Черно море - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Черно море - ЦСКА

Мнениеот GOLEADOR » 14 сеп 2014 20:53

зеления написа:
GOLEADOR написа:
зеления написа:
GOLEADOR написа:
ShooterMan написа:Ох като се сетя какви шамари ви биха мутрите на Божков, насред Армията хахахахаха, а за показния побой на измисления Г сектор(целия), който ви теглиха Цимбика и сие какво да кажем? После имаше простест срщеу Титан...идва Цимбика?! и всички цвър-цвър :lol:

Да,ние се борим с мутрите и си плащаме за тази борба.А вие сте мишки и не смеете нищо да им кажете.Цър-цър-цър!

Абе смешник, ние не сме женски полови органи като вас! Виж ми подписа и тогава плямпай!

Един единствен фен на морето който в интернет протестира срещу ТИМ,но на стадиона е по-тих и от водата и нарича армейците "женски полови органи" щото цесекарите не правили като него,а протестирали и на стадиона.Точно за това ви казах,че сте мишки!Църкате срещу хора които протестират срещу мутрите и не смеете да си изкажете мнението на стадиона.Мишки!

Ти верно си ТЪП боклук! Хамав, нали по АР адреса ТИМ могат да ме намерят и да ми видят сметката, бе галош смотан! Ама на мен не ми пука! Аз не съм червен педал като теб!!! Имам си достойнство и позиция!

Пич,мишка си!Църкаш.Но съм готов да оттегля мнението си ако вдигнеш плакат против ТИМ на Тича.Иначе всеки може да протестира срещу ТИМ в интернет!Ето:Вън ТИМ от Черно море-Варна!Мутрите на съд!
Не ме е страх,че по АР адреса ТИМ могат да ме намерят и да ми видят сметката, галош смотан! Ама на мен не ми пука! Аз не съм зелен педал като теб!!!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 сеп 2014 21:18

zelena_varna написа:Ей, паткани (МИШКИ за неразбиращите) по успокоите се малко!
Че, много мишешко стана едната, мишка казва на другата, МИШКА ... едните се катерили по желязото на другите, а другите държали котвите на тез дето се катерели... то, вярно, че простотията по хората ходи ама тука е малко в повече...

Верно сте много тъпи батка,направо не го очаквах-не знам паткани ли сте ,лапаткани ли сте ,ама сте адски зле,не знам какви претенции може да имат хора като вас :roll: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 сеп 2014 21:56

Точно евроидиотите за мутри да говорят е смешно, а за лизане на мутренски задници - направо жалко. Та те ВСЯКО лято отиват да лижат гъза на селския мутрафон Гриша Ганчев, сигурно вече 20 години му лигавят оная работа и му се МОЛЯТ да поеме клубчето им. Лицемерни комунистически нищожества, най-вредния клуб в българския футбол.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
zelena_varna
Контакти:

Мнениеот zelena_varna » 14 сеп 2014 21:56

Red joker написа:
Че, много мишешко стана едната, мишка казва на другата, МИШКА ... едните се катерили по желязото на другите, а другите държали котвите на тез дето се катерели... то, вярно, че простотията по хората ходи ама тука е малко в повече...

Верно сте много тъпи батка,направо не го очаквах-не знам паткани ли сте ,лапаткани ли сте ,ама сте адски зле,не знам какви претенции може да имат хора като вас :roll: :!:

Ела, да те черпя една шкембе чорба от светулки, да вземеш да се успокоиш. :mrgreen:
Болката, с времето минавала...

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 14 сеп 2014 21:58

Red joker написа:
Мляко с ориз написа:
onegavon написа:Чист и голям клуб били! ТИМ ви използват за пералня нищо повече.Радвайте се ,че скоро пак ще играете градското си дерби само ,че в Б група.

Ние в Б няма да изпаднем колкото и на злобните душички в червено да им се иска. Но дори и там по-добре отколкото да бръщолевим глупости за българската армия като теб и да правим свирки на Лупи като голедора

Боли ни дедовия за вас,бая внимание ви отделяме единствено ,щото ни се катерите по железото иначе сте абсолютни цървули ,не знаех,че във Варна имало и такива отрепки -sorry за готиния град!

Отрепка е баща ти че не се е изпразнил на килима вместо в майка ти, чорбе просто нагло. Ние ви отделихме прекалено внимание за отборче, което за 6 години е вкарало едва 2 гола на Тича и го шибат в Европа Мури и Зимбрута. А ти си типичния шопски жалкар прост. Жалко за иначе нелошата ни столица, че я обитават примати като теб

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 14 сеп 2014 22:02

GOLEADOR написа:
Мляко с ориз написа:
GOLEADOR написа:Цър-цър ЦСКА!Ми-ми Тим!Бе поне вдигнете едно транспарантче на стадиона против мутрите и ги призовете да напуснат клуба ви!Няма,защото сте мишки!Такива и ще си останете!

