Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот marchisio » 21 сеп 2014 00:49

Кашчей написа:
marchisio написа:С ръката си го удря .. това е непозволеното. :shock:
Няма да го търся, ти се ежиш и го използваш.

верно ли го удря? защото друг пише, че га натиска, трети, че го задържа?!

Е, ти очи нямаш ли да видиш сам, че чакаш друг да ти го напише ? :shock:
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

На линия
Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 сеп 2014 00:52

Не му се връзвайте на Кашчей, той още живее в годините, когато играеше "танцуващия с лакти" Гонзо :lol: :lol: Тогава такива положения не се свиреха тука, ама после се оказа, че в Рен ги свирели ... :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 сеп 2014 00:54

boabbb написа:Не му се връзвайте на Кашчей, той още живее в годините, когато играеше "танцуващия с лакти" Гонзо :lol: :lol: Тогава такива положения не се свиреха тука, ама после се оказа, че в Рен ги свирели ... :roll:

Боабабът уж не бил бамбук!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 сеп 2014 00:55

marchisio написа:
Кашчей написа:

Очи имам.. и не само за това положение.
Гарантираш ли същото отсъждане, при същата ситуация, но пред другата врата?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 21 сеп 2014 00:59

Кашчей написа:
marchisio написа:
Кашчей написа:

Очи имам.. и не само за това положение.

Фала си е фал, независимо в кое поле е.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 сеп 2014 01:00

А ти гарантираш ли, че ако Румен Трифонов не беше локомотивец, а цесекар, нямаше да получи очевадния си втори жълт и червен картон ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

На линия
Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 сеп 2014 01:04

К'во му спориш, той щом за гола реве ... :lol: Локомотивеца скача с рязко изпънат напред лакът в гърба на защитника - по правилата на инжИнерния футбол това си е чиста игра :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 сеп 2014 01:08

Кашчей написа:Очи имам.. и не само за това положение.

Както имаше дузпа за ЧМ срещу нас,така и тук имаше фал - ръцете не участват във футбола,когато не са прибрани!
П.П.Междувпрочем,ако тряя говорим за ощетяване,то нас са ощетявали много пъти,но това на никого не му прави впечатление.Но когато стане въпрос за ЦСКА оооо...
Затова Армията я затварят всеки сезон щот ''тривътъ е мноо висока'',а полусрутени стадиони в провинцията играят с лиценз.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 21 сеп 2014 01:12

Кашчей написа:
vasilnv написа:
Кашчей написа:
vasilnv написа:Как да ти обясня... Едно е да играеш на една нива два пъти през сезона, друго е да домакинстваш там. Разбираш ли ме? Ти играл ли си някога футбол? Много ясно, че Черно море ще имат предимство. И пак казвам, ние сами си изпуснахме важните 3 точки тогава! И да, ако теренът беше по-добър, очаквам да бяхме победили! Както и да е, все тая, взехме 1 точка от тоя мач, като гости на Черно море. Не е зле, според мен.
Нещо мълчиш за нарушението при гола на Локото. 8-)

Младежо, аз ненапразно те питах нещо за физиката на твърдите тела и тяхното взаимодействие. Сега за теб специално ще уточня: взаимодействието им при движение и съприкосновение.
Далеко съм от мисълта, че изобщо си разбрал какво те питам! Не си разбрал и примерите, които ти дадох, защото, за да ги разбереш трябва да си учил такава физика...някъде в десети клас я учих аз..преди много години.
Нарушението при гола на Локото го видя само съдията, защото трябваше да го види, и феновете на ЦСКа, защото така им харесва.

Уча физика, а и съм в паралелка с физика. Явно поназнайвам туй-онуй. Но не виждам защо намесваш физиката... Аз ти казвам, че всеки професионален футболист и всеки отбор ще има проблеми на тоя стадион. Просто играчите не са свикнали. А и най-малкото Черно море са домакинии. Тоя фактор играе важна роля във всеки мач. Иначе после да не се учудиш, когато пак ги бием на Армията.
Последното ти изречение ме убеждава, че не си играл футбол. Противниковият играч изблъсква в гръб нашия защитник, заради което печели и топката. Ок, да се е подпрял при отскока по-може, има го това, ама той буквално си го изблъска.

С такъв физик просто няма смисъл да се спори.. още повече, че е от отбора евробоец.
Поклон пред написаното за терена!
Относно "нарушението" ще е добре да се стиковате "армейците", защото един казва, че е натиснат, друг, че е дръпнат, трети, че е блъснат, а той лежа на терена, сякаш са го промушили в далака с нож.

Еми баш си го бутна с ръка. Тва ако не е нарушение, аз не знам какво е. А и не виждам защо толкова се нервиш. Не е като да си фен на Локо София. :? И нищо не казваш за Румен Трифонов. Не заслужаваше ли да бъде изгонен?
Теренът беше отчайващ или и за това ще спориш? Черно Море имаха предимство. Изобщо домакините имат предимство във всеки мач, а в този случай Черно Море имаха и ужасния терен в своя полза. За да ме разбереш какво имам предвид, трябва поне да си играл футбол на истински терен. Струва ми се, че ти не си. :) И пак казвам, аз съм на мнение, че сами си изтървахме победата в онзи мач! Теренът не ни е виновен за грешката на Дивиш. Но смятам, че на неутрален и свестен терен, ще ги бием.
Иначе мерси за милите думи. :)
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 сеп 2014 01:18

delqnski47 написа:
Кашчей написа:Очи имам.. и не само за това положение.

Както имаше дузпа за ЧМ срещу нас,така и тук имаше фал - ръцете не участват във футбола,когато не са прибрани!
П.П.Междувпрочем,ако тряя говорим за ощетяване,то нас са ощетявали много пъти,но това на никого не му прави впечатление.Но когато стане въпрос за ЦСКА оооо...
Затова Армията я затварят всеки сезон щот ''тривътъ е мноо висока'',а полусрутени стадиони в провинцията играят с лиценз.

В последните два сезона да са ви затваряли?
Питах, ако същата ситуация беше пред другата врата, какво щеше да свири Малката баничка?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”