Наказания за Ботев за системни хулигански прояви на фенове?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трябва ли да има наказания заради системно хулиганско поведение от привърженици на Ботев Пд?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Наказания за Ботев за системни хулигански прояви на фенове?

Мнениеот snakebite » 15 сеп 2014 15:28

ilian12 написа:
Льольо, на Петричев ли вярваш или си заработваш кренвирша? Едно е ясно - не можем да се разберем.

За вас ние сме някакви лумпени-рецидивисти, които не отиват на мач за да седнат, похапнат и кротко да си тръгнат.

За нас вие сте платени фенове, стадо, малки зелени човечета без душа и сърце. Днес ви бутат в ръцете по един билет за мач, сандвич и ви качват на рейса за София. Утре ви казват за кого да гласувате ...

Разбирам след мач, победилите футболисти да кажат на победените: "Победихме, по-добри сме." Но, някакви ходещи на мач от 3-4 години в "А" група да се правят на привържениците на отбори играли повече от век в елита ...

Не си добре...на хубави девойки и жени и сладки дечица да викаш..стадо...нямам думи :shock:

Доста хора ме познават от лудогорци тук, не знам на колко години си, но аз когато съм ходил на мачове на Лудогорец в Б група ти сигурно не си бил роден - гледам съм вашите "приятели" - Ераносян, Садъков, Сотиров от Локо, можеш да сметнеш кога е било ?
Не съм длъжен да ти давам отчет, платен съм бил , ама друг път .....
Не сме ви длъжни бе, ни на вас, ни на чорбари, ни на левскари..евала ще ви правя, отивам си нормално на мач викам си , искам само сигурност в тази скапана държава. Искам да си гледам мача за който съм дал не малко пари на спокойствие. Радвам се че на стадиона в Разград това ми го осигуряват, защото често ходя и с малкия си син.....
Знаеш ли че минавахме около Тича миналата година на оня мач (Черно море - ЦСКА 2:1) ,когато хвърчаха камъни от другите които искат да им правим евала - чорбаланите, и ония хвърляха КАМЪНИ на улицата по които минаваха ХОРА !
Ето така искате да бъде в България да хвърчат камъни и бомби по деца и жени, радвам се че Петричев(какъвто и да е ) иска да гарантира сигурността ми - на мен и детето ми. Ще ви събуват, ще ви претърсват ако трябва вие сте ГОСТИ в Разград, ясно ли е ??. Радвам се че и полицията не се церемони , вече и понатрупа опит -помня каква паника беше като идваха Левски първия път..
Приключвам постовете си тук..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 15 сеп 2014 15:46

snakebite написа:
ilian12 написа:
Льольо, на Петричев ли вярваш или си заработваш кренвирша? Едно е ясно - не можем да се разберем.

За вас ние сме някакви лумпени-рецидивисти, които не отиват на мач за да седнат, похапнат и кротко да си тръгнат.

За нас вие сте платени фенове, стадо, малки зелени човечета без душа и сърце. Днес ви бутат в ръцете по един билет за мач, сандвич и ви качват на рейса за София. Утре ви казват за кого да гласувате ...

Разбирам след мач, победилите футболисти да кажат на победените: "Победихме, по-добри сме." Но, някакви ходещи на мач от 3-4 години в "А" група да се правят на привържениците на отбори играли повече от век в елита ...

Не си добре...на хубави девойки и жени и сладки дечица да викаш..стадо...нямам думи :shock:

Доста хора ме познават от лудогорци тук ...

:) Че вие сте всичко на всичко 3-4 платени фена!
105 години / 4 поколения ботевисти!

izgrevist2
Контакти:

Мнениеот izgrevist2 » 15 сеп 2014 16:51

Не е редно да слагаме под един знаменател всички фенове на Лудогорец.Една част наистина са запалени по футбола,една част ходят в момента от любопитство или защото е модерно и една част са по задължение и насила.Редно е Петричев да се замисли защо миналата година бяха посрещнати с аплаузи,а сега с освиркване.Плюс това хулите а и плюнките са част от играта.Не сме на театър или балет и всички негативни реакции спрямо Лудогорец са заради начина на държане и поведение след финала за Суперкупата..И все пак няма хвърлени камъни и предмети с цел нараняване на играчи или служител от противника-както го правиха овчарите от блатото.
За мен истерията срещу феновете от Разград надминава рамките на приличното и жалкото е,че те страдат заради арогантните си ръководители и гадните им похвати.

