suareshampion написа:Станчето и Сандьо ,повече да не съм ги чул да спорят с такъв специалист ,като мен .Ми вие нямате един спечелен спор бе загубеняци ? Отново познах крайния изход ,който ми донесе парички а и е добре за титлата на Ливърпул ,всяко дерби в челото да завършва наравно .Казал съм ви хиляда пъти и срещу мен да бягате ..не можете да ме стигнете .Аз от залози цял хотел построих бе пиленца мои ,къде сте тръгнали може би ? Хляб и вода взехте ли си ?
![]()
На тема футбол и на тема жени ,можете да говорите с мен ,само с молба в писмен вид ,адресирана до мен с добър тон и само ако аз я одобря .
А ако ви хвана и на терена и там ще ви разваля настроението форевърМоля ви се ,не се бъркайте повече да спорите с мен ,за каквото и да е било ,защото винаги ще ставате за смях .И да не съм чул лоша дума ,срещу най великия отбор в Англия ,че ще ви гази валяка
![]()
Всъщност ,ще ви пусна първо на квалификации ,преди да играете срещу мен .Като биете Митето Бербатов на малки вратички ,тогава може и да излезете срещу мен . Айде пиленца мои лека вечер ви желая и разбира се ,да не пропуснете да гледате великия Ливърпул как ще смачка Астон Вила, по пътя си към 19тата.
Ливърпул-Астън Вила 0-1 FT
Ей смешник,как си?Егати льольото е тоя...
Арсенал и Ман Сити направиха страхотен мач,но Челси по-късно показа класа - основен фаворит за титлата(Жозе вече я сънува,май).