Черно море - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА

Мнениеот КироВарна » 14 сеп 2014 09:55

MAXIMUS написа:Идваме от Пловдив и ще ви порим като риби! Този път ще бием и на терена !

Дойдохте от Пловдив,видяхте Варна.....и айде обратно на село!!!Аз лично по селска игра не съм виждал.Да се имаш за гранд???....и да пазиш жалка преднина с 0:1 с лежане,сякаш играеш в зоните???Винаги сте били жалкари и такива ще си останете!!!От това лечение няма!Независимо в кой период от кратката ви история ако погледнем,сте били срам за България и за футбола!По времето на Партията-създателка и кърмилница ограбвахте всичко,което се движи....е и много недвижима собственост се открадна по това време,но това е друга тема!Сега пак сте срам и резил,но не го и забелязвате!Лъжете и мажете,а пък дъждът....нека си вали!С какви очи се имате за отбор някакъв,не мога да разбера?Тоя паткан,съдията и другите му колеги от родното съдийство,срещу Мура не могат да ви спестяват дузпи и картони!А тогава РЕЗИЛЪТ става с големи,главни букви,защото е международен!Но на вас какво ви пука?Дъжд вали,не че ви плюят!!!МИЗЕРНИЦИ ДОЛНИ!Защо не лежахте след изравнителния гол?И как ще ни порите като риби?Всъщност,кои бяха рибите?Честита ви точица,за която трябва да благодарите на мекерето със свирката и верните му помощници!!!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 сеп 2014 10:14

Чета ви мненията и общо взето- сиромашка радост,тая година ше се борите за оставане в групата :!: Много ще се радвам ,ако изпаднете и да си джиткате антифутбола некъде из долните дивизии заедно със „соколите“ :mrgreen: Жалко е за град,като Варна да бъде представян в „А“група от такъв отбор играещ селски футбол на такъв селски стадион :( Иначе причината за равенството е изцяло в нас,не го заслужавахте с нищо :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 14 сеп 2014 10:37

Не знам на какво се радваме!?!?
Гледах само второто полувреме и съм озадачен от коментарите!!!
Та ние до случайният гол нямахме удар към вратата и смислени 3 последователни подавания!!!
Топката не се изнасяше а се риташе на посоки напред и там..........нищо.
Тоя Миро е толкова зле, че предлагам някой от форума, който е под 75кг.тегло да го замести за резерва на Живко Петков!
Общо взето късмета ни покри, а ние се радваме все едно сме ги били с 3-0 на техен терен на финала на ШЛ!!!
Не знам как сме играли първото полувреме, но с играта от второто просто сме наистина за Б група!
След гола еуфорията ни даде малко силици да натиснат хаотично, но и да благодарим на лошата физическа форма в края на мача на ЦСКА и шока от гола!
Никой не се нагърбва с изнасяне, не знаем какво да правим при висока преса, разстоянието м/у халфове и нападатели е големият Каньон, а ударите към вратата липсват!
Стрелец, с цялото ми уважение, не можем да се радваме на равен у дома със слаб отбор и в мач в, който второто полувреме имаме един удар във вратата за гол и то благодарение на вратаря на противника!Не мислиш ли, че освен личното задоволство да ги дразниш, нямаш никакъв повод за радост?
Иначе и аз си мисля, че точката си е точка.Все пак всяка една е ценна в борбата за оцеляване.Не ми се вярва да се дотътрим до 6-то място!
Пък и все пак наистина има вариант както преди няколко години с Гигов да ни боцнат накрая!Като гледам никой не се интересува, кой, как, кога и къде ни свири и защо!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 14 сеп 2014 10:39

Мишо Венков култов: Стана мач като Стоук Сити – Уигън, ритане нагоре

Левият краен бранител на Черно море Михаил Венков заяви, че мачът срещу ЦСКА е приличал на двубой между отборите на Стоук Сити и Уигън.

