Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MASTER_COOL » 16 сеп 2014 13:11

Страда по-скоро от синдрома на наглия тийнейджър,който се е взел доста насериозно!

Нямам нищо против момчето, но точно това в него ме изнервя до краен предел ! :evil:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 16 сеп 2014 13:14

MASTER_COOL написа:
Страда по-скоро от синдрома на наглия тийнейджър,който се е взел доста насериозно!

Нямам нищо против момчето, но точно това в него ме изнервя до краен предел ! :evil:

На него тия удари в далечния ъгъл почти никога не му се получават, това съм забелязал. На моменти прекалена доза наглост и егоизъм от негова страна.. не може фигури като Фалкао и РвП да са ти свободни в наказателното поле, а ти да стреляш от невъзможен ъгъл в такава близост до вратата.. и да пратиш топката почти в тъч.. :shock:
Изображение[/center]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 16 сеп 2014 17:23

Тоя Янузай е типично леке, ако питате мен, само гледа да хване тая топка, да тича с нея и да с треля в първия удобен момент.

Прави ми впечатление, че почти всички други млади таланти от големи отбор, които са на възраст между 18-22 играят с много по-голяма дисциплина от него. Сякаш при Мойс точно това му бяха казали да прави...

А иначе ми напомня на един друг играч на Юнайтед (кажи-речи бивш, към днешна дата) - беше обявен за много проспериращ талант, с дрибъл, със силен удар, с добро центриране, техника и пр. Сетете се сами кой е и кво стана с него (или по-скоро как за нищо не стана).

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 16 сеп 2014 17:29

Serafim написа:Тоя Янузай е типично леке, ако питате мен, само гледа да хване тая топка, да тича с нея и да с треля в първия удобен момент.

Прави ми впечатление, че почти всички други млади таланти от големи отбор, които са на възраст между 18-22 играят с много по-голяма дисциплина от него. Сякаш при Мойс точно това му бяха казали да прави...

А иначе ми напомня на един друг играч на Юнайтед (кажи-речи бивш, към днешна дата) - беше обявен за много проспериращ талант, с дрибъл, със силен удар, с добро центриране, техника и пр. Сетете се сами кой е и кво стана с него (или по-скоро как за нищо не стана).

Янузай има талант и бъдеще ако се вземе малко в ръце и му се наложи дисциплина на терена, ще остане при нас и следващите години ще ни е звезда сигурен съм.
А най-вероятно за Клевърли говориш :?:
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 16 сеп 2014 17:42

Serafim написа:А иначе ми напомня на един друг играч на Юнайтед (кажи-речи бивш, към днешна дата) - беше обявен за много проспериращ талант, с дрибъл, със силен удар, с добро центриране, техника и пр. Сетете се сами кой е и кво стана с него (или по-скоро как за нищо не стана).

А помниш ли един друг играч,дето беше обявен за какъв ли не от доста ''фенове'',какво прави в момента по европейските терени?

Смешно е да се сравняват Клевърли и Янузай :lol:
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 16 сеп 2014 18:22

[rimg]http://www.manutd.com/~/media/7317FC0A0B9B4A8ABD47E29E8E47D5EA.ashx?w=2560&h=1600[/rimg]
:)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 16 сеп 2014 18:42

Tobacco написа:
Serafim написа:А иначе ми напомня на един друг играч на Юнайтед (кажи-речи бивш, към днешна дата) - беше обявен за много проспериращ талант, с дрибъл, със силен удар, с добро центриране, техника и пр. Сетете се сами кой е и кво стана с него (или по-скоро как за нищо не стана).

А помниш ли един друг играч,дето беше обявен за какъв ли не от доста ''фенове'',какво прави в момента по европейските терени?

Смешно е да се сравняват Клевърли и Янузай :lol:

Смешно е да, прав си. Не знам кой би седнал да сравнява Клевърли и Янузай.
Клевърли е доказано дърво, което дори САФ не можа да обработи, поне до степен, да се вписва в общия му план на отбора.

Аз сравнявах Янузай и Нани, защото и двамата играят по крилата, и двамата имат много добра техника, дрибъл и удар (Нани дори центрираше доста добре), но и двамата в главата им е само да вземат тая топката, да тичат с нея и накрая да стрелят, при първия удобен момент.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 16 сеп 2014 21:42

Rofles написа:Резервите на Юнайтед победиха Съндърланд с 4-0 в мач от Висшата Лига до 21г.
Голмайстори: Аднан Янузай (хеттрик), Андреас Перейра

Супер. Жалко, че не успях да изгледам мача. В неделя от 3 часа играем срещу Челси.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 17 сеп 2014 17:44

Може да ви прозвучи шокиращо, но за пореден път се убеждавам, че Жуниор Кайсара има място в Манчестър Юнайтед. Дано ЛВГ го е гледал снощи :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Манчестър Ю”