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 15 сеп 2014 16:56

slash1912 написа:
diplomat написа:Ако някой ви се изхрачи на вас, каква ще ви е първата реакция? Аз знам каква, вадите боксовете и бухалките и се почвате. Само това ви трябва, бой и ****е, да плюете, да пиете, да се дрогирате, да псувате, да храчите, да палите, да рушите... А нещо построили ли сте някога, човешки живот спасявали ли сте, помагали ли сте на нуждаещите се, нещо, което да е позитивно за българското общество направили ли сте, драги ми хулигани, бултраси, мултраси, сектори Б, Г? Съдбата си знае работата и ще ви го върне на всички тъпкано. Лудогорец откакто трупа успехи само го плюят, предвещават им края, а те вървят само нагоре, докато плюещите и храчещите отиват само надолу. Разбирате ли сега, недраги ми наркоманизирани хулиганчета?

Отборът на Ботев Пловдив направи незабравим деня за един от най-малките си привърженици.

9-годишният Коста Архондакис се превърна в главното действащо лице на терена преди мача на „канарчетата” с Лудогорец.

Детето се бори с упорита и тежка диагноза – рак. Това обаче не му попречи да изведе своите кумири на игралното поле под аплодисментите на публиката в Коматево. Освен това, Коста изпълни началния удар в мача, като дори изтегли жребия преди първия съдийски сигнал.

Малчуганът получи свой собствен екип на Ботев Пловдив, с името Коце и номер 12 на гърба. Малкият бе зарадван и от искрените поздравления на всички играчи на терена, на треньорите и представителите на двата щаба.

Ботев Пд се включи в благотворителната инициатива за събиране на средства за детето. Коста Архондакис е от пловдивското село Цалапица. Когато е на 8 годинки силно главоболие и световъртеж стават причина родителите на Коце да потърсят лекарска помощ. След направените изследвания става ясно, че детето има тумор на малкия мозък. Но бедите не свършват до тук. Прави му се операция по спешност и от направената хистология става ясно, че туморът е злокачествен. Необходима е спешна лъчетерапия, придружена с химиотерапия.

Така Коце стартира битката за своя живот. Започва дарителска кампания и само след месец той вече е в турската клиника Аджъбадем, където и до днес се лекува. Всяка седмица Коста пътува до Турция. Болестта е в напреднал стадий (4-ти) , но детето се бори и вярва, че един ден ще пребори болестта.

Всеки, който иска да помогне на Коце, може да направи това на следната дарителска сметка:

сметка на Коста Димитър Архондакис:

IBAN BG87UNCR70001521203623

Телефон за информация: 0887117790

PayPal: van4eto86@mail.bg

Това достатъчно ли ти е или искаш още?

Ето това е най-важното! С глупостите около кой какво казал и кой какво мислил да направи не искам да се занимавам. За мен е важно помоща за едно дете пред това кой кого е наплюл и кой уж щял да дрънка на УЕФА!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 15 сеп 2014 17:07

След като се обявиха за ,,национална кауза'' и влезнаха в ШЛ самовлюбените шефове на Лудогорец се самозабравиха.Най-добрият български отбор са но някои изказвания и действия им спечелиха доста врагове.За какви системни хулигански прояви става въпрос.Една бутилка хвърлена по скамейката на Локо Сф и разкрит нарушител.Ленти подпалени от самите пожарникари в Бургас.Ние не сме ангели,но нека аршина да бъде еднакъв за всички.Такива неща се случват на Герена,Армията,Лаута и под Аязмото,но само разглезените ревльовци го афишират.Ще ви посоча пример.Гонзо беше ударен с бутилка на Колежа ,но само я допи и не каза гък,а този Нарцис Петричев който не за първи път се изказва неподготвен иска специална превилегия.Направете така че да не ви плюят г-не.Успех на Анфийлд утре.

