Мнениеот ShooterMan » 14 сеп 2014 19:34
GOLEADOR написа:ShooterMan написа:Защото вашето чадо BRF питаше преди мача - къде е ShooterMan, защо не съм казал това-онова. Но аз не съм дрогирания парцал Георги Атанасов и не работя за Хюриет, нито съм част от кохортата наркомани пишещи за "успехите" ви. И вие знаете, и аз знам, че всяко нещо, което пиша за вашето отборче мога да го подкрепя с 1000 аргумента и да ви навра на кучето в г*за, както съм го правил преди, правя го и сега и мога да го направя когато и както си поискам. За мене вие сте една много ниска топка тука някакви неграмотници непознаващи собствената си история. Пример: терена терена, нивата....
показах ви едно клипче от мача ви с Ливърпул 1982, вашата най-голяма гордост където терена е 20-30 пъти по-зле от Тича....и веднага се....посрахте е точната дума! След това никой не обели и дума за ТЕРЕНА

. Всички знаем, че съм в пъти по-интелигентен от вас и не съм решил - не съм ви сринал със земята (не, че не съм го правил). Скривайте се по мишите дупки сега и слушайте цвърченето на някой плъшок като Г.Атанасов, че почна ли да говоря аз знаем какво се случва, нали? СТАВАТЕ ЗА СМЯХ, при това ви вадя само ФАКТИ

Ние
Ливърпул сме го били и на "Анфийлд" където терена е прекрасен.Това са ФАКТИ!Та кой е наврян в кучи гъз не разбрах.Това мишките сте нагли ко_елета.Само знаете да църкате против ЦСКА!Миша му работа!
Кога сте ги били на Анфийлд бе г-н УКАЗ? След 1:3 тука ли, когато играха тото там? 1982 терените в Англия са отлични и ви бият 1:0, докато тука в кочината и калищата нямаха шанс хората просто и слънцето поогря кучия г*з
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.