Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
blue,lagoon написа:[offtopic]Морски. Не са ти толкова много годините.Мисля,че трябва да си на 19 или почти! Извини ме ако се лъжа![/offtopic]
За Електричката не съжалявайте. Мисля,че е приключил за футбола. Т о и при нас едни старци се разхождатНищо че били Бижутери
Иначе си прав Бг футбола е пълна музика. Имам чувството обаче,че има някакви игри! Не мога да повярвам на резултати като,вашата загуба в Своге или Миньор да бие Цска с 3 на 0 и после и акулите и кой ли не! Ами загубите на Левски? Ако приемем,че са нормални,как така после изведнъж се преобразиха? Мътна работа!
Sole написа:Дани Георгиев играе добре и го показва всеки мач. Сигурно си го объркал с Керчев
San-Jose написа:Дани Георгиев е от онзи тип играчи с фантазия в играта, може да развинти всеки защитник в българското първенство, точно такива играчи изгеждат ''примадони'' както ги нарече МОРСКИ, но такъв им е стила на игра, не може всеки да е с физиката на ръгбист и да разчита на единоборстатва отколкото на техника
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта