"Червените" фенове с 10 фундаментални въпроса!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: "Червените" фенове с 10 фундаментални въпроса!

Мнениеот Tommi » 18 сеп 2014 22:17

mistreated написа:
Tommi написа:
mistreated написа:И Tommi, аз доколкото знам законите са със задължителен характер. Точно понеже в тая държава всички мислят, че няма нищо "задължително", сме на това дередже.

Ами де юре са със задължителен характер, но де факто не са с задължителен характер, защото винаги имаш възможност за избор - да спазваш рекламентираните задължения или да не ги спазваш, поемайки последствията от това. ;)

Да де, въпросът е някой дири ли им сметка на тези, които не ги спазват и има ли последствия за тях... Нали точно затова са тия въпроси.

Най-много да бъдат глобени, не ги мисли ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 сеп 2014 22:28

Tommi написа:
mistreated написа:
Tommi написа:
mistreated написа:И Tommi, аз доколкото знам законите са със задължителен характер. Точно понеже в тая държава всички мислят, че няма нищо "задължително", сме на това дередже.

Ами де юре са със задължителен характер, но де факто не са с задължителен характер, защото винаги имаш възможност за избор - да спазваш рекламентираните задължения или да не ги спазваш, поемайки последствията от това. ;)

Да де, въпросът е някой дири ли им сметка на тези, които не ги спазват и има ли последствия за тях... Нали точно затова са тия въпроси.

Най-много да бъдат глобени, не ги мисли ;)

[offtopic]Говоря по принцип, не за този случай. Знам, че най-много да бъдат глобени...[/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 сеп 2014 22:33

mistreated написа:[offtopic]Говоря по принцип, не за този случай. Знам, че най-много да бъдат глобени...[/offtopic]

Тука няма по принцип, а за всеки случай е различно. Нали досега коментирахме отчетите на Левски и Лудогорец?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 19 сеп 2014 09:39

BRF написа:
Кролик написа:
BRF написа:Въпросът с КТБ е прекалено важен(най-меката дума) за да се използва за каквото и да е било!Аз лично бих желал да знам кой я е източил(ако това е така) и съответно да възстанови парите.Ясно е ,че тази банка ще трябва да се спаси,защото иначе отиваме на кино(българите) и ако не се намерят миновните ще плащаме НИЕ!Който и да е замесен трябва да се разкрие и да се оправят нещата.Не смятам,че мястото за дискусия е в спортен форум или чрез декларация на фенове(на който и да е отбор,в случая моя),защото целта и е просто да се премести акцента на нещата!Сигурен съм за себе си(без да имам доказателства),че не само Домусчиев и Ганчев са в тази ОГРОМНА игра,а и най-важните ни политици.
Въпроса със заплати и финансиране трябваше отдавна да е поставен на масата за всички отбори,за да е ясно кой,какво прави!
На всички е ясно,че Батков няма как с адвокатските си хонорари да даде 40 000 000 лева на Левски,но не сме ние хората,които да държим сметка на опонентите си.
Въпросът с БАЗИТЕ или това,което е останало в тях в БЪЛГАРИЯ трябва спешно да се реши за ВСИЧКИ клубове(включително и моя).Разделяй и владей-това е мотото на днешните политици-далавераджии!Затова и разединяват нас-феновете,а докато се джафкаме ст.Нефтохимик(защото това му е името)скоро може да го няма!

Де да те слушаха софийските ти колеги - фенове на ЦСКА

Не цесекарите,всички трябва да се замислят!Как станаха Франция световен шампион,а Германия!С цялостна политика налагана и с помощ от държавата!
Левски почват да правят стадион-всички скачат!Ми да правят,какъв е проблема!Въпроса е да се предоставят за всички!Извинявай,но 4 милиона субсидия към Лудогорец си е 4 милиона!Няма лошо,нека да направят!Даже ще е добре,че вече смятам да не ходя там в тоя КЕНЕФ!Ботев и те тръгнаха,но за съжаление спряха!Локото и те пробваха да направят трибуна!Как да ходиш на мач с Ботев или Локо или Лудогорец!Добре,че са Берое и Литекс,там е яко!
Лупи изскача и казва,че има проект за финансиране за 25 милиона евро :o !То това ако е истина,тия от правителството са луди!Защо да не се вкарат тези пари?Да се направи стадиона и веднага посещаемоста ще вдигне с 5-6 хиляди!Ще има приходи,ще има пари,ще има футбол!Какъв е проблема!?
Проблема е,че гледаме на другите да им е зле!Това трябва да е дискусията,да си променим мисленето-ВСИЧКИ!Няма да стане във този форум,защото тук приоритет е заяждането,а алабалист като Кашчей е ментор!Нищо,аз да си го кажа!

