ilian12 написа:
Льольо, на Петричев ли вярваш или си заработваш кренвирша? Едно е ясно - не можем да се разберем.
За вас ние сме някакви лумпени-рецидивисти, които не отиват на мач за да седнат, похапнат и кротко да си тръгнат.
За нас вие сте платени фенове, стадо, малки зелени човечета без душа и сърце. Днес ви бутат в ръцете по един билет за мач, сандвич и ви качват на рейса за София. Утре ви казват за кого да гласувате ...
Разбирам след мач, победилите футболисти да кажат на победените: "Победихме, по-добри сме." Но, някакви ходещи на мач от 3-4 години в "А" група да се правят на привържениците на отбори играли повече от век в елита ...
Не си добре...на хубави девойки и жени и сладки дечица да викаш..стадо...нямам думи

Доста хора ме познават от лудогорци тук, не знам на колко години си, но аз когато съм ходил на мачове на Лудогорец в Б група ти сигурно не си бил роден - гледам съм вашите "приятели" - Ераносян, Садъков, Сотиров от Локо, можеш да сметнеш кога е било ?
Не съм длъжен да ти давам отчет, платен съм бил , ама друг път .....
Не сме ви длъжни бе, ни на вас, ни на чорбари, ни на левскари..евала ще ви правя, отивам си нормално на мач викам си , искам само сигурност в тази скапана държава. Искам да си гледам мача за който съм дал не малко пари на спокойствие. Радвам се че на стадиона в Разград това ми го осигуряват, защото често ходя и с малкия си син.....
Знаеш ли че минавахме около Тича миналата година на оня мач (Черно море - ЦСКА 2:1) ,когато хвърчаха камъни от другите които искат да им правим евала - чорбаланите, и ония хвърляха КАМЪНИ на улицата по които минаваха ХОРА !
Ето така искате да бъде в България да хвърчат камъни и бомби по деца и жени, радвам се че Петричев(какъвто и да е ) иска да гарантира сигурността ми - на мен и детето ми. Ще ви събуват, ще ви претърсват ако трябва вие сте ГОСТИ в Разград, ясно ли е ??. Радвам се че и полицията не се церемони , вече и понатрупа опит -помня каква паника беше като идваха Левски първия път..
Приключвам постовете си тук..