Батстанчо написа:Не знам на какво се радваме!?!?
Гледах само второто полувреме и съм озадачен от коментарите!!!
Та ние до случайният гол нямахме удар към вратата и смислени 3 последователни подавания!!!
Топката не се изнасяше а се риташе на посоки напред и там..........нищо.
Тоя Миро е толкова зле, че предлагам някой от форума, който е под 75кг.тегло да го замести за резерва на Живко Петков!
Общо взето късмета ни покри, а ние се радваме все едно сме ги били с 3-0 на техен терен на финала на ШЛ!!!
Не знам как сме играли първото полувреме, но с играта от второто просто сме наистина за Б група!
След гола еуфорията ни даде малко силици да натиснат хаотично, но и да благодарим на лошата физическа форма в края на мача на ЦСКА и шока от гола!
Никой не се нагърбва с изнасяне, не знаем какво да правим при висока преса, разстоянието м/у халфове и нападатели е големият Каньон, а ударите към вратата липсват!
Стрелец, с цялото ми уважение, не можем да се радваме на равен у дома със слаб отбор и в мач в, който второто полувреме имаме един удар във вратата за гол и то благодарение на вратаря на противника!Не мислиш ли, че освен личното задоволство да ги дразниш, нямаш никакъв повод за радост?
Иначе и аз си мисля, че точката си е точка.Все пак всяка една е ценна в борбата за оцеляване.Не ми се вярва да се дотътрим до 6-то място!
Пък и все пак наистина има вариант както преди няколко години с Гигов да ни боцнат накрая!Като гледам никой не се интересува, кой, как, кога и къде ни свири и защо!
Аз лично се радвам,защото колкото и да сме зле играем здраво,честно и не се навеждаме пред никого!След недоразумението Станков,отборът беше съсипан психически и физически.Това няма да се оправи за един ден.Имаме къса скамейка,а контузиите на Бакари и на Дани Георгиев,няма какво да ги коментирам!!!Всички знаем,колко са важни за ЧЕРНО МОРЕ!И ми идват някакви галеници на всички власти и си мислят,че ще ни бият в тази тежка за нас ситуация и ще минат метър.И какво става на практика?Ти не си гледал първото полувреме и не си видял как не ни дадоха чиста дузпа за игра с ръка на Кукоч в тяхното наказателно поле!!!Не си видял,как Стенио преодоля вратаря им и как техен футболист изчисти влизаща във вратата им топка!!!Не си видял как Мони Райков отправи много хубав удар и вратаря им трудно изби!Не си видял как в същото положение топката отиде в краката на Миро и му вдигнаха несъществуваща засада!(не че щеше да вкара).Не си видял и нарисувания червен картон,който поповото прасе Попов им спести!А второто полувреме вече сигурно си видял как лежаха,като футболистите от Бацова маала.Как великият им треньор извади офанзивният си футболист(който вкара гола) и пусна дефазивният халф Бергонси да пази резултата!!!И как нямаха и една контра,макар че ние играхме без дефанзивен халф и с трима защитници!!!Те за това се радвам!Че колкото и зле да сме не се предаваме!!!