volf написа:MagicMoments написа:volf написа:MagicMoments написа:matador1 написа:MagicMoments написа:Ето го знамето на 1 000 членния фен клуб на Лудогорец в Лондон.На знамето личат имената на 6![]()
![]()
спонсора,пък после казвайте,че нямате платени фенове.Ако Лондонгорец си покажат знамето на Анфийлд с тези реклами със сигурност Киро ще плаче и ще търси майка си,защото целия стадион,ще е затворен за първото домакинство.
Абе пич, ти не знаеш какво е спонсор. Спонсорът не е дарител. Спонсорът дава пари с възмездна цел - в случая да го пише на знаменцето. Щото като си фен на Лудогорец и видиш какво пише на знамето им ще отидеш да тъпчеш след мача в "Bulgarian food" или какво се казва ресторантчето - спонсор. Защо мислиш ги изписват по фанелките на футболистите? С цел изгода. Земи прочети един закон да видиш какво е договор за дарение и каква е разликата между него и спонсорството.
Кажи на знамето на кой фен клуб личат имената на спонсори.Типичен пример за платени фенове са тези,ама с това знаме,с тези реклами,Уефа ще ги чука много дълбоко,пък вече е ясно как са се намерили тези 1 000 човека от Лондон,със спонсори.Това ли са истинските фенове,да ходят на мачове,и да мъкнат знаме,пълно със евтини реклами
Момче, ти ПЕРмоментно си магически ограничено!
Уважавам всякакво чуждо мнение,стига в него да има аргументи.Фактите са си факти,отбора е с едва 3 сезона в Европа и 4 в А Група и изведнъж се появява 1 000 членен фен клуб Лондонгорец,който изкарва знаме,на което са показани 6 спонсора и това го няма никъде по света.Пък тебе те зная бояджия,от Нафтекс и Черноморец,до Левски,Литекс и Лудогорец,затова не съм изненадан от липсата на аргументи в мнението ти.
Аргументите спрямо теб са неподходящи като за лечение, така и за терапия, какво остава за превенция против магическо безхаберие, мракобесие и комплексарщина?!
За "чив" ги пишеш тия простотии..?!
За да ни покажеш колко отчаяно страдаш от малодушие и ограниченост ли?!
Още в първите ти постове в форума на Гонг на хората им е станал ясен "капацитета" ти.
Здравословно е да не го осветляваш толкова упорито, че започваме да "градим" мрачни прогнози за интелектуалното ниво на нацията.
Не знам как съдиш за мен върху първите ми постове във форум Гонг,които са отпреди 3 години и половина,но е радващо,че ми следиш постовете,или имаш предвид постовете в този подфорум.Ама аз когато се регистрирах тука,нямаше още форум Лудогорец,а ей ни сега докъде стигнахме.Бъркаш малодушие и ограниченост с омраза,ама омраза не към самия клуб Лудогорец,а към безсрамната им "агитка",която на 25.05.2013 наброяваща 15 души в Монтана скандираше Славия,Славия.Дотогава ми бяхте безразлични,но от този момент нататък омраза и само омраза,и сега в дните на успех на отборчето Ви,осъзнавам,че ако не беше онзи идиот Везалов ,нито щях да "умра" в този ш*бан ден,нито да изпадна в депресия,нито да слушам тези скандирания Славия,нито пък отбора ви щеше да стигне осминафинал в ЛЕ и до групите тази година.А и да не забравяме как докато народа скърбеше,как 100 човека във Разград отпразнуваха втората титла на двегодишното тогава отборче-с чалга концерт.После дойде упадъка в Левски,приказките за каузата и че сме българи и нататък хронологията е лесна.Относно простотиите,които пиша.Кое не е вярно,че в интернет се насажда мнението,че едва ли не Лудогорец е втори национален отбор,че преди 5 години никой не ви знаеше,а сега имате 1 000 членен фен клуб в Лондон,на чийто знамена са изобразени 6 спонсора,че на вашите евро подвизи ходят безмозъчни,които носят Националния трибагреник и пеещи Българи юнаци,че нямате нито една песен,че на трибуните присъстват освен множество Български знамена с вашата емблема,ами и 2 Сръбски.А интелектуалното ниво на нацията си личи по-скандиранията от мачовете Ви със Стяуа-Мафия,Цигани,Българи Юнаци,БийЧорбатаБийБий,все неща нямащи нито общо с орлите-разградски.