зеления написа:GOLEADOR написа:зеления написа:GOLEADOR написа:ShooterMan написа:Ох като се сетя какви шамари ви биха мутрите на Божков, насред Армията хахахахаха, а за показния побой на измисления Г сектор(целия), който ви теглиха Цимбика и сие какво да кажем? После имаше простест срщеу Титан...идва Цимбика?! и всички цвър-цвър
Да,ние се борим с мутрите и си плащаме за тази борба.А вие сте мишки и не смеете нищо да им кажете.Цър-цър-цър!
Абе смешник, ние не сме женски полови органи като вас! Виж ми подписа и тогава плямпай!
Един единствен фен на морето който в интернет протестира срещу ТИМ,но на стадиона е по-тих и от водата и нарича армейците "женски полови органи" щото цесекарите не правили като него,а протестирали и на стадиона.Точно за това ви казах,че сте мишки!Църкате срещу хора които протестират срещу мутрите и не смеете да си изкажете мнението на стадиона.Мишки!
Ти верно си ТЪП боклук! Хамав, нали по АР адреса ТИМ могат да ме намерят и да ми видят сметката, бе галош смотан! Ама на мен не ми пука! Аз не съм червен педал като теб!!! Имам си достойнство и позиция!
Пич,мишка си!Църкаш.Но съм готов да оттегля мнението си ако вдигнеш плакат против ТИМ на Тича.Иначе всеки може да протестира срещу ТИМ в интернет!Ето:Вън ТИМ от Черно море-Варна!Мутрите на съд!
Не ме е страх,че по АР адреса ТИМ могат да ме намерят и да ми видят сметката, галош смотан! Ама на мен не ми пука! Аз не съм зелен педал като теб!!!