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 15 сеп 2014 17:20

Абе и аз не му харесвам изцепките, но кажа ли нещо обикновено ми се нахвърля някой... Ето за това гледам да пиша само позитивни неща и да не се занимавам с глупости и непремерени изказвания. И на мен ми идват твърде много изказванията за каузи, извънземен футбол и т.н. и апелирам за умерени изказвания с повече респект към всеки защото както има изкачване по стълбицата, така има и слизане, а движението е двупосочно и се разминаваш именно със същите хора!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 15 сеп 2014 17:21

Viv.Brooke написа:Абе и аз не му харесвам изцепките, но кажа ли нещо обикновено ми се нахвърля някой... Ето за това гледам да пиша само позитивни неща и да не се занимавам с глупости и непремерени изказвания. И на мен ми идват твърде много изказванията за каузи, извънземен футбол и т.н. и апелирам за умерени изказвания с повече респект към всеки!

Браво за мнението!
Дано доживеем позитивното да е много повече от негативното във футбола, но ще е трудно ако няма лични санкции за разните индивиди!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 15 сеп 2014 17:57

snakebite написа:
Plovdivskia Grand написа:Не е нормално представители на Делиормана да говорят за "селяния,""селски истории" и т.н.Смешно е!Апропо,прави ли ви впечатление че въпросните индивиди "имитират" поведението на Домусчиев,Петричев и сие :lol: ?

Ами плюнките срещу Златински, ами монолога на ВИлизар пак срещу Петричев предния мач, ами ексцесиите на финала в Бургас когато развалихте не само нашия празник но и на мнозина от вас - видях цели семейства от Пловдив ?
Стига сте се правили на непорочни девици, то има едни - ЦСКА (които първо хвърляха камъчета и псуваха като обеузмели стюардите ПРЕДИ оня прословут мач, после пратиха ракети по инвалиди, жени и деца, след това изкъртиха сектора и навлязоха към терена и чак СЛЕД ТОВА бяха бити)... , сега още едни се пръкват...
Кога сме плюли по ваши играчи и по ваши ръководители кажете, де ?
И да стане при нас има камери - директно 500 лева и ще се замислиш....Може да направите справка колко глоби е наложил в съда в Разград..за много по-безобидни неща от тези вашите...

Хайде да поразсъждаваме: Във всички случаи които визираш, има видеоматериал. Др. Петричев може да си заведе ГРАЖДАНСКИ иск срещу Велизар - да си го съди до дупка. Същото може да направи и с тези, които са го обиждали на трибуната (достатъчно е да "помоли" съпровождащите го ченгета да им снемат самоличността). Щом си отишъл в гората, ще трябва да се примириш с факта, че може да срещнеш мечки. Ама не го прави - защо ли? Много по-лесно е да използуваш влиянието си в БФС и да покажеш какво предстои да се случи с останалите агитки, ако не му носят цветя и бонбони. Ако пък от неговото своеволие произтече някаква санкция към клуба (визирам отнемане на лиценз или мач на празни трибуни), аз и още хиляди, които си имаме карти и не сме нарушили нищо, сме в правото си да спретнем КОЛЕКТИВЕН ГРАЖДАНСКИ ИСК за набедяване и пропуснати ползи на този същия другар Петричев. Проблемите, които му предстоят след мача с Реал, ще му се сторят като розови сънища. Дано не се случва, де - разумът да надделее.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 15 сеп 2014 19:03

Задавам въпрос към пишещите лудогорци тук-колко от вас бяха на мача в Пловдив?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 15 сеп 2014 19:29

И как Петричев ще осъди Велизар при положение, че последния ще изкара поне 100 свидетеля които в съда ще кажат че няма такова нещо и дори е било обратното :) .

Иначе да 80 % от феновете на Лудогорец са платени като повечето от тях работят във фирми на Домуса. Да не говорим , че в цял Разград половината бяха фенове на ЦСКА другата половина на Левски. Фенове на Лудогорец никога не е имало, имало е чичковци които чат пат са ходили на мачове на месния отбор с цел да запълнят свободното си време и да разменят някоя и друга клюка с някой друг чичко. След това са се прибирали и са гледали мача на любимия си Левски .
Сега след успехите на отбора и ако те се запазят още 3-4 години очаквам доста хора по селата да обърнат гръб на сини и червени и да преминат към националната кауза. Като всеки от тях ще твърди че е поне 3то поколение фен на Лудогорец

Върни се в “Ботев”