Лудогорец в групите на Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Лудогорец в групите на Шампионска лига

Мнениеот MagicMoments » 12 сеп 2014 23:14

volf написа:
MagicMoments написа:
volf написа:
MagicMoments написа:
matador1 написа:
MagicMoments написа:Ето го знамето на 1 000 членния фен клуб на Лудогорец в Лондон.На знамето личат имената на 6 :!: :!: :!: спонсора,пък после казвайте,че нямате платени фенове.Ако Лондонгорец си покажат знамето на Анфийлд с тези реклами със сигурност Киро ще плаче и ще търси майка си,защото целия стадион,ще е затворен за първото домакинство.
Изображение

Абе пич, ти не знаеш какво е спонсор. Спонсорът не е дарител. Спонсорът дава пари с възмездна цел - в случая да го пише на знаменцето. Щото като си фен на Лудогорец и видиш какво пише на знамето им ще отидеш да тъпчеш след мача в "Bulgarian food" или какво се казва ресторантчето - спонсор. Защо мислиш ги изписват по фанелките на футболистите? С цел изгода. Земи прочети един закон да видиш какво е договор за дарение и каква е разликата между него и спонсорството.

Кажи на знамето на кой фен клуб личат имената на спонсори.Типичен пример за платени фенове са тези,ама с това знаме,с тези реклами,Уефа ще ги чука много дълбоко,пък вече е ясно как са се намерили тези 1 000 човека от Лондон,със спонсори.Това ли са истинските фенове,да ходят на мачове,и да мъкнат знаме,пълно със евтини реклами

Момче, ти ПЕРмоментно си магически ограничено!

Уважавам всякакво чуждо мнение,стига в него да има аргументи.Фактите са си факти,отбора е с едва 3 сезона в Европа и 4 в А Група и изведнъж се появява 1 000 членен фен клуб Лондонгорец :shock:,който изкарва знаме,на което са показани 6 спонсора и това го няма никъде по света.Пък тебе те зная бояджия,от Нафтекс и Черноморец,до Левски,Литекс и Лудогорец,затова не съм изненадан от липсата на аргументи в мнението ти.

Аргументите спрямо теб са неподходящи като за лечение, така и за терапия, какво остава за превенция против магическо безхаберие, мракобесие и комплексарщина?!
За "чив" ги пишеш тия простотии..?!
За да ни покажеш колко отчаяно страдаш от малодушие и ограниченост ли?!
Още в първите ти постове в форума на Гонг на хората им е станал ясен "капацитета" ти.
Здравословно е да не го осветляваш толкова упорито, че започваме да "градим" мрачни прогнози за интелектуалното ниво на нацията.

Не знам как съдиш за мен върху първите ми постове във форум Гонг,които са отпреди 3 години и половина,но е радващо,че ми следиш постовете,или имаш предвид постовете в този подфорум.Ама аз когато се регистрирах тука,нямаше още форум Лудогорец,а ей ни сега докъде стигнахме.Бъркаш малодушие и ограниченост с омраза,ама омраза не към самия клуб Лудогорец,а към безсрамната им "агитка",която на 25.05.2013 наброяваща 15 души в Монтана скандираше Славия,Славия.Дотогава ми бяхте безразлични,но от този момент нататък омраза и само омраза,и сега в дните на успех на отборчето Ви,осъзнавам,че ако не беше онзи идиот Везалов ,нито щях да "умра" в този ш*бан ден,нито да изпадна в депресия,нито да слушам тези скандирания Славия,нито пък отбора ви щеше да стигне осминафинал в ЛЕ и до групите тази година.А и да не забравяме как докато народа скърбеше,как 100 човека във Разград отпразнуваха втората титла на двегодишното тогава отборче-с чалга концерт.После дойде упадъка в Левски,приказките за каузата и че сме българи и нататък хронологията е лесна.Относно простотиите,които пиша.Кое не е вярно,че в интернет се насажда мнението,че едва ли не Лудогорец е втори национален отбор,че преди 5 години никой не ви знаеше,а сега имате 1 000 членен фен клуб в Лондон,на чийто знамена са изобразени 6 спонсора,че на вашите евро подвизи ходят безмозъчни,които носят Националния трибагреник и пеещи Българи юнаци,че нямате нито една песен,че на трибуните присъстват освен множество Български знамена с вашата емблема,ами и 2 Сръбски.А интелектуалното ниво на нацията си личи по-скандиранията от мачовете Ви със Стяуа-Мафия,Цигани,Българи Юнаци,БийЧорбатаБийБий,все неща нямащи нито общо с орлите-разградски.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 13 сеп 2014 03:32

