Кашчей написа:vasilnv написа:Кашчей написа:vasilnv написа:Как да ти обясня... Едно е да играеш на една нива два пъти през сезона, друго е да домакинстваш там. Разбираш ли ме? Ти играл ли си някога футбол? Много ясно, че Черно море ще имат предимство. И пак казвам, ние сами си изпуснахме важните 3 точки тогава! И да, ако теренът беше по-добър, очаквам да бяхме победили! Както и да е, все тая, взехме 1 точка от тоя мач, като гости на Черно море. Не е зле, според мен.
Нещо мълчиш за нарушението при гола на Локото.

Младежо, аз ненапразно те питах нещо за физиката на твърдите тела и тяхното взаимодействие. Сега за теб специално ще уточня: взаимодействието им при движение и съприкосновение.
Далеко съм от мисълта, че изобщо си разбрал какво те питам! Не си разбрал и примерите, които ти дадох, защото, за да ги разбереш трябва да си учил такава физика...някъде в десети клас я учих аз..преди много години.
Нарушението при гола на Локото го видя само съдията, защото трябваше да го види, и феновете на ЦСКа, защото така им харесва.
Уча физика, а и съм в паралелка с физика. Явно поназнайвам туй-онуй. Но не виждам защо намесваш физиката... Аз ти казвам, че всеки професионален футболист и всеки отбор ще има проблеми на тоя стадион. Просто играчите не са свикнали. А и най-малкото Черно море са домакинии. Тоя фактор играе важна роля във всеки мач. Иначе после да не се учудиш, когато пак ги бием на Армията.
Последното ти изречение ме убеждава, че не си играл футбол. Противниковият играч изблъсква в гръб нашия защитник, заради което печели и топката. Ок, да се е подпрял при отскока по-може, има го това, ама той буквално си го изблъска.
С такъв физик просто няма смисъл да се спори.. още повече, че е от отбора евробоец.
Поклон пред написаното за терена!
Относно "нарушението" ще е добре да се стиковате "армейците", защото един казва, че е натиснат, друг, че е дръпнат, трети, че е блъснат, а той лежа на терена, сякаш са го промушили в далака с нож.
Еми баш си го бутна с ръка. Тва ако не е нарушение, аз не знам какво е. А и не виждам защо толкова се нервиш. Не е като да си фен на Локо София.

И нищо не казваш за Румен Трифонов. Не заслужаваше ли да бъде изгонен?
Теренът беше отчайващ или и за това ще спориш? Черно Море имаха предимство. Изобщо домакините имат предимство във всеки мач, а в този случай Черно Море имаха и ужасния терен в своя полза. За да ме разбереш какво имам предвид, трябва поне да си играл футбол на истински терен. Струва ми се, че ти не си.

И пак казвам, аз съм на мнение, че сами си изтървахме победата в онзи мач! Теренът не ни е виновен за грешката на Дивиш. Но смятам, че на неутрален и свестен терен, ще ги бием.
Иначе мерси за милите думи.