galin56 написа:cska-632 написа:ivan56 написа:Аз не мога да разбера на автора на темата какъв му е проблема, че българка има 9 деца или че мангалите ходят голи , боси и сополиви.
Щом една такава жена според него трябва да се кастрира какво правим с мангалите?
Реве се постоянно ,че не се раждат деца,сега ми тя имал 9 деца.Еми жива и здрава да е,ще си ги изгледа.
Предпочитам държавата да помага на такива майки отколкото на сополивите циганки с ненам си колко циганета.
Проблем са ми всички подобни хора
Абе не се коси и толкова. Аз примерно предпочитам да съм от страната където плаща данъци, отколкото да се редя за социални(които стигали уж до 1100лв). Такива нито ги съжалявам, нито ще им помагам, но нямам и против да взимат помощи, колкото държавата прецени -толкова, все ми е тая. Аз предпочитам заплатата да ми е висока и да съм от страната на тия дето плащат данъци. Много повече ме дразни примерно здравеопазването, отколкото социалната осигуровка. Защото ако ме съкратят ще си взимам пари от борсата. Но за тия 150 лв здравна осигуровка, които плащам всеки месец получавам едно голямо НИЩО.
Човече, не се изхвърляй толкова. При максимален осигурителен праг 2400лв., колко процента ти е здравната осигуровка, че да плащаш 150лв. 150лв плащате ЗАЕДНО с работодателят ти ако си на макс.праг. И това, че ти не ги ползваш, не означава , че твоите по-възрастни и болни роднини, близки и познати не ги ползват. Системата е на солидарен принцип, внасят всички получават тези които имат нужда. Извинявам се за оффтопика, но ме дразнят хора дето се изкарват, че носят държавата на гърба си!