"Стана мач като Стоук Сити – Уигън, ритане нагоре. Излязохме с друга нагласа – да се надиграваме и ако можем да спечелим, но този резултат ни удовлетворява. Бяхме неуверени, нямахме и ситуации за гол, футболът е игра на грешки. Даже накрая имахме ситуация, в която при по-добро изиграване, можехме да победим", заяви бранителят.

"Щастливи сме, че вкарахме точно накрая и взехме точка. В предното ни гостуване получихме подобен гол, заради който изпуснахме точката срещу Левски, но сега съдбата ни върна това, което ни отне тогава“,- каза Венков.

Той допълни, че поставената им цел е да влязат в Топ 6, но към днешна дата доста са се отдалечили от нея.

„Трябват ни победи, за да изпълним целта си и аз се надявам, че Черно море ще върви по правилния път. Имаме треньор, който е доказан специалист и мотиватор и прави всичко възможно да ни вдигне. В крайна сметка обаче всичко зависи от нас футболистите, защото ние сме артистите на терена“, завърши Мишо.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 14 сеп 2014 10:42

Трибуните на "Тича" в "зелено-бяло"

Изображение

http://www.varna.utre.bg/gallery/2014/0 ... leno_byalo

Tези от снимките да почерпят :mrgreen: !!!

Целият мач тук:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xV8JPpCCRJE[/youtube]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 14 сеп 2014 10:46

единствения отбор който играеше селски футбол вчера беше този на ЦСКА. Лежане и бавене от минутата в която влезна случайното голче през първото полувреме.
Съдията също се опитваше да ви побутне та да измъкнете трите точки но се видя, че и той не може да ви помогне е помогна ви да измъкнете поне точка. Защото ако се свиреше 50-50 в този мач първото полувреме освен дузпа за моряците трябваше да изгони и онова ренде Силва с директен червен картон след което отивахте на тройка минимум.
Колкото до пожеланията ви моряците да изпаднат мога да кажа само едно. През годините ми прави впечатление, че вие и сините ви приятелки винаги пожелавате това на отбори които играят здраво срещу всеки в А група без значение дали се казва Лудогорец, ЦСКА и Левски

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 14 сеп 2014 11:20

Единственото от което трябва да сме доволни в този мач е резултата. Както в мача с УеФски, много добро първо полувреме и необяснимо трагична игра второто, без точен удар и въобще някакво положение. Може би има последици от работата на Наглия, т.е. слаба физическа подготовка. Положителното е, че има промяна конкретно в резултатите, донякъде. Но си остават огромните проблеми във фаза атака - безидейна халфова линия и ялово нападение. Задължително трябваше да привлечем нападател, защото докато се възстанови Бакари ще ни бъде много, много трудно. Дано не съжаляваме накрая. Във тази връзка малко ме е яд на Кольо, защото преди няколко дни като не одобри Гомес е казал, че имаме достатъчно на брой и то добри нападатели. Ако наистина го мисли сериозно това нещо, да каже кои са тези нападатели, че нещо не се сещам. Не му трябвали нападатели, а халфове само, странно...
Две думи за новите - Бургхард е добър, макар, че ако трябва да сме честни, който и да дойде в това смешното първенство ще е класа. Има богата визитка и дано се приспособи и аклиматизира по-бързо. Трябва му известно време за адаптация. Африканеца също има прилична визитка, но ми струва, че с него стават много дефанзивните халфове - Стенио, Паланков, Дани Георгиев когато се възстанови. Но ако е добър, няма да е излишен. И на него ще му трябва време за аклиматизиране.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 14 сеп 2014 11:30

samobotev написа:единствения отбор който играеше селски футбол вчера беше този на ЦСКА. Лежане и бавене от минутата в която влезна случайното голче през първото полувреме.
Съдията също се опитваше да ви побутне та да измъкнете трите точки но се видя, че и той не може да ви помогне е помогна ви да измъкнете поне точка. Защото ако се свиреше 50-50 в този мач първото полувреме освен дузпа за моряците трябваше да изгони и онова ренде Силва с директен червен картон след което отивахте на тройка минимум.
Колкото до пожеланията ви моряците да изпаднат мога да кажа само едно. През годините ми прави впечатление, че вие и сините ви приятелки винаги пожелавате това на отбори които играят здраво срещу всеки в А група без значение дали се казва Лудогорец, ЦСКА и Левски

