Страда по-скоро от синдрома на наглия тийнейджър,който се е взел доста насериозно!
Нямам нищо против момчето, но точно това в него ме изнервя до краен предел !

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Страда по-скоро от синдрома на наглия тийнейджър,който се е взел доста насериозно!
MASTER_COOL написа:Страда по-скоро от синдрома на наглия тийнейджър,който се е взел доста насериозно!
Нямам нищо против момчето, но точно това в него ме изнервя до краен предел !
Serafim написа:Тоя Янузай е типично леке, ако питате мен, само гледа да хване тая топка, да тича с нея и да с треля в първия удобен момент.
Прави ми впечатление, че почти всички други млади таланти от големи отбор, които са на възраст между 18-22 играят с много по-голяма дисциплина от него. Сякаш при Мойс точно това му бяха казали да прави...
А иначе ми напомня на един друг играч на Юнайтед (кажи-речи бивш, към днешна дата) - беше обявен за много проспериращ талант, с дрибъл, със силен удар, с добро центриране, техника и пр. Сетете се сами кой е и кво стана с него (или по-скоро как за нищо не стана).
Serafim написа:А иначе ми напомня на един друг играч на Юнайтед (кажи-речи бивш, към днешна дата) - беше обявен за много проспериращ талант, с дрибъл, със силен удар, с добро центриране, техника и пр. Сетете се сами кой е и кво стана с него (или по-скоро как за нищо не стана).
Tobacco написа:Serafim написа:А иначе ми напомня на един друг играч на Юнайтед (кажи-речи бивш, към днешна дата) - беше обявен за много проспериращ талант, с дрибъл, със силен удар, с добро центриране, техника и пр. Сетете се сами кой е и кво стана с него (или по-скоро как за нищо не стана).
А помниш ли един друг играч,дето беше обявен за какъв ли не от доста ''фенове'',какво прави в момента по европейските терени?
Смешно е да се сравняват Клевърли и Янузай
Rofles написа:Резервите на Юнайтед победиха Съндърланд с 4-0 в мач от Висшата Лига до 21г.
Голмайстори: Аднан Янузай (хеттрик), Андреас Перейра
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост