VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Мляко с ориз
Контакти:

Re: VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА

Мнениеот Мляко с ориз » 14 сеп 2014 19:31

ИРТИШ2013 написа:
ShooterMan написа:Този ИРТИШ 2013 ми е много забавен, очеизваден комплексар щом си е сложил такъв ник. Може би иска да му падна на нивото, като си сложа примерно аватар с емблемата на МУРА или ЗАНЗИБРУ (не знам как точно се казваха)...но ще го разочаровам :mrgreen:

СЛОЖИ СИ НА ТИМ,СМЕШНА КОПЪРКЕ...

Ще си сложи на Светеца Лупи бе шишарке

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 сеп 2014 19:32

ИРТИШ2013 написа:
ShooterMan написа:Този ИРТИШ 2013 ми е много забавен, очеизваден комплексар щом си е сложил такъв ник. Може би иска да му падна на нивото, като си сложа примерно аватар с емблемата на МУРА или ЗАНЗИБРУ (не знам как точно се казваха)...но ще го разочаровам :mrgreen:

Както ти се слагаш на Божков, Цимбика, Гърнето и Праховеца ли? Ще те разочаровам и тука :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 сеп 2014 19:34

GOLEADOR написа:
ShooterMan написа:Защото вашето чадо BRF питаше преди мача - къде е ShooterMan, защо не съм казал това-онова. Но аз не съм дрогирания парцал Георги Атанасов и не работя за Хюриет, нито съм част от кохортата наркомани пишещи за "успехите" ви. И вие знаете, и аз знам, че всяко нещо, което пиша за вашето отборче мога да го подкрепя с 1000 аргумента и да ви навра на кучето в г*за, както съм го правил преди, правя го и сега и мога да го направя когато и както си поискам. За мене вие сте една много ниска топка тука някакви неграмотници непознаващи собствената си история. Пример: терена терена, нивата....показах ви едно клипче от мача ви с Ливърпул 1982, вашата най-голяма гордост където терена е 20-30 пъти по-зле от Тича....и веднага се....посрахте е точната дума! След това никой не обели и дума за ТЕРЕНА :mrgreen: . Всички знаем, че съм в пъти по-интелигентен от вас и не съм решил - не съм ви сринал със земята (не, че не съм го правил). Скривайте се по мишите дупки сега и слушайте цвърченето на някой плъшок като Г.Атанасов, че почна ли да говоря аз знаем какво се случва, нали? СТАВАТЕ ЗА СМЯХ, при това ви вадя само ФАКТИ :mrgreen:

Ние Ливърпул сме го били и на "Анфийлд" където терена е прекрасен.Това са ФАКТИ!Та кой е наврян в кучи гъз не разбрах.Това мишките сте нагли ко_елета.Само знаете да църкате против ЦСКА!Миша му работа!

Кога сте ги били на Анфийлд бе г-н УКАЗ? След 1:3 тука ли, когато играха тото там? 1982 терените в Англия са отлични и ви бият 1:0, докато тука в кочината и калищата нямаха шанс хората просто и слънцето поогря кучия г*з
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 14 сеп 2014 19:34

GOLEADOR написа:
ShooterMan написа:Защото вашето чадо BRF питаше преди мача - къде е ShooterMan, защо не съм казал това-онова. Но аз не съм дрогирания парцал Георги Атанасов и не работя за Хюриет, нито съм част от кохортата наркомани пишещи за "успехите" ви. И вие знаете, и аз знам, че всяко нещо, което пиша за вашето отборче мога да го подкрепя с 1000 аргумента и да ви навра на кучето в г*за, както съм го правил преди, правя го и сега и мога да го направя когато и както си поискам. За мене вие сте една много ниска топка тука някакви неграмотници непознаващи собствената си история. Пример: терена терена, нивата....показах ви едно клипче от мача ви с Ливърпул 1982, вашата най-голяма гордост където терена е 20-30 пъти по-зле от Тича....и веднага се....посрахте е точната дума! След това никой не обели и дума за ТЕРЕНА :mrgreen: . Всички знаем, че съм в пъти по-интелигентен от вас и не съм решил - не съм ви сринал със земята (не, че не съм го правил). Скривайте се по мишите дупки сега и слушайте цвърченето на някой плъшок като Г.Атанасов, че почна ли да говоря аз знаем какво се случва, нали? СТАВАТЕ ЗА СМЯХ, при това ви вадя само ФАКТИ :mrgreen:

Ние Ливърпул сме го били и на "Анфийлд" където терена е прекрасен.Това са ФАКТИ!Та кой е наврян в кучи гъз не разбрах.Това мишките сте нагли ко_елета.Само знаете да църкате против ЦСКА!Миша му работа!

Мишки сте вие дето лижите гъза на Лупи и ви прави на луди. Мишки сте, че вместо да признаете, че сте жие ташак и 6 години сте пълен ташак на Тича вие мишкарскста църкате за терена. Миша му еабота. Интересно защо Лудогорец или Локп Пловдив бе църкаха като вас от терена.

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 14 сеп 2014 19:35

Е вие като не играете срещу двата гранда по колко се събирате на мач бе моряко до 100 човека докарвате ли го???

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 сеп 2014 19:35

ShooterMan написа:
GOLEADOR написа:

Кога сте ги били на Анфийлд бе г-н УКАЗ? След 1:3 тука ли, когато играха тото там? 1982 терените в Англия са отлични и ви бият 1:0, докато тука в кочината и калищата нямаха шанс хората просто и слънцето поогря кучия г*з

Черно море какъв гранд е че да коментира НАЙ-ВЕЛИКИЯ И УСПЕШЕН БЪЛГАРСКИ КЛУБ?!

ФИЛМА УСЕЩАНЕ НЕ СИ ЛИ ГО ГЛЕДАЛ :?: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

И срещу нас да тичате, няма да ни стигнете :lol:
Последна промяна от Teo на 14 сеп 2014 19:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ИРТИШ2013

Мнениеот ИРТИШ2013 » 14 сеп 2014 19:37

Мляко с ориз написа:
ИРТИШ2013 написа:
Мляко с ориз написа:
ИРТИШ2013 написа:

Ще си сложи на Светеца Лупи бе шишарке

ТВА СЕЛЯНИТЕ СТЕ ГОЛЕМ КОМПЛЕКС......

За себе си ли говотиш агроелемент софийски. Така р комплексари сте. Ти си типичен пример

ИЗБЕГАЛ СИ ОТ СЕЛОТО,АМА ТО ОТ ТЕБЕ НЕ Е....
Апостолът е вечен-петното върху името му е на 102 години...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 сеп 2014 19:37

Прощавам му на Shooter... забавен е, но и много, много комплексиран от ЦСКА София ! :idea: :lol:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 сеп 2014 19:37

samocska1 написа:Е вие като не играете срещу двата гранда по колко се събирате на мач бе моряко до 100 човека докарвате ли го???

И 10 000 сме събирали срещу отбори като Пирин! Посещаемостта зависи от играта, а хората бойкотират политиката на ТИМ от тогава насам изразяваща се в назначаване на физкултурници за треньори :x

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 14 сеп 2014 19:39

ИРТИШ2013 написа:
ShooterMan написа:
ИРТИШ2013 написа:

Както ти се слагаш на Божков, Цимбика, Гърнето и Праховеца ли? Ще те разочаровам и тука :mrgreen:

ГЛЕДАЙ СИ ЖАЛКОТО ОТБОРЧЕ,ЦСКА Е ПРЕКАЛЕН О ГОЛЯМА ХАПКА ЗА ТЕБ-ЖАЛКА КОПЪРКЕ....

Виждаме я тая хапка колко е голяма . Толкова, че 6 години няма победа, шишарке. Айде че ще отървеш овцете. Жалко отборче, селски жалки фенчета , ужасна соц.кочина за стадион. Това сте вие водени ит абсолютен селски комплексар за треньор.
Последна промяна от Мляко с ориз на 14 сеп 2014 19:41, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”