Здравко Лазаров напусна Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

blue,lagoon

Re: Здравко Лазаров напусна Черно море

Мнениеот blue,lagoon » 01 дек 2009 14:31

[offtopic]Морски. Не са ти толкова много годините.Мисля,че трябва да си на 19 или почти! Извини ме ако се лъжа![/offtopic] За Електричката не съжалявайте. Мисля,че е приключил за футбола. Т о и при нас едни старци се разхождат ;) Нищо че били Бижутери :P Иначе си прав Бг футбола е пълна музика. Имам чувството обаче,че има някакви игри! Не мога да повярвам на резултати като,вашата загуба в Своге или Миньор да бие Цска с 3 на 0 и после и акулите и кой ли не! Ами загубите на Левски? Ако приемем,че са нормални,как така после изведнъж се преобразиха? Мътна работа!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 дек 2009 16:48

blue,lagoon написа:[offtopic]Морски. Не са ти толкова много годините.Мисля,че трябва да си на 19 или почти! Извини ме ако се лъжа![/offtopic]
За Електричката не съжалявайте. Мисля,че е приключил за футбола. Т о и при нас едни старци се разхождат ;) Нищо че били Бижутери :P Иначе си прав Бг футбола е пълна музика. Имам чувството обаче,че има някакви игри! Не мога да повярвам на резултати като,вашата загуба в Своге или Миньор да бие Цска с 3 на 0 и после и акулите и кой ли не! Ами загубите на Левски? Ако приемем,че са нормални,как така после изведнъж се преобразиха? Мътна работа!

[offtopic]Точно, че съм млад и затова се нервя, с годините ще спре да ми пука :mrgreen:[/offtopic]

Иначе то 100% има игри, ама иди ги доказвай....То нали точно заради това сме на тоя хал 20 и повече години....
Иначе аз лично се радвам, че електричаря няма да играе при нас, ако се отървем и от Какалов, Дани Георгиев и Мишо Лазаров, грешка няма да има ръководството.....

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 01 дек 2009 20:24

Дани Георгиев играе добре и го показва всеки мач. Сигурно си го объркал с Керчев ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 дек 2009 20:48

Sole написа:Дани Георгиев играе добре и го показва всеки мач. Сигурно си го объркал с Керчев ;)

Не, не съм го объркал...Данито е примадона, един мач играе, друг прави глупсоти...Не ни трябват подобни играчи...

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 01 дек 2009 21:49

Дани Георгиев е от онзи тип играчи с фантазия в играта, може да развинти всеки защитник в българското първенство, точно такива играчи изгеждат ''примадони'' както ги нарече МОРСКИ, но такъв им е стила на игра, не може всеки да е с физиката на ръгбист и да разчита на единоборстатва отколкото на техника

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 дек 2009 03:16

San-Jose написа:Дани Георгиев е от онзи тип играчи с фантазия в играта, може да развинти всеки защитник в българското първенство, точно такива играчи изгеждат ''примадони'' както ги нарече МОРСКИ, но такъв им е стила на игра, не може всеки да е с физиката на ръгбист и да разчита на единоборстатва отколкото на техника

Не говоря за фириката на ръгбст, а говоря за неговия стил на игра- не ми допада изобщо.....
Той е играч, който може да изиграе 1 добър мач, а друг да провали с уникален пропуск от 5 метра на полу-празна врата...Колко нерви ми коства да гледам, неговата игра не е истина...

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 02 дек 2009 14:20

Дани Георгиев в момента е един от най-добрите в отбора. За другите съм съгласен.

ti4afen
Контакти:

Мнениеот ti4afen » 03 дек 2009 13:10

И на мен Дани Георгиев ми е изхабил половината нервна система,но то е защото виждам че е мошещ, а в някой случаи неискащ...Но при всички случаи се развива в положителна насока и твърдо заставам зад него!

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 03 дек 2009 19:10

Много се радвам,че Лазарова си отива.Същото и за Какалов.Ужасно слаби играчи.Заков така и не показа нищо.Не съжалявам,че си отиват честно казано.Дани Георгиев когато му се играе резултата е това което се случи на Локо Сф - вкара им 2 гола и можеше да вкара още 5 поне,израбори всяка наша атака.След Кривия бих сложил Дани Г. като играча с най-ювелирни пасове и най-брилянтни идеи на терена.Но пак повтарям-когато иска да играе!За съжаление ми се струва,че няма характер на шампион,моментните изблици са присъщи на футболисти без характер,без самочувствие и т.н. и Дани Г. спада за съжаление точно към тази група.Все пак-когато се развихри е неудържим на терена,наистина гений,жалко,че му липсват лидерски качества и самочувствие(особено пред гола).
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Върни се в “Черно море”