи "Лудогорец" и "Литекс" - съответно 12 и 13.

ЦСКА е лидер и в още една класация - като единствен тим от първата шестица, който не е получил дузпа в първите 9 кръга. Всъщност за цялата календарна година (23 мача досега) "червените" само веднъж са били от бялата точка - за 1:0 срещу "Левски" на 8 март (гол на Емил Гъргоров).
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 сеп 2014 10:49

При последния ни слаб мач срещу ЧМ някои хора казаха, че към този момент нямам право да искам добра игра, защото този отбор не разполага с класа и потенциал да се бори за титлата. Определено съм объркан и не знам какво да мисля, четейки мненията ви и тези на ръководствто, че разполагаме с доста качествени за българските стандарти футболисти.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 сеп 2014 11:14

RedeviL написа:При последния ни слаб мач срещу ЧМ някои хора казаха, че към този момент нямам право да искам добра игра, защото този отбор не разполага с класа и потенциал да се бори за титлата. Определено съм объркан и не знам какво да мисля, четейки мненията ви и тези на ръководствто, че разполагаме с доста качествени за българските стандарти футболисти.

Защо да е слаб мача ни с ЧМ?Наистина там терена е отврат и футбол не може да се играе,но една нелепа грешка ни лиши от трите точки във Варна.Контролирахме мача,тактиката бе перфектна,но никой не е застрахован от нелепи грешки на даден състезател.Наистина,в А група има по-добри селекции от нашата,но Стойчо може да се справи с тях.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 сеп 2014 12:07

GOLEADOR написа:
RedeviL написа:При последния ни слаб мач срещу ЧМ някои хора казаха, че към този момент нямам право да искам добра игра, защото този отбор не разполага с класа и потенциал да се бори за титлата. Определено съм объркан и не знам какво да мисля, четейки мненията ви и тези на ръководствто, че разполагаме с доста качествени за българските стандарти футболисти.

Защо да е слаб мача ни с ЧМ?Наистина там терена е отврат и футбол не може да се играе,но една нелепа грешка ни лиши от трите точки във Варна.Контролирахме мача,тактиката бе перфектна,но никой не е застрахован от нелепи грешки на даден състезател.Наистина,в А група има по-добри селекции от нашата,но Стойчо може да се справи с тях.

Акцента на неговото мнение е друг,а не мача с ЧМ.Ръководството в лицето на лупи говори едно,Стойчо друго.Според
него първо клуба трябва да укрепне финансово и после да търси успехи и шампионски титли.С пускането на тази тема
вкарвате феновете в един филм от който няма излизане.Каква шампионска титла бленувате,като имаме проблем да
плащаме заплати,дължим заплати на треньори и служители за около 6-8 месеца.Никаква база за тренировки,възстановяване на футболисти.Ще станем шампиони И? Ще изпратим Д.Пенев,като кадемлия да не ни се падне Мура или Зимбру.

Ники.Габрово

Мнениеот Ники.Габрово » 22 сеп 2014 12:09

шивача написа:
Ники.Габрово написа:
GOLEADOR написа:Не всичко е пари и е време ЦСКА да предаде този урок на "кренвиршите".Време е за 32-та!

32-та може да я спечелите през 2015-2016 като шампиони на В група !

Геврек, ти от кой отбор си?

Гевреците сте от ЦСКА , че в графата вкарани голове на Лудогорец за последните осем шампионатни мача имате един голяяяяям ГЕВРЕК !!! А иначе цялата ни компания от Габрово сме за ЛУДОГОРЕЦ !!
ХЕГЕМОНИЯТА НА ЛУДОГОРЕЦ - ЗЛАТНО ВРЕМЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !!!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 сеп 2014 14:04

petko.h.markov написа:Акцента на неговото мнение е друг,а не мача с ЧМ.Ръководството в лицето на лупи говори едно,Стойчо друго.Според
него първо клуба трябва да укрепне финансово и после да търси успехи и шампионски титли.С пускането на тази тема
вкарвате феновете в един филм от който няма излизане.Каква шампионска титла бленувате,като имаме проблем да
плащаме заплати,дължим заплати на треньори и служители за около 6-8 месеца.Никаква база за тренировки,възстановяване на футболисти.Ще станем шампиони И? Ще изпратим Д.Пенев,като кадемлия да не ни се падне Мура или Зимбру.

За мен стабилизирането на ЦСКА минава през групите на ШЛ!Знам,че доводите които ще извадиш за да ми докажеш,че мисията да сме шампиони е невъзможна са железни, но ако си фен трябва да имаш вяра.Трезвата мисъл я остави за останалите.Аз вярвм,че ЦСКА е поел по пътя към 32-та и ще подкрепям отбора до край!Вярвай и ти!

Върни се в “ЦСКА”