Арсенал - Манчестър Сити / 13.09.2014г. / 14:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
visentii

Re: Арсенал - Манчестър Сити / 13.09.2014г. / 14:45ч.

Мнениеот visentii » 13 сеп 2014 21:27

suareshampion написа:Станчето и Сандьо ,повече да не съм ги чул да спорят с такъв специалист ,като мен .Ми вие нямате един спечелен спор бе загубеняци ? Отново познах крайния изход ,който ми донесе парички а и е добре за титлата на Ливърпул ,всяко дерби в челото да завършва наравно .Казал съм ви хиляда пъти и срещу мен да бягате ..не можете да ме стигнете . :) Аз от залози цял хотел построих бе пиленца мои ,къде сте тръгнали може би ? Хляб и вода взехте ли си ? :)
На тема футбол и на тема жени ,можете да говорите с мен ,само с молба в писмен вид ,адресирана до мен с добър тон и само ако аз я одобря .
А ако ви хвана и на терена и там ще ви разваля настроението форевър :) Моля ви се ,не се бъркайте повече да спорите с мен ,за каквото и да е било ,защото винаги ще ставате за смях .И да не съм чул лоша дума ,срещу най великия отбор в Англия ,че ще ви гази валяка :)
Всъщност ,ще ви пусна първо на квалификации ,преди да играете срещу мен .Като биете Митето Бербатов на малки вратички ,тогава може и да излезете срещу мен . Айде пиленца мои лека вечер ви желая и разбира се ,да не пропуснете да гледате великия Ливърпул как ще смачка Астон Вила, по пътя си към 19тата.

Ливърпул-Астън Вила 0-1 FT
Ей смешник,как си?Егати льольото е тоя...

Арсенал и Ман Сити направиха страхотен мач,но Челси по-късно показа класа - основен фаворит за титлата(Жозе вече я сънува,май).

sokolche1
Контакти:

Мнениеот sokolche1 » 13 сеп 2014 23:38

Тоя е пълен бездарник,,,, щом го бяха баннали от техния форум,,,,,,нито хотелите, жените и бербата го спасиха :) Не в дори смешно да мечтаеш 25 години за 19-та, а тя да е толкова далече.....сигурно и аз щях да изперкам като тоя олигофрен :shock:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 14 сеп 2014 00:13

2:2 за Манчестър Сити :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 сеп 2014 01:15

Четири кръга без загуба, не е зле. Па нека ни отписват.
От малкото дето видях, най-много се изненадах от играта на Джак Уилшър. :)
Явно при него трябва да има всяка седмица пауза за националните отбори, за да се сети, че е футболист, а не комин. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 сеп 2014 01:21

stefani написа:2:2 за Манчестър Сити :lol:

Диего Коща и Фабрегас ще ви правят да си говорите сами. :cry:

Но отново ми се струва, че като изключим Челси, английските отбори пак може да берат много ядове в евротурнирите. Дано да греша, но едва ли. Прекалено се залага на псевдозвездите и определено това им пречи да се развиват като отбори. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Xtr3m3_MaCHiNe
Контакти:

Мнениеот Xtr3m3_MaCHiNe » 14 сеп 2014 18:09

Както и да го погледнем това е 2:2 за Челси. 4ти кръг сме на 6точки зад тях, а и за Мауриньо тази титла е приоритет. Както винаги перфектно нагласена програма имаме, 4-5 трудни мача серии през 3 дни. И само Астън Вила и Сити могат да се сравняват колко тежка им е програмата като тази на Арсенал. Сити играе с Байерн, Арсенал с Дортмунд, Вила и тн.
Все пак виня Венгер, че остави безполезния Йозил цял мач, А Подолски, Касорла, и Кемпбъл можеха да окажат влияние, трябваше още 60тата мин най-късно Йозил да аут. Както Пелегрини се усети, че Фернандиньо е за гонене и го смени веднага. :idea:
Все пак следващите мачове ще са показателни дали Арсенал ще влезе в серия или не. Всичко е до характер, а в това отношение и Кошчелни и Начо са дупки. Нямат толкова гръбнак за титуляри за Арсенал. Дано скоро се върнат Уолкът и Гибс да се придаде острота. И напред!
Peace is for pussies.Real men thrive on Chaos!

This Is My Rifle. This Is My Gun..This is 4 fighting. This 4 fun

IF you have two balls,that means you are a man, but if you have 4balls that does not mean you're a superman,it means someone is fucking you.

Върни се в “Арсенал”