Много пъти съм го казвал и наистина сериозно го мисля - шопите не обичат конкуренцията и затова сега мразят Лудогорец, а и Литекс, също и Ботев, Черно море, преди това Нефтохимик и т.н. Те си мислят, че са абонирани за първите места и никой няма право да им се меси. Толкова са тъпи и ограничени, че не могат да разберат, че точно тази конкуренция води до качество и прави и техните отбори по-добри. Така е поне по Белия свят...

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 14 сеп 2014 11:39

Батстанчо написа:Не знам на какво се радваме!?!?
Гледах само второто полувреме и съм озадачен от коментарите!!!
Та ние до случайният гол нямахме удар към вратата и смислени 3 последователни подавания!!!
Топката не се изнасяше а се риташе на посоки напред и там..........нищо.
Тоя Миро е толкова зле, че предлагам някой от форума, който е под 75кг.тегло да го замести за резерва на Живко Петков!
Общо взето късмета ни покри, а ние се радваме все едно сме ги били с 3-0 на техен терен на финала на ШЛ!!!
Не знам как сме играли първото полувреме, но с играта от второто просто сме наистина за Б група!
След гола еуфорията ни даде малко силици да натиснат хаотично, но и да благодарим на лошата физическа форма в края на мача на ЦСКА и шока от гола!
Никой не се нагърбва с изнасяне, не знаем какво да правим при висока преса, разстоянието м/у халфове и нападатели е големият Каньон, а ударите към вратата липсват!
Стрелец, с цялото ми уважение, не можем да се радваме на равен у дома със слаб отбор и в мач в, който второто полувреме имаме един удар във вратата за гол и то благодарение на вратаря на противника!Не мислиш ли, че освен личното задоволство да ги дразниш, нямаш никакъв повод за радост?
Иначе и аз си мисля, че точката си е точка.Все пак всяка една е ценна в борбата за оцеляване.Не ми се вярва да се дотътрим до 6-то място!
Пък и все пак наистина има вариант както преди няколко години с Гигов да ни боцнат накрая!Като гледам никой не се интересува, кой, как, кога и къде ни свири и защо!

Аз лично се радвам,защото колкото и да сме зле играем здраво,честно и не се навеждаме пред никого!След недоразумението Станков,отборът беше съсипан психически и физически.Това няма да се оправи за един ден.Имаме къса скамейка,а контузиите на Бакари и на Дани Георгиев,няма какво да ги коментирам!!!Всички знаем,колко са важни за ЧЕРНО МОРЕ!И ми идват някакви галеници на всички власти и си мислят,че ще ни бият в тази тежка за нас ситуация и ще минат метър.И какво става на практика?Ти не си гледал първото полувреме и не си видял как не ни дадоха чиста дузпа за игра с ръка на Кукоч в тяхното наказателно поле!!!Не си видял,как Стенио преодоля вратаря им и как техен футболист изчисти влизаща във вратата им топка!!!Не си видял как Мони Райков отправи много хубав удар и вратаря им трудно изби!Не си видял как в същото положение топката отиде в краката на Миро и му вдигнаха несъществуваща засада!(не че щеше да вкара).Не си видял и нарисувания червен картон,който поповото прасе Попов им спести!А второто полувреме вече сигурно си видял как лежаха,като футболистите от Бацова маала.Как великият им треньор извади офанзивният си футболист(който вкара гола) и пусна дефазивният халф Бергонси да пази резултата!!!И как нямаха и една контра,макар че ние играхме без дефанзивен халф и с трима защитници!!!Те за това се радвам!Че колкото и зле да сме не се предаваме!!!
Последна промяна от КироВарна на 14 сеп 2014 15:40, променено общо 1 път.

Върни се в “Черно море”