MagicMoments написа:Не знам как съдиш за мен върху първите ми постове във форум Гонг,които са отпреди 3 години и половина,но е радващо,че ми следиш постовете,или имаш предвид постовете в този подфорум.Ама аз когато се регистрирах тука,нямаше още форум Лудогорец,а ей ни сега докъде стигнахме.Бъркаш малодушие и ограниченост с омраза,ама омраза не към самия клуб Лудогорец,а към безсрамната им "агитка",която на 25.05.2013 наброяваща 15 души в Монтана скандираше Славия,Славия.Дотогава ми бяхте безразлични,но от този момент нататък омраза и само омраза,и сега в дните на успех на отборчето Ви,осъзнавам,че ако не беше онзи идиот Везалов ,нито щях да "умра" в този ш*бан ден,нито да изпадна в депресия,нито да слушам тези скандирания Славия,нито пък отбора ви щеше да стигне осминафинал в ЛЕ и до групите тази година.А и да не забравяме как докато народа скърбеше,как 100 човека във Разград отпразнуваха втората титла на двегодишното тогава отборче-с чалга концерт.После дойде упадъка в Левски,приказките за каузата и че сме българи и нататък хронологията е лесна.Относно простотиите,които пиша.Кое не е вярно,че в интернет се насажда мнението,че едва ли не Лудогорец е втори национален отбор,че преди 5 години никой не ви знаеше,а сега имате 1 000 членен фен клуб в Лондон,на чийто знамена са изобразени 6 спонсора,че на вашите евро подвизи ходят безмозъчни,които носят Националния трибагреник и пеещи Българи юнаци,че нямате нито една песен,че на трибуните присъстват освен множество Български знамена с вашата емблема,ами и 2 Сръбски.А интелектуалното ниво на нацията си личи по-скандиранията от мачовете Ви със Стяуа-Мафия,Цигани,Българи Юнаци,БийЧорбатаБийБий,все неща нямащи нито общо с орлите-разградски.

Не знам изобщо за какво им се обясняваш. Изобщо и няма да те разберат за какво говориш. Тук повечето са станали фенчета, защото така е модерно. Те не са били с клуба си в лоши моменти. Те изобщо никога няма да разберат какво е клубна публика, когато целия стадион тупти заедно. Така, че не виждам смисъл изобщо да им се говори. Както виждаш повечето се отказахме :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Spetz
Контакти:

Мнениеот Spetz » 13 сеп 2014 12:28

1Neutralen написа:
Spetz написа:Ще ви напълнят кошницата във всеки мач много сте самоуверени и се имате за голяма работа всички в България са настроени срещу вас и добре че са съдиите да ви помагат. Пък за младежката Шампионска лига да не говорим-и в гостуванията и на Герена ще ви отнасят яко. Още в първия двубой срещу Ливърпул в Англия "вашите" юноши ще отнесат двуцифрен резултат.

Много ти знае устата, но си просто един форумен плъх. Айде сега обратно в кочината...;) Факт е че Лудогорец играе в групите на ШЛ. Това е нещо с което ние феновете на Лудогорец може само да се гордеем. 8-) А ти продължавай да цивриш, просто се доказваш като жалък комплексар пред нашите очи.

Мирувай там и си яж кренвирша.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 13 сеп 2014 12:36

700 мнения от хора, които уж не се интересуват от Лудогорец :!: Лошо е да нямаш любим отбор.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 сеп 2014 13:40

BadBoy написа:Сякаш съдбата си прави шеги с вас http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... ari-296576

http://gong.bg/bg-football/evrouchastni ... ada-296632
Можело и да бързат.. между другото определено не съм очаквал канадец в А група :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 13 сеп 2014 14:28

Betchualeng Arnaikem написа:
BadBoy написа:Сякаш съдбата си прави шеги с вас http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... ari-296576

Можело и да бързат.. между другото определено не съм очаквал канадец в А група :D

Той не е канадец. Натурализиран е там.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 сеп 2014 15:09

matador1 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:

Той не е канадец. Натурализиран е там.

Ем да де, и сега го дава канадец. Нещо като разните негри, дето го дават франсета и белгийци.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 13 сеп 2014 15:12

