Кашчей написа:Щом казваш, сигурно е така. Ти знаеш по-добре.
Иначе ти прочетох истински важните неща, в които няма нищо лошо.
Държавата може и трябва да приеме най-важното за спорта: Данъчни облекчения за хората, инвестиращи в спорта, а не тя да строи стадионите на тоя или оня отбор, без значение кой ще е той. Няма да повдигам въпроса за изказванията на Лупи в някои насоки. Ей на, пишете, че ви е тръгнал вече и проектът за София-Лас Вегасова и Стивън Ло ще започне да налива милиони в ЦСКА-Браво, така се прави, а не само "дайте ни това, върнете ни онова, нищо, че не е било наше никога-ние си го искаме!".
И понеже сме в темата за декларацията поредна, един въпрос лично към теб:
-Къде бяха тези толкова загрижени фенове преди 4 години, за да задават въпроси на Домусчиев сега, когато вече не се издържа това, което прави той в "Лудогорец"? Къде бяха и миналата година, за да задават въпроси на Ганчев?
Ако имаш отговор, но без приказки от рода трол и дребно, злобно човече, ще се радвам да го науча. Нали и ти си от югоизточните фенове на ЦСКА.
Ти си можел да пишеш,браво!Ще започна отзад!
АЗ съм фен на ЦСКА и живея в Бургас!Представлявам само себе си и изразявам личното си мнение!Това,че съм на снимка със знамето на Бригада Бургас не ме прави техен член!Както се вижда съм с фланелка на ЦСКА,а не с на въпросната фракция!Просто помогнах в закачането на знамето,защото оградата е висока,а аз съм атлетичен

и тогава са снимали от спиртала!Надявам се разбра,че изразявам личното си мнение!
Относно олигарха,той мина доста мимолетно през ЦСКА,дори не съм му забелязал присъствието,камо ли да го питам нещо!Относно Ганчев,радвам се,че не е в ЦСКА,заради това което искаше да направи с Клуба ми!
Мнението за цялата декларация,вече съм го казал по-назад,ако ти е интересно прочети!Ако не,си е твоя работа!
Не виждам защо този проект да е НАШ?Надявам се покрай него,Лупи да изкара някой друг милион,които да се вложат в СТАДИОНА и БАЗАТА!Надявам се ДЪРЖАВАТА да направи необходимото за да се реализират нещата и да имаме стадион и база!Ако предпочиташ Армията да последва евентуалната съдба на ст.Нефтохимик,ОК!Или Панчерево да стане още по-голяма джунгла и след време да се продаде на министъра на.................от правителството на.............. на цена 5 пъти под реалната,пак ОК!
За пръв път ти виждам мнение в което да казваш,че държавата не трябва да строи стадион на който и да е отбор!Значи смяташ за неправилно субсидията към Разград?Не ми отговаряй с алабалистика,община,европроект и такива глупости!Повтарям-живея в Бургас,следователно в България!
За Лупи,не знам за какви разговори и какви насоки намекваш

!