Прав си, поправям се - де да те слушаха всички фенове в България !!! Писнало ми е да си мерим пишките докато гъ*овете ни са на*рани !!!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 сеп 2014 10:05

Кашчей написа:
BRF написа:
Кашчей написа:
BRF написа:
Кашчей написа:Коя фирма плаща осигуровки на доходи над 2400лева месечно?

Добре Каша!Всички ПФК-та са чисти дружества и плащат всичко към държавата!!Така е било,така е и сега!

Някъде да видя да твърдя подобно нещо?
Просто осигуровки над 2400 лева доход не се плащат и ти го знаеш отлично това, след като си работодател. По друг начин стои въпросът с данъците, но там имаш ли информация кой колко плаща или не е платил?

Виж сега!За мене ти си един трол!Нямам намерение да влизам в безмислени разговори!За пореден път изместващ въпроса!
п.п.Не знам защо реши,че съм работодател!!!

Когато нямаш верен отговор, най-лесното е да наречеш опонента си трол и да го обвиниш, че измества въпроса! Това решава всичко!

Това да не ти е игра,за да имаш верен и грешен отговор?Опитвам се да сложа акцент върху истински важните неща(според мен),но тролските ти коментари не позволяват това!
Хващаш се за всяка дума и изместваш смисъла на разговора!Ето,сега се хващаш за думата ОСИГУРОВКИ,просто трябваше да напиша ДАНЪЦИ,но смисъла е един и същ!Затова ти казвам,че си трол и алабалист!Дали ти плащат за това,не знам но е по-добре да е така!Другия вариант е да си малко,злобно,комплексирано човече ;) !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 сеп 2014 10:34

BRF написа:
Кашчей написа:
BRF написа:
Кашчей написа:
BRF написа:
Кашчей написа:Коя фирма плаща осигуровки на доходи над 2400лева месечно?

Добре Каша!Всички ПФК-та са чисти дружества и плащат всичко към държавата!!Така е било,така е и сега!

Някъде да видя да твърдя подобно нещо?
Просто осигуровки над 2400 лева доход не се плащат и ти го знаеш отлично това, след като си работодател. По друг начин стои въпросът с данъците, но там имаш ли информация кой колко плаща или не е платил?

Виж сега!За мене ти си един трол!Нямам намерение да влизам в безмислени разговори!За пореден път изместващ въпроса!
п.п.Не знам защо реши,че съм работодател!!!

Когато нямаш верен отговор, най-лесното е да наречеш опонента си трол и да го обвиниш, че измества въпроса! Това решава всичко!

Това да не ти е игра,за да имаш верен и грешен отговор?Опитвам се да сложа акцент върху истински важните неща(според мен),но тролските ти коментари не позволяват това!
Хващаш се за всяка дума и изместваш смисъла на разговора!Ето,сега се хващаш за думата ОСИГУРОВКИ,просто трябваше да напиша ДАНЪЦИ,но смисъла е един и същ!Затова ти казвам,че си трол и алабалист!Дали ти плащат за това,не знам но е по-добре да е така!Другия вариант е да си малко,злобно,комплексирано човече ;) !

Щом казваш, сигурно е така. Ти знаеш по-добре.
Иначе ти прочетох истински важните неща, в които няма нищо лошо.
Държавата може и трябва да приеме най-важното за спорта: Данъчни облекчения за хората, инвестиращи в спорта, а не тя да строи стадионите на тоя или оня отбор, без значение кой ще е той. Няма да повдигам въпроса за изказванията на Лупи в някои насоки. Ей на, пишете, че ви е тръгнал вече и проектът за София-Лас Вегасова и Стивън Ло ще започне да налива милиони в ЦСКА-Браво, така се прави, а не само "дайте ни това, върнете ни онова, нищо, че не е било наше никога-ние си го искаме!".
И понеже сме в темата за декларацията поредна, един въпрос лично към теб:
-Къде бяха тези толкова загрижени фенове преди 4 години, за да задават въпроси на Домусчиев сега, когато вече не се издържа това, което прави той в "Лудогорец"? Къде бяха и миналата година, за да задават въпроси на Ганчев?