bastuna2003 написа:
MagicMoments написа:Не знам как съдиш за мен върху първите ми постове във форум Гонг,които са отпреди 3 години и половина,но е радващо,че ми следиш постовете,или имаш предвид постовете в този подфорум.Ама аз когато се регистрирах тука,нямаше още форум Лудогорец,а ей ни сега докъде стигнахме.Бъркаш малодушие и ограниченост с омраза,ама омраза не към самия клуб Лудогорец,а към безсрамната им "агитка",която на 25.05.2013 наброяваща 15 души в Монтана скандираше Славия,Славия.Дотогава ми бяхте безразлични,но от този момент нататък омраза и само омраза,и сега в дните на успех на отборчето Ви,осъзнавам,че ако не беше онзи идиот Везалов ,нито щях да "умра" в този ш*бан ден,нито да изпадна в депресия,нито да слушам тези скандирания Славия,нито пък отбора ви щеше да стигне осминафинал в ЛЕ и до групите тази година.А и да не забравяме как докато народа скърбеше,как 100 човека във Разград отпразнуваха втората титла на двегодишното тогава отборче-с чалга концерт.После дойде упадъка в Левски,приказките за каузата и че сме българи и нататък хронологията е лесна.Относно простотиите,които пиша.Кое не е вярно,че в интернет се насажда мнението,че едва ли не Лудогорец е втори национален отбор,че преди 5 години никой не ви знаеше,а сега имате 1 000 членен фен клуб в Лондон,на чийто знамена са изобразени 6 спонсора,че на вашите евро подвизи ходят безмозъчни,които носят Националния трибагреник и пеещи Българи юнаци,че нямате нито една песен,че на трибуните присъстват освен множество Български знамена с вашата емблема,ами и 2 Сръбски.А интелектуалното ниво на нацията си личи по-скандиранията от мачовете Ви със Стяуа-Мафия,Цигани,Българи Юнаци,БийЧорбатаБийБий,все неща нямащи нито общо с орлите-разградски.

Не знам изобщо за какво им се обясняваш. Изобщо и няма да те разберат за какво говориш. Тук повечето са станали фенчета, защото така е модерно. Те не са били с клуба си в лоши моменти. Те изобщо никога няма да разберат какво е клубна публика, когато целия стадион тупти заедно. Така, че не виждам смисъл изобщо да им се говори. Както виждаш повечето се отказахме :mrgreen:

Мисля, че ако някой ден "изтрещя" напълно, ще те разбера напълно!
Ако някой ден изпадна в перманентно душевно и ментално безсилие, не виждам изход и нямам надежда, не намирам смислени слова и нямам идея какво става, логиката ми е подтисната от злоба и угризения, липсва ми футбола и го замествам с пиратки димки и факли - ще те разбера и още как?!
Малко ще ми е трудно да изпадна в подобна криза, защото аз почти 40 години съм фен на добрия футбол, а той се практикува от различни отбори в различни периоди, пък и да е в актива на Лудогорец изглежда тенденцията е устойчива.
Каквото и да се случи с мен или Лудогорец, отборът ще е оставил незаличима, ярка като звезда следа в Българския футбол. Ще се помни поне столетие или няколко - повече от един човешки живот, като моя и твоя-непълноценен!
Жалко че няма да сме живи, когато Лудогорец е забравен а твоят отбор( или по-скоро някой друг) е отново на гребена на вълната - Уви!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 13 сеп 2014 15:27

volf написа:
bastuna2003 написа:

Мисля, че ако някой ден "изтрещя" напълно, ще те разбера напълно!
Ако някой ден изпадна в перманентно душевно и ментално безсилие, не виждам изход и нямам надежда, не намирам смислени слова и нямам идея какво става, логиката ми е подтисната от злоба и угризения, липсва ми футбола и го замествам с пиратки димки и факли - ще те разбера и още как?!
Малко ще ми е трудно да изпадна в подобна криза, защото аз почти 40 години съм фен на добрия футбол, а той се практикува от различни отбори в различни периоди, пък и да е в актива на Лудогорец изглежда тенденцията е устойчива.
Каквото и да се случи с мен или Лудогорец, отборът ще е оставил незаличима, ярка като звезда следа в Българския футбол. Ще се помни поне столетие или няколко - повече от един човешки живот, като моя и твоя-непълноценен!
Жалко че няма да сме живи, когато Лудогорец е забравен а твоят отбор( или по-скоро някой друг) е отново на гребена на вълната - Уви!

Предпочитам пиратката и факлата,и добрата атмосфера с приятели и братя от агитката,отколкото да седи,да люпя семки и да гледам футбол.За да бъда честен предпочитам това да е гарнирано и с добър футбол,но в Лвески това скоро няма да стане,защото няма Чичко Паричко като Домусчиев,а и емоциите от Юбилея,Сектора и Шествията ми стигат.И пак не ми отговори за знамето със 6-те спонсора,за скандиранията Славия,Цигани,БийЧоратаБийБий,Българи Юнаци,и двете сръбски знамена,на които е изобразена вашата Емблема.А и предпочитам истински левскари,отколкото такива като теб,които ходят на мачове да видят опонента(Барса,Челси,Реал,Ливърпул,Лацио,Валенсия) или са на стадиона защото отбора е шампион.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 14 сеп 2014 08:54

Вчера имаше доста странно съвпадение - Реал М, Ливърпул и Базел загубиха мачовете си :)

Върни се в “Лудогорец”