Мишко несретна. Трансперант вече беше издигнат , но ти от толкова свирки на лупи как да знаеш

Да не би да е бил невидим този ваш транспарант.А за "свирките" на Лупи (човека си го отнася редовно от агитката) направо ще ме разплачеш,защо не направите и вие такива "свирки" на ТИМ?Или ви е страх,че ако протестирате и мутрите ще ви изоставят?Мишки сте!
Мишка си ти и с мненията си в защита на Лупи го показа явно. Сега и да се отричаш то по устата ти още има Лупешка сперма мишле. А относно трансперанта знам, че сте неуки, ама чак толкова да не знаеш да боравиш с гугъл си е твой проблем.
Последна промяна от Мляко с ориз на 14 сеп 2014 22:07, променено общо 1 път.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 сеп 2014 22:05

Абе нали Лупи беше в агитката ви бе, отворко? НЕЩАСТНИК, дори селфита си правихте с дъртия мръсен комунист! Те чорбарите с фесовете са големи само на думи, на дела лапат мутренските чепове и лижат мутренските задници :x
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 14 сеп 2014 22:06

Red joker написа:

Адски тъпо парче като теб да говори за други, че били тъпи - безценно :mrgreen: Аз за разлика от теб очаквах, че сте толкова прости. Неслучайно ви казват прасета

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 сеп 2014 22:14

Запомнете едно - НИКОГА, ама НИКОГА недейте има свръхочаквания за капацитета на отрепките от Г(ей) сектор. Подчертавам, че каквото казвам за тях, важи и за другарите им в Б на другото селско корито. Те убиха човек с бомба, другите осакатиха младо момиче, режат си гредите, палят стадиони....преди година една синя отрепка наръга с нож в гръб разбира се човек във заведение във Варна....Искам да кажа, че тези ПОДЧОВЕЦИ са доказано прости, доказани дебили, тяхната простотия и селения НЕ БИВА да бъде подценявана. Всичките отрепки в червено вчера - от до, ама от до, до последния парцал са готови да хвърлят бомба по нечия глава(както и го направиха в краката на дете от собствените си фенове), готови са да си покажат истинското лице. НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ ТЕЗИ ОТРЕПКИ И НЕ ГИ РАЗГРАНИЧАВАЙТЕ. Може да говорят умерено, но това е лицемерието на комуниста! Нормален човек няма как да подкрепя отбор създаден от убийци и с Указ! Винаги срещу тях! Ако ще да играят в Тумбукту - аз съм за Тумбукту, е да им падна до нивото да се съвукуплявам с цигани, както те с влахите - не, но с гордост заявявам - НИКОГА не съм подкрепял тези отрепки морално когато и да било.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 14 сеп 2014 22:29

GOLEADOR написа:
зеления написа:
GOLEADOR написа:
зеления написа:
GOLEADOR написа:
ShooterMan написа:Ох като се сетя какви шамари ви биха мутрите на Божков, насред Армията хахахахаха, а за показния побой на измисления Г сектор(целия), който ви теглиха Цимбика и сие какво да кажем? После имаше простест срщеу Титан...идва Цимбика?! и всички цвър-цвър :lol:

Да,ние се борим с мутрите и си плащаме за тази борба.А вие сте мишки и не смеете нищо да им кажете.Цър-цър-цър!

Абе смешник, ние не сме женски полови органи като вас! Виж ми подписа и тогава плямпай!

Един единствен фен на морето който в интернет протестира срещу ТИМ,но на стадиона е по-тих и от водата и нарича армейците "женски полови органи" щото цесекарите не правили като него,а протестирали и на стадиона.Точно за това ви казах,че сте мишки!Църкате срещу хора които протестират срещу мутрите и не смеете да си изкажете мнението на стадиона.Мишки!

Ти верно си ТЪП боклук! Хамав, нали по АР адреса ТИМ могат да ме намерят и да ми видят сметката, бе галош смотан! Ама на мен не ми пука! Аз не съм червен педал като теб!!! Имам си достойнство и позиция!

Пич,мишка си!Църкаш.Но съм готов да оттегля мнението си ако вдигнеш плакат против ТИМ на Тича.Иначе всеки може да протестира срещу ТИМ в интернет!Ето:Вън ТИМ от Черно море-Варна!Мутрите на съд!
Не ме е страх,че по АР адреса ТИМ могат да ме намерят и да ми видят сметката, галош смотан! Ама на мен не ми пука! Аз не съм зелен педал като теб!!!

Айде извинявай се мишле църкащо http://hooligans.bg/gallery/displayimag ... ullsize=1/

Върни се в “Черно море”