Ако имаш отговор, но без приказки от рода трол и дребно, злобно човече, ще се радвам да го науча. Нали и ти си от югоизточните фенове на ЦСКА.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 19 сеп 2014 10:37

Щях да забравя въпрос12:откъде са милионите на Стивън Ло?Хайде господа болшевики питайте го.Така и така сте почнали.
П.П. Примера на Литекс и Лудогорец които сами си построиха бази не ви ли е достатъчен?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 сеп 2014 10:46

saract написа:Щях да забравя въпрос12:откъде са милионите на Стивън Ло?Хайде господа болшевики питайте го.Така и така сте почнали.
П.П. Примера на Литекс и Лудогорец които сами си построиха бази не ви ли е достатъчен?

Стивън Ло си е престъпник отвсякъде :lol: Вкарвал коли в Хонгконг, съден е доста пъти ... Сега си е бил камшика, щото ножа вече явно е опрял до кокала :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 сеп 2014 10:47

boabbb написа:
saract написа:Щях да забравя въпрос12:откъде са милионите на Стивън Ло?Хайде господа болшевики питайте го.Така и така сте почнали.

Стивън Ло си е престъпник отвсякъде :lol: Вкарвал коли в Хонгконг, съден е доста пъти ... Сега си е бил камшика, щото ножа вече явно е опрял до кокала :lol:

Те затова са се надушили с Лупи :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 сеп 2014 10:58

Кашчей написа:Щом казваш, сигурно е така. Ти знаеш по-добре.
Иначе ти прочетох истински важните неща, в които няма нищо лошо.
Държавата може и трябва да приеме най-важното за спорта: Данъчни облекчения за хората, инвестиращи в спорта, а не тя да строи стадионите на тоя или оня отбор, без значение кой ще е той. Няма да повдигам въпроса за изказванията на Лупи в някои насоки. Ей на, пишете, че ви е тръгнал вече и проектът за София-Лас Вегасова и Стивън Ло ще започне да налива милиони в ЦСКА-Браво, така се прави, а не само "дайте ни това, върнете ни онова, нищо, че не е било наше никога-ние си го искаме!".
И понеже сме в темата за декларацията поредна, един въпрос лично към теб:
-Къде бяха тези толкова загрижени фенове преди 4 години, за да задават въпроси на Домусчиев сега, когато вече не се издържа това, което прави той в "Лудогорец"? Къде бяха и миналата година, за да задават въпроси на Ганчев?

Ако имаш отговор, но без приказки от рода трол и дребно, злобно човече, ще се радвам да го науча. Нали и ти си от югоизточните фенове на ЦСКА.

Ти си можел да пишеш,браво!Ще започна отзад!
АЗ съм фен на ЦСКА и живея в Бургас!Представлявам само себе си и изразявам личното си мнение!Това,че съм на снимка със знамето на Бригада Бургас не ме прави техен член!Както се вижда съм с фланелка на ЦСКА,а не с на въпросната фракция!Просто помогнах в закачането на знамето,защото оградата е висока,а аз съм атлетичен ;) и тогава са снимали от спиртала!Надявам се разбра,че изразявам личното си мнение!
Относно олигарха,той мина доста мимолетно през ЦСКА,дори не съм му забелязал присъствието,камо ли да го питам нещо!Относно Ганчев,радвам се,че не е в ЦСКА,заради това което искаше да направи с Клуба ми!
Мнението за цялата декларация,вече съм го казал по-назад,ако ти е интересно прочети!Ако не,си е твоя работа!
Не виждам защо този проект да е НАШ?Надявам се покрай него,Лупи да изкара някой друг милион,които да се вложат в СТАДИОНА и БАЗАТА!Надявам се ДЪРЖАВАТА да направи необходимото за да се реализират нещата и да имаме стадион и база!Ако предпочиташ Армията да последва евентуалната съдба на ст.Нефтохимик,ОК!Или Панчерево да стане още по-голяма джунгла и след време да се продаде на министъра на.................от правителството на.............. на цена 5 пъти под реалната,пак ОК!
За пръв път ти виждам мнение в което да казваш,че държавата не трябва да строи стадион на който и да е отбор!Значи смяташ за неправилно субсидията към Разград?Не ми отговаряй с алабалистика,община,европроект и такива глупости!Повтарям-живея в Бургас,следователно в България!
За Лупи,не знам за какви разговори и какви насоки намекваш :? !

Върни се в